Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

QUOTE(GRAIKIJA @ 2006 03 21, 19:19)
as kaip tikra nesodininke, nukarpau ja na gal kas 3 men, kad nesikerotu, tai tokia smulkute yra, o vaisiu duoda. smile.gif

Kaip tikru tikriausia sodininke elgiesi: slyvos specialiai zalojamos, kad duotu geresni derliu, tik zalojimas kitaip daromas(zieves juostele ispjaunama)
slyvos dera ant vienmeciu ugliu pagrindo ir antrameciu saluciu.
taigi saikingas genejimas = piukus derlius + grazus medelis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 03 21, 18:45)
Mes tai is pirmu metu vaismedziu pasisodinom. Sodas musu jaunutis dar (pora metu), bet kai prazysta pavasari  wub.gif o dar tris slyvutes, kelis obuoliukus uzaugino, tai visai euforija  wub.gif

Mano kana bus tokia (foto prasete kanu):

As ta gumba visa po zeme uzkasiau. Ar gerai, ar turejo kas kysoti?  unsure.gif

Mes irgi soda pirmais metais pasodinom, tai jau rudeni turejau viena obuoliuka wub.gif Minusas tik vienas, kad dar nebuvo paseta veja, tai dabar reiks su kastuvais darbuotis, nes traktoriukas ten netilps. schmoll.gif Bet savo sodo vaisiai - kazkas nuostabaus wub.gif

Tina - tavo kana nuostabi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik dar uzaugti turi, gal dar neisaugs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 03 22, 13:11)
Tik dar uzaugti turi, gal dar neisaugs  ax.gif

Uzaugs, uzaugs - net neabejok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romeo: 22 kovo 2006 - 14:05
man irgi taip atrodo, na dazniausiai taip buna, kad jei l nori ir priziuri viskas uzauga.. smile.gif o tai ir yra maloniausia, stebeti kaip auga. smile.gif
Atsakyti
Oi kaip laukiu kada lauke galesiu zemelej kuistis blush2.gif Net geda kam pasakyt, kitos nagus prisiaugina ir net i ta puse paziuret bijo, netinku as prie siuolaikiniu damuciu ax.gif blush2.gif pamastymai mano blush2.gif
Papildyta:
Kiti zeldintojus dar samdosi. Nesmerkiu ju. Tik vajie to dziaugsmo auginimo tai netenka. Kokia jusu nuomone apie tai? Jauciukad cia dauguma viska pacios darote?
Atsakyti
niu manirgi patinka krapstytis, na bet tada, kai noris, o ne kai kas sako, nu reiktu tvorele gal nukirpt ar ka palaistyt.. doh.gif o del naguciu, tai uzpernai lygtais buvau uzsiauginus nuosavus tokius 2 cm ilgio, ir tada sugalvojom su mama, kad eglyna reik sodinti, tai su visais nagais i zeme lindau biggrin.gif ir nieko, nei vienas nenuluzo. smile.gif tik poto darbo atsveioti turejau gera valanda tongue.gif tad nieko baisaus toj zmej raustis.. ir ztebeti kaip mano priziurimas rojaus sodas auga wub.gif
Atsakyti
Mes tai snam name turejom sodininka.Nes juodai nebuvo laiko abu su vyru baisiai dirbom.Tad bendraudavom telefonu ir kompu.Vaikai seneles prieziuroj buvo o sodas sodininko.(tuos laikus sunku ir prisimint).Bet gelyne geles kai rasdavau laiko pati sodindavau ir paravedavau.
Na o dabar galiu atsipalaiduoti ir zinau,kad darysiu viska pati.Nes man tai patinka.
Atsakyti
As irgi laukiu nesulaukiu kada i lauka. Man zemelabai kvepiaypac pavasari. O seimyna tai i namus prisisaukti negali, nes negaliu atsiplesti nuo darbelio arba kaip jus sakote pasikapstymo, panasiai kaip ziema nuo geros knygos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
As dabar sedziu ir tik planuoju,projektuoju,kur ir ka sodinsiu,ka is kur rausiu.Tiesiog dusioj atgaiva.
O man labai jau visur kvepia labai anksti ryte,kai visi dar miega,o jei dar po lietaus tai toks malonunas kapstytis.
Atsakyti
O as galvojau man cia vienai zeme kvepia blush2.gif
Atsakyti
Manau jei zmogus jaucia zemes kvapa,mato besiskleidzianti pumpura,girdi ciulbanti pauksti,dziaugiasi savo uzaugintu obuoliu tai jis dar tikras ZMOGUS.
Atsakyti