Įkraunama...
Įkraunama...

"svetimi" vardai mūsų Lietuvoje...

QUOTE(kristyyynyte @ 2006 07 21, 23:53)
o kaip jums vardas VEJUNE ? Man asmeniskai tai labai grazus,gal zinot jo reksme.

man tai visokios vejunes, svajunes, giedrunes- baisiau negali but fear.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 23, 20:06)

o man Vėjūnė gražu thumbup.gif . Giedrūnė tai ne schmoll.gif
Atsakyti
O aš pažystu šeimą ,kuri savo dukrą pakrikštijo Izaura.Manu dauguma žinot ta seną filmą.Dabar Izaurai apie 14metų g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 23, 21:04)
O aš pažystu šeimą ,kuri savo dukrą pakrikštijo Izaura.Manu dauguma žinot ta seną filmą.Dabar Izaurai apie 14metų g.gif  g.gif

vaje..... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(deive @ 2005 08 22, 20:26)
Na tai ir sugalvojau temą įdomiai diskusijai g.gif  tiesiog noriu išgirsti jūsų nuomonę apie tuos "svetimus" vardus... Man tai jau nuo jų tiesą sakant negera kitą kartą pasidaro, toks jausmas, kad Lietuvoje nebelikę gražių vardų doh.gif ... Kažkokia kvaila mada vaikus vadinti:Amandomis, Rozauromis, Vanesomis, Grantais, Džordanomis (jei žinote daugiau galite pratęsti sąrašiuką)... (Sakydama svetimus neturiu omeny tarptautinių.)

Na va diskutuoja visi apie tuos serialinius vardus,o as savo dukrytei daviau MEIDOS varda ir tuo esu patenkinta,nepatiks gales pasikeisti mirksiukas.gif ,si varda isgirdau budama sveciuose ir man jis labai istrigo,pvz jei butu berniukas buves buciau davus EINORAS .Kazkaip nenorejau tokio vardo kurio tais metais mada Goda Guste Austeja ar dar kazkokia nenoreciau kad klaseja butu kelios mergaites tuo paciu vardu....o pries uzsienietiskus ar serialinius as neturiu nieko pries ,o jei dar retas vardas tai isvis faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adlim'a @ 2006 07 03, 16:03)
Man asmeniškai labai keistas  doh.gif  vardas Nauras (Nauris). Pusseserė savo vieną iš sūnelių taip pavadino (iki šiol nežinau kuriuo variantu -as ar -is  blush2.gif ). Man šis vardas asocijuojasi su katino vardu  lotuliukas.gif , nors tai ir lietuviškas vardas, reiškiantis „niūrus, rimtas, griežtas“  lotuliukas.gif  abar visi giminėj (aišku pusseserė apie tai nežino  4u.gif ) vaiką vadiną katinu Mauru  blush2.gif

o man labai grazus vardas Nauris rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(madlena @ 2006 07 23, 22:10)
Na va diskutuoja visi apie tuos serialinius vardus,o as savo dukrytei daviau MEIDOS varda ir tuo esu patenkinta,nepatiks gales pasikeisti mirksiukas.gif ,si varda isgirdau budama sveciuose ir man jis labai istrigo,pvz jei butu berniukas buves buciau davus EINORAS .Kazkaip nenorejau tokio vardo kurio tais metais mada Goda Guste Austeja ar dar kazkokia nenoreciau kad klaseja butu kelios mergaites tuo paciu vardu....o pries uzsienietiskus ar serialinius as neturiu nieko pries ,o jei dar retas vardas tai isvis faina thumbup.gif

o kodėl netinka retas lietuviškas vardas? juk nieks neliepia vaiko pavadint tuo metu populiariausiu vardu.

Ir tavo du pasakyti varadi yra labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Sebastijanas gal ir nieko...
Atsakyti
Niu kou as galiu pasakyt- kas vienam vardas is serialo, tas kitam visai ne smile.gif Man, kai laukiausi labai patiko vardai Nikita ir Leticija. Del kokiu priezasciu neuzdejau pirmojo, yra atskira tema, o del antrojo vyras labai uzprotestavo, nes tipo serialinis. Kadangi serialus ziuriu tik tada kai jau visai visai visai neberandu kuom uzsiimt arba bunu pavargus nuo darbu, minciu ir t.t., kad norisi tupai i telika paspoksot ir tiek, tai seriale jokios Leticijos dar nesu girdejusi. O vat modeli Laetitia Casta, tai girdejau smile.gif Ir todel man sis vardas visai neserialiskas smile.gif Serialuose pilna graziu vardu visai neatrodanciu serialiskai. Man asmeniskai serialiski tai butu Chuanas, Gvadelupė, Čikinkira ar kazkas panasaus. O tokie vardai kaip Estela, Marija ir kt. kuriu taip staiga neatsimenu, man atrodo gincytini- serialiniai ar ne smile.gif Labiausiai tai nepatinka nebent tai, kai vaika vadina kokiu nors Rikardu (kai turim Ricarda), Alechandru (kai yra Aleksandras) ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 23, 21:04)
O aš pažystu šeimą ,kuri savo dukrą pakrikštijo Izaura.Manu dauguma žinot ta seną filmą.Dabar Izaurai apie 14metų g.gif  g.gif

doh.gif doh.gif Vargšė mergina, ko tik neprigalvoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(micietta @ 2006 07 23, 19:06)

Man irgi nepatinka visokios Svajūnės ir kitos -ūnės. Ne prie širdies ir viskas schmoll.gif
O dėl nelietuviškų vardų g.gif kažkada ir Deividas man atrodė labai nelietuviškas... Na, ir prie ko tik žmogau nepripranti.. Kam patinka, tas taip ir vadina rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(snaige @ 2006 07 19, 18:49)
Man labai patiko vardas kaip Lukrecija,Izabela,Rosarija...

blink.gif lotuliukas.gif ispanų kalboje tai reiškia rožančių doh.gif
Atsakyti
Na suauges, protingas zmogus tokiu vardu,kaip Izaura tai tikrai neduotu.
Atsakyti