QUOTE(kastutokia @ 2009 09 24, 20:29)
Galiu savo patirtim pasidalint ir as,gal kam pravers

pasidariau kauke is 3 valg. saukstu medaus ir 1 arbat saukstelio cinamono (na ja sudejau i maza indeli ir laikiau saldytuve,nes cia keliems kartams uztenka). Ja reikia tepti ant veido pries einant miegoti ir laikyti per nakti,siek tiek nepatogu nes tepasi pagalve,tai as ranksluosti pasidedavau. Ir taip 20 dienu. O rezultatas svytinti oda,be jokiu spuogu. Per ta 20 dienu istraukia spuogus is pat saknu. Va man po pirmos nakties tiek baltu spuogeliu isaugo,kad galvojau sviesiu ja i siuksliadeze,bet dar po keleto bandymu visi spuogai dingo. Kur is vakaro galvojau bus skaudus didelis spuogas,ryte bebuvo likes tik mazas baltas spuogiukas,ir ji aisku isspaudziau nors taip ir negalima,bet vakare jau tik mazas vos matomas sasiukas liko,bet ir tas po poros dienu nukrito

Dabar oda lygi-jokiu spuogu.
vat seniai norėjau paklaust, dabar kaip tik į temą bus

Kaip manote, kaip dažnai galima daryti kaukes?
Šitoj temelėj kažkas minėjo, kad per dažnai negalima, nes odą galimą alegrizuoti, be to, aš pati taip išmąsčiau, kad gal oda ir pati turi truputį stengtis, nereikia jos visą laiką skatinti, maitinti drėkinti ir t.t., nes ji gali atprasti pati drėkintis ir t.t., na idėja aiški... O šitą kaukytę reikėtų daryti kiekvieną dieną. Pabandyti norisi, bet man iškart mintys apie alergiją ateina.
Bandžiau čia aprašytąją avižinių dirbsnių kaukę - man labai patiko, dar įmečiau dribsnių į maišiuką ir į vonią, visai maloniai veikia odą

Tik nedrįsau kitą dieną to paties pakartot...