o kaip jums vardas Fiona?  
  juk tai šreko mylimoji  

QUOTE(logika @ 2007 04 15, 09:37)
Visai negražus
QUOTE(logika @ 2007 04 15, 09:37)
Na vaikui tokio neduociau
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 16, 12:57)
Aš irgi pritariu, juk nevadindavo vaikų seniau pagal veikėjus iš rusiškų multikų.
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 04 16, 13:57)
bet juk Fiona tame filme ne koks gyvūlys, o užkerėta princesė
QUOTE(Isila @ 2007 04 16, 17:18)
Tai ir kokia Vasilisa buvo užkerėta princesė, alia kad vardas na nelabai nelabai.
QUOTE(Elemire @ 2007 04 16, 18:35)
Tai ir kokia Vasilisa buvo užkerėta princesė, alia kad vardas na nelabai nelabai.  
 Arba dar geriau Snieguolė su visais 7 nykštukais.  
na, aš Snieguolę pažįstu
O Vasilisa gi buvo gražuolė, vaikystėj man čia viena sgražiausių vardų buvo. Na, tarkim, slavų kraštuose gal ta Vasilisa normoj?
QUOTE(Isila @ 2007 04 16, 18:27)
O Vasilisa gi buvo gražuolė, vaikystėj man čia viena sgražiausių vardų buvo. Na, tarkim, slavų kraštuose gal ta Vasilisa normoj?  
Man rodos kad bent jau buvo normoj, panašiai kaip pas mus kad Elenytė visur pasakose. Tik rusų tautosakoj ten daugiau tų tikrinių vardų, nes jie gi epo žanrą turi, bylinas.
Žinoma dabar tai net nežinau kurie vardai ten pas juos skaitosi atgyvenę. Tik atsimenu prieš kelis metus teko bendrauti su tokia kolege iš Peterburgo, tai ji pasakojo kad pas juos kai kurie skolintiniai vardai, pvz. vardas Žana skaitosi iš tokių kur duoda labai neišsilavinę tėvai, iš provincijos.
QUOTE(Leksa @ 2006 03 20, 18:46)
Vat, vat, jei yra Aukse, Gintare, Deimante, tai kodel Perla negali but? O as girdejus varda Safyra ir man jis visai nieko.
Mano būsimų uošvių kalytės vardas Safyra
Jei išsipildys mano svajonė ir kada susilauksiu dukrytės, tai tada žadam pavadinti Vanesa
Vanesa  1. sen. graikų: drugelis; 2. lotynų: iš Venus (Venera)  meilės deivės vardas
O kadangi gyvename ne Lietuvoje, tai ir vietiniams būtų nesunku ištarti tokį vardelį
                Man atrodo ir tuose serialuose vardu yra visokiu. Kai isgirstu koki serialini, tai pamanau, kad mamyte serialu maniake 
 . Na pavyzdziui tikrai nevadinciau vaikucio Chuanu, Pablu, Santjagu, Marijana ar kokia Izaura, bet yra ir graziu, siuolaikisku. Kaip minejo Kalipse - Vanesa, Martinas ir pan... 

Čia ko gero ir serialas serialui nelygu. Lietuvoj dabar populiarūs visokie lotynų amerikos serialai, bet populiarėja ir visokie amerikietiški serialai, ypač vakarais. Buvo beje ir Santa Barbara, ir Žavūs ir drąsūs, kur tie vardai ne tokie jau ir keisti - bent jau dauguma jų. 

Martinas ,tai man gražus vardas,bet reikia po M raidės A raidę pabrėžti