Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusų ir sukulentų plantacijos :))))

Nu kur tas čekas, jau 10 dienų kaip turėjo išsiųsti kaktusus unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Jus vis rodotes, rodotes ziedelius, o pas mane ju nera, tai todel savo "semiramides sodus" balkone pasirodysiu... biggrin.gif Jau kokia savaite megaujasi lietumi, veju ir saule - nuraudo visi, kurie tik sugeba nors kiek raudonuoti... blush2.gif ... nes cia pietine puse. Bet, tikiuosi, nei vienam tos lietuviskos saulutes neperdaug.

user posted image

Is arciau:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o as verkt pradesiu sad.gif erkutes kaip puole mane taip tebepuola, niekaip neisnaikinu, tik kaktusus nudeginau sad.gif
Atsakyti
Mamce,koks Monadeniumas didelis,koooks fainas wub.gif wub.gif faina,kai toks didelis balkonas...man tai beprotiškai trūksta jame vietos doh.gif
Atsakyti
[quote=rimusia,2009 05 24, 14:14]
Prazydo mano Delosperma biggrin.gif user posted image
[/quote]

O cia toliau rebutijos dziugina:
[attachmentid=177783]
[attachmentid=177784]
[/quote]

[quote=Augė,2009 05 25, 16:05]
Šiandienos žiedai
[/quote]
Nu mergaitės ir grožiai pas jus. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2009 05 25, 22:19)
Mamce,koks Monadeniumas didelis,koooks fainas  wub.gif  wub.gif  faina,kai toks didelis balkonas...man tai beprotiškai trūksta jame vietos  doh.gif

Aciu. Jis man irgi bais prie sirdies biggrin.gif Toks sveikuoliukas, tvirtuoliukas. Mano favoritas ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
o gal kuri laikote kaktusiukus stikliniame siltnamyje ?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(greitai @ 2009 05 26, 07:47)
o gal kuri laikote kaktusiukus stikliniame siltnamyje ??  blush2.gif

žinau kas laiko,iš kito forumo....visas šiltnamis tik tam skirtas ir augaliukai ten puikiai jaučiasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamce, super balkonas. Toks jaukus thumbup.gif o vejas nepaskraidina kaktusu visais vazonais is jo g.gif
Atsakyti
O tai kas cia toks slaptas kaktusininkas su stikliniu siltnamiu ?
Atsakyti
Pagaliau ir as sulaukiau savo echinopsio pirmojo ziedo wub.gif

user posted image

i vakara pradejo skleistis, o dabar va koks jau grozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meda22: 26 gegužės 2009 - 22:10
Sveikos kaktusu myletojos ir as noreciau isijungti i jusu gretas, jeigu jus nieko pries. Tik uzvakar uzsiregistravau i supermamas, kaip naujoke tai nelabai gaudausi blush2.gif . Noreciau ir as pasidalinti savo kaktusu nuotraukomis, bet nelabai zinau kaip. Turiu viena kaktusa, kurio niekur nerandu pavadinimo, noreciau jums parodyti. Gal galetumet paaiskinti kaip ikelti nuotrauka, buciau labai dekinga
Atsakyti