Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

QUOTE(pupenelis @ 2009 05 18, 13:51)
Sveikutės,
O aš dar su savo grožiais pasigirsiu
user posted image

super, koks grozis thumbup.gif net kaktuso nesimato bigsmile.gif o pas mane kaktusai dydzio begalinio tik ziedu ner lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=meda22,2009 05 18, 12:48]
sveikos kaktusu gerbejos biggrin.gif

tiek grozybiu prisiziurejau, si tiek ziedu wub.gif tai kazkaip gaila pasidare, kad as ziemom savo kaktusu nemigdau, gal ir tiek ziedu butu bigsmile.gif

pasirodau ir as su savo groziais, nors ir beziedu tongue.gif gal padesit issiaiskinti pavadinimus, ar patirtimi pas kuria kuris kaip zydi tongue.gif
nemoku fotkiu ikelt schmoll.gif tai dedu nuoroda:

juokauji? tavo echinopsis pilnas žiedų pumpurų, ar man vaidenas g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 05 18, 15:49)

juokauji? tavo echinopsis pilnas žiedų pumpurų, ar man vaidenas g.gif  4u.gif

o echinopsis tai cia kaip suprantu bus tas kur rasiau, kad pries savaite nusipirkau su pumpurais biggrin.gif bet dar neprazydo, o va visi kiti mano pacios, jau daug metu auginami ir nezydi, isskyrus ta balta ilga pukuotuka, jis prazysta tokiais ilgais ruzavais kaip pirstais ziedais ax.gif
Papildyta:
Merginos, gal patarsit kaip man ta echinopsi dabar saugot, bijau kad nepamestu tu pumpuru, nes su jais pirkau, vieta nauja, ar nebus kad taip ir neprazis... g.gif
jau seniai taip norejau zydincio kaktuso, kad praeita sav pamaciau turguj si grazuoli ir is karto griebiau lotuliukas.gif
Papildyta:
Kadangi jusu deka siandien taip parupo man mano kaktusai, tai kaktusu enciklopedijoj issiaiskinau, kad turiu cleitocactus strausii (2 foto) ir kas idomiausiai raso, kad gamtoje uzauga apie 1 m auskcio, taciau kolekcijose paprastai buna mazesnis rolleyes.gif o maniskis 1 m 5cm thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda22: 18 gegužės 2009 - 14:05
QUOTE(meda22 @ 2009 05 18, 15:33)
o echinopsis tai cia kaip suprantu bus tas kur rasiau, kad pries savaite nusipirkau su pumpurais biggrin.gif  bet dar neprazydo, o va visi kiti mano pacios, jau daug metu auginami ir nezydi, isskyrus ta balta ilga pukuotuka, jis prazysta tokiais ilgais ruzavais kaip pirstais ziedais ax.gif
Papildyta:
Merginos, gal patarsit kaip man ta echinopsi dabar saugot, bijau kad nepamestu tu pumpuru, nes su jais pirkau, vieta nauja, ar nebus kad taip ir neprazis... g.gif
jau seniai taip norejau zydincio kaktuso, kad praeita sav pamaciau turguj si grazuoli ir is karto griebiau lotuliukas.gif
Papildyta:
Kadangi jusu deka siandien taip parupo man mano kaktusai, tai kaktusu enciklopedijoj issiaiskinau, kad turiu cleitocactus strausii (2 foto) ir kas idomiausiai raso, kad gamtoje uzauga apie 1 m auskcio, taciau kolekcijose paprastai buna mazesnis rolleyes.gif  o maniskis 1 m 5cm thumbup.gif

pražiopsojau tą vienintelį sakinį blush2.gif , maniškis taip trumpai žydėjo, kad taip ir nemačiau žiedo, nieko nedaryk - prasiskleis, tik gal vietos nekeisk ir daugiau palaistyk jei namie, saulė irgi nepamaišys- taip elgiuos su pumpurais, gal kitos patars daugiau, o už jo euphorbia trigona - žiedų nelauk iš jos.
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 05 18, 16:44)
pražiopsojau tą vienintelį sakinį blush2.gif , maniškis taip trumpai žydėjo, kad taip ir nemačiau žiedo, nieko nedaryk - prasiskleis, tik gal vietos nekeisk ir daugiau palaistyk jei namie, saulė irgi nepamaišys- taip elgiuos su pumpurais, gal kitos patars daugiau, o už jo euphorbia trigona - žiedų nelauk iš jos.

Aciu 4u.gif idomu man kaip vadinasi tas treciasis pirmoj foto, turiu ji jau gal desimt metu bigsmile.gif kai gavau dovanu buvo vos keliu cm, bet matyt jei nezydejo iki siol tai nezydintis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda22: 18 gegužės 2009 - 14:58
sveikos, tai ar kuri laistote savo kaktusus virintu vandeniu ??
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 05 18, 19:09)
sveikos, tai ar kuri laistote savo kaktusus virintu vandeniu ??

as laistau filtruotu vandeniu visas geles smile.gif
Atsakyti
Matyt aš esu tundra didžiulė, bet nežinau kaip reikia kaktusus žiemai užmigdyti blush2.gif O jų pas mane tai sparčiai gausėja wub.gif
Atsakyti
na cia as taip issireiskiau, bet siaip tai cia reiskia kai ziema duodi pailset, t.y. nelaistai ir isnesi i saltesne patalpa smile.gif gal daugiau papasakos tikros kaktusu auginimo ases rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pupenelis @ 2009 05 18, 13:51)
Sveikutės,
O aš dar su savo grožiais pasigirsiu
user posted image

user posted image

Ojojoi ojojoi!!!!
Po tavo ziedeliu norisi man is savo rusio neislisti rolleyes.gif Labai grazu!!!!
Muset reiktu bent jau palaistyti kaktusus lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodau ir aš savo negausų kaktusyną:

Visi drauge(ne visai visi - 3 kitam kambary)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

tokie pas mane 2
user posted image

ir tokie - 2
user posted image
Atsakyti
QUOTE(donata60 @ 2009 05 17, 20:07)
ehinopsiai graziai zydi? ax.gif
Papildyta:

o tavo tas gymniukas nepamelynaves? ax.gif  rolleyes.gif

Nepamėlynavęs,bet sakyčiau toks užraudonavęs g.gif ir dar matau turės žiedelių bigsmile.gif
Atsakyti