QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2011 11 25, 17:41)
Norėjau tą pačią parašyt

o, čia žiūriu jau dažnai kartojasi ji

žiūriu apart manęs nieks tvarkos neįveda...

nu plem, žmonės, nu nedėkit gi jus vien basus linkus ! jei jau tokios tingios esat - nukopinkit iš youtube'o vien dainos pavadinimą ir tiek, gal aš nenoriu bergždžiai Youtubio junginėt ? ir suprask iš jūsiškių pasisakymų panašaus tipo kaip čia
QUOTE(visgi @ 2011 11 26, 00:59)
- kas ten per daina?
Jau kelintą kartą kartoju, bet tai kaip matau, kaip žirniu per sieną.

QUOTE(Fluctus @ 2011 12 03, 23:18)
žiūriu apart manęs nieks tvarkos neįveda...
nu plem, žmonės, nu nedėkit gi jus vien basus linkus ! jei jau tokios tingios esat - nukopinkit iš youtube'o vien dainos pavadinimą ir tiek, gal aš nenoriu bergždžiai Youtubio junginėt ? ir suprask iš jūsiškių pasisakymų panašaus tipo kaip čia
- kas ten per daina?

- kas ten per daina?

Manau Jums pačiai bus lengviau paspausti ant kiekvieno linko su viduriniu pelės klavišu (ratuku) ir tokiu lengvu būdu pasižiūrėt, kas ten per dainelė slepiasi, nes ji bus atidaryta kitoje kortelėje labai paprastai ir greitai, negu kad čia burbuliuoti ir gadinti tą gražiom dainelėm pakeltą mergaičių nuotaiką...