Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka

Issiunciau nurodytais adresais.Jei kas butu neaisku-rasykit.Greitu laiku sudesiu kambarinius augalus,egzotinius.
Atsakyti
Dėkui Regila už sąrašus. Kai ką pasižymėjau, ko dar nesu girdėjus, gal rasiu pažiūrėti knygoj, kaip atrodo. Braškių daigų reikėtų, dar apsitarsim su vyru, ar suspėsim tvarkytis.
O iš kokio tu miesto?
Atsakyti

Patarkite... ax.gif

Vakar nusipirkome parodoje gyvatvorei tuju.. bet sugedo masina, ir nenuvaziavome i soda ir nepasodinome... (tuju sodinukai kol kas namie)... Ir neaisku, ar pavyks nuvykti savaites dieons.. (geriausiu atveju savaitgali... Kaip sodinukai pernes toki dalyka? Kol kas nelieciau nieko, veliau reikes palaistyti (nes dar dregna zeme buvo)... Ar islaikys sodinukai?
Atsakyti

Reila ,

gal turi lauke aiginama juką ir kaina.Parašyk į AŽ , ačiū.
Atsakyti
sveikos,
gal kas galit pareikšti nuomonę apie kanadinę rykštenę - ar verta ją sodinti vietoj laikinos gyvatvorės? Ar ji pilnai išsiraus nusprendus pasodinti nuolatinius normalius augalus? Ar neišplis nevaldomai, nes laukuose ar apleistuose soduose teko matyti didelius plotus ušžėlusius rykštene... ax.gif
Man tai visai gražu kai ji sužydi ryškiai geltonai... cool.gif gal kas galit pasidalinti patirtimi ar žiniomis?
Atsakyti
Darkart pasikartosiu: kada zadat sodint tulpes? Mano manymu, dar per silta. O jusu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 09 08, 14:33)
Kada zadat sodint tulpes? Pirk jau yra.



QUOTE(zigzag @ 2005 09 08, 17:06)
Spalio mėn.

Nu ką aš žinau blink.gif , kiek pamenu, tai svogūnėlius vėlyvą rudenį kasdavom (kaip ir bulves) ir pavasarį sodindavom smile.gif
Atsakyti
Manau kad Zigzag teisi. Rugsejis dar per siltas tam. Tik man idomu ar jos nesupuna perziem kai neisisaknije g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2005 09 12, 15:04)
Darkart pasikartosiu: kada zadat sodint tulpes? Mano manymu, dar per silta. O jusu?  smile.gif



As del tulpiu klausiau savaitgali mugej, tai man pasake, kad dar per silta. Zeme turi buti ne daugiau +10 C. Kitu atveju jos gali ziemos nesulaukti. Lauksim palankesniu oru tulpem.
Atsakyti
Taigi jums jau atsakė dėl tulpių.. spalio mėn. smile.gif Kaip ir visas kitas pavasarines svogūnines gėles (narcizai, krokai, scylės, žydrės ir t.t.). Žinoma, jeigu jau dabar pradėtų snigti, tai reiktų paskubėti wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(ely @ 2005 09 12, 15:08)
Nu ką aš žinau blink.gif , kiek pamenu, tai svogūnėlius vėlyvą rudenį kasdavom (kaip ir bulves) ir pavasarį sodindavom smile.gif


Tulpių svogūnėlius tikrai sodina spalio mėn. Juk ir parduoda juos rudenį, ne pavasarį. Per žiemą jie neišsilaikys, sudžius. Kas kita kardeliai, acidanteros, montbretės ir pan.

QUOTE(Tina* @ 2005 09 12, 15:15)
Tik man idomu ar jos nesupuna perziem kai neisisaknije  g.gif


Kai tulpes pasodinam spalio mėn., iki žemei sušalant jos dar spėja išleisti šakneles. Nors, kaip jau kažkur rašiau, kelis metus iš eilės vėlų rudenį perku smarkiai nupigintas tulpes ir narcizus, pasodinu, o pavasarį sulaukiu žiedų.
Atsakyti
Jolaxus,rykstene gyvatvorei nebus labai gerai,nes jos sakos nera tvirtos-isvirs i sonus.Patikimiau aukstaugiai astrai tvorai.Pasiziurek mano daugiameciu geliu albume,kaip tik jame rasi(ji kaip tvora).Adresas:
http://pg.photos.yah...m/ph//my_photos



Atsakyti