QUOTE(mammy1 @ 2013 01 04, 20:16)
na ir shaunu, labai patinka, kaip Jus mastote

o tokiems zmonems, tik laimes. Nes cia kai paskaiciau, beveik visoms meile,istikimybe ir issipareigojimas- tik susituokus.
Zinoma, reikia ir to, Bet i viskas reikia eiti po truputi, neskubant- tik kantriesiems- dangus
Nesiosim ir mes, kaip ten pavadinsi, ar vienodi, ar vestuvines formos ziedeliai- nesvarbu, Svarbu- kas sirdeleje ir santykiuose...
sekmes Jums !
pala pala, o ktiems ko linkite? juk kiekvienas masto skirtingai, kiekvieno vertybes kitokios, vieniems patinka gyventi nesusituokus, kiti gi negali gyventi nesantuokoj... vieni nori buti labai madingi, o kiti gi - senamadiski... taip iseitu kad vieni blogesni uz kitus, ar kaip? as asmeniskai nenorejau buti sugulove, sugyventine ar pan., taciau nesakau kad butent mano nuomone teisinga

as nenorejau tai ir tvarkiausi savo gyvenima taip kaip man priimtina, jei kas nori gyventi kitoki gyvenima - lai. tik nereiketu, manau, sakyti, kad viena ar kita nuomone yra teisinga, nes gyvenime buna labai VISKO! buna, kad susituokia ir skiriasi, bet buna kad ir nesituoke skiriasi:)
Papildyta:
QUOTE(Karmenta @ 2013 01 04, 15:17)
Na mes su MB kartu jau virs 7 metuku , kartu gyvenam 3 metus ,aisku as kaip ir kiekviena mergina noreciau baltos sukneles ir grazios masinles kuri nuveztu mus i baznycia

o daugiau kaip ir nieko man nereikia , jo lab kad zinau kiek dbr kainuoja viskas

taui geriau uz tos pinigus nusipirkti kokiu reikalingus daiktus o dar geriau mazyti bet savo butuka

P.S. " mammy1" o aukisni zieduka as nesioju ant kaires rankos pirsto jau virs 2 metu ir man visai nesvarbu kas kaip kam atrodys
na o ar nepagalvojote kad tai ka investuosite jums atsipirks? mes isleidome apie 8 tukst, o gavome dovanu daugiau, taip kad mums gavosi "tas ant to"

ir su grazia svente ir suknele