Įkraunama...
Įkraunama...

Joniniai džiovintuvai, tiesintuvai...

Sveikos paneles. Ruosiuosi pirkt dziovintuva ir apsistojau ties sitais:
Babyliss
Wik

Gal kas galit pakomentuot kas domisi, kuri pasirinkt, kuris geresnis. smile.gif
Atsakyti
Esu kirpeja. Paskaicius zinutes,taip ir norisi paklausti,ar fizika kas mokesi mokykloje:fenas su jonais,jonai prasiskverbia i plauko vidu... Jonizuotu fenu viduje yra ploni strypeliai,kurie teigiamu jonu kruvi vercia i neigiama. Kadangi senu fenu varomas siltas oras turi teigiamo kruvio daleles,t.y. +,o zmogaus kruvis yra neigiamas,t.y.-,vadinasi viskas veikia magneto principu,todel plauko zvyneliai veikiami teigiamo oro pradeda siaustis,atsikiloja,plaukai praded prarasti dregme ir tampa nutriuse,luzineja,o jonizuoti fenai,perdirbdami + i -,sudaro stumimo efekta,todel fenuojant plauko zvyneliai buna sugule,plaukai blizga,dregme plaukuose issisaugo.O kas liecia tiesinimo,tai koks bebutu auksinis tiesintuvas-tiesinimas ir Afrikoj tiesinimas. Bet kokiu atveju siulyciau naudoti apsaugines tiesinimo priemones.
Atsakyti
nesuprasi tų džiovintuvų, Žiūriu dabar vienos parduoda už 100litų, kitos perka po 300litų o tai čia kame esmė? Čia nuo jonų skaičiaus priklauso, ar nuo firmos? g.gif
Atsakyti

Nezinau ,apie pora menesiu jau naudoju firmos Babyliss tiesintuva su tais jonais ,nu man tai super jis... nebesisakoja plauku galiukai ,nebesielektrina ,kaip anksciau ir siaip plaukai nuo tu serumu labai zvilgantys paliko ,o tiesinu plaukus tai po kiekvieno plovimo ,plaukai atrodo vis sveikesni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Firmine... @ 2009 09 18, 21:34)
Nezinau ,apie pora menesiu jau naudoju firmos Babyliss tiesintuva su tais jonais ,nu man tai super jis... nebesisakoja plauku galiukai ,nebesielektrina ,kaip anksciau ir siaip plaukai nuo tu serumu labai zvilgantys paliko ,o tiesinu plaukus tai po kiekvieno plovimo ,plaukai atrodo vis sveikesni  smile.gif

O koks to Babyliss pilnas pavadinimas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diamondness @ 2009 09 18, 20:43)
O koks to Babyliss pilnas pavadinimas? rolleyes.gif

http://www.krinona.l...p...480&lang=lt va lygiai toki pati turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Firmine... @ 2009 09 18, 22:27)

As tai turiu Babyliss Tourmaline Pulse,ten irgi raso kad su kazkokiais sidabro jonais smile.gif Man labai patinka,plaukai net sveikesni atrodo juo tiesinant,netriusta,nesauseja thumbup.gif Labai gerai tiesina net ant silpnos temperaturos,visus plaukus visiskai lygius padarau per 10 min daugiausiai rolleyes.gif
Atsakyti
Turiu va tokį Remington džiovintuvą user posted image
Nieko ypatingo, nejaučiu aš tų jonų ir dar toks sunkus doh.gif
Atsakyti
o su tuo http://www.krinona.l...p...480&lang=lt tiesintuvu galima tiesint nieko neipilant i ji....
Atsakyti
As irgi tiesinu savo plaukus nuolatos, bet man taaaaip ju gaila.. todel jei neinu i kluba ar koki baliu, tiesinu su dziovintuvu. Sie patarimai tikrai veiksmingi, man geriausiai sekasi tiesinti nulenkus galva lotuliukas.gif
http://nifty.lt/kaip...kus_dziovintuvu
Atsakyti
QUOTE(gederika @ 2009 04 20, 15:56)
Laba diena merginos, as pati prekiauju siais tiesintuvais, tai jie super. Parsivezu juos is Anglijos, jei domina rasykite.

Pro 230 radiance
Iki 230 laipsniu,reguliuosi karštis ir garų padavimas,LCD ekranėlis,titan-keraminis padas,ištiesina net garbanuotus plaukus, jonu sistema –nekenkia net  pažeistiems plaukams,3m laido,patogi rankena.
user posted image

kaina 200lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gederika: 21 rugsėjo 2009 - 14:59
Naudoju Philips dziovintuma su jonais, ir esu patenkinta smile.gif
Atsakyti