Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

QUOTE(..vijana.. @ 2009 05 21, 14:12)
Pas mane nieko ipatingo, tik pirmieji mano ziedeliai siemet smile.gif
http://s44.radikal.r...a759c54f038.jpg

kas tai ? blush2.gif man gražu thumbup.gif

merginos taip smagu matyti žydinčius kaktusus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2009 05 21, 14:49)
kas tai ?  blush2.gif  man gražu  thumbup.gif

Turbinocarpus Polaskii La Bonita.
Atsakyti
Na dar mano raudonasis gymnas į kompaniją smile.gif Irgi labai nenoriai skleidžiasi prie tokios saulės
user posted image
Atsakyti
QUOTE(anril @ 2009 05 21, 16:58)
thumbup.gif

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
Gymnas vandens lelijos zieda primena wub.gif
Atsakyti
user posted image
sios dienos dovanele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2009 05 20, 13:19)
Labukas, na ir grožybių prisižiūrėjau  bigsmile.gif  rolleyes.gif  rolleyes.gif
aš nusprendžiau atnaujinti savo katusus, bet nerandu nieko gražaus  verysad.gif Kur jūs perkat tokias grožybes?  g.gif Kaktusinę jau senai turiu, bet nerandu ką į ją sodinti  cool.gif

Maciau yra temele, kur kaktusus dovanoja 4u.gif

Prisiziurejau ir as cia visokiu grozybiu zydinciu, nes tik viena kaktusa teturiu ir tas buvo nelabai mylimas, gal del to ur nezydi blush2.gif Dabar uzsimaniau daugiau rolleyes.gif
Musu namuose labai sauleta, tai jiems turetu patikti, tik va viena beda visi langai iki zemes ir neturiu nei vienos palanges doh.gif gal kas patars kur tokiu atveju auginti zemaugius kaktusiukus?
Klausimas: kur auginat zemaugius kaktusiukus, jei nera namie palangiu ir darbinio stalo? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurkita: 22 gegužės 2009 - 09:10
QUOTE(jurkita @ 2009 05 22, 11:07)
Maciau yra temele, kur kaktusus dovanoja  4u.gif

Prisiziurejau ir as cia visokiu grozybiu zydinciu, nes tik viena kaktusa teturiu ir tas buvo nelabai mylimas, gal del to ur nezydi  blush2.gif Dabar uzsimaniau daugiau  rolleyes.gif
Musu namuose labai sauleta, tai jiems turetu patikti, tik va viena beda visi langai iki zemes ir neturiu nei vienos palanges  doh.gif  gal kas patars kur tokiu atveju auginti zemaugius kaktusiukus?
Klausimas: kur auginat zemaugius kaktusiukus, jei nera namie palangiu ir darbinio stalo? g.gif  4u.gif

pas mane ir poroj kambariu langai iki zemes, tai as pagal uzsakyma pasidariau toki medini staliuka, ale palange, langas nedarinejamas, man ji puikiai tinka mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
Simpatiski kaktusu staliukai smile.gif
Atsakyti
http://public.fotki....i/sany0327.html
stai manasis biški suvarges nes per žiema biški sušaldžiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(meda22 @ 2009 05 22, 10:25)
pas mane ir poroj kambariu langai iki zemes, tai as pagal uzsakyma pasidariau toki medini staliuka, ale palange, langas nedarinejamas, man ji puikiai tinka mirksiukas.gif

user posted image

gera ideja thumbup.gif 4u.gif
ta ilgsi auginu ant zemes, is vienos puses gerai, kad palanges nera, nes jei jau pas jus apie 1m aukscio uzaugo blink.gif , tai isivaizduoju kaip ant palanges veliau atrodytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokiu prisistatai ir apsauginiu zaliuziu nereikia, kai langai iki zemes lotuliukas.gif
Atsakyti