Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XII tema

QUOTE(lawanda @ 2009 04 01, 00:05)
Mergaites priminkit kada meetas Kaune, ziopla, nebepamenu  blush-anim-cl.gif2:

gathering.gif Balandžio 26d 12val Megoj mirksiukas.gif susitinkam vel prie boulingo biggrin.gif

Amica ačiū tau už naują temą 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Laiskriste1 aciu 4u.gif
Atsakyti
O kas tas TS? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
Gal kas žino, kur galima nusipirkti elnienos, stirnienos?
Atsakyti
QUOTE(Granatas @ 2009 04 01, 13:49)
O kas tas TS?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

TS - taukmedžio sviestas, apie kurį tūkstančius kartų kalbėta mirksiukas.gif

sakau ir aš pasisveikinsiu, nors senokai buvau užsukus, bet kad ir pokyčių nėra doh.gif be to, kaip ir įtariau, lankėmės pas LOR ir diagnozavo 2 laipsnio adenoidus verysad.gif tikiuosi ateity neprikibs ir astma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laiskriste1 @ 2009 04 01, 08:54)
Balandžio 26d  12val  Megoj [/color] mirksiukas.gif

as irgi taip galvojau, bet viena forumiete suabejojo, tai ir as savo ziniomis emiau nebepasitiketi smile.gif todel ir lawandai neatsakiau - palaukiau kol patikimi saltiniai patvirtins biggrin.gif

geguzevasaris, atrodo, klausei kuo pakeisti kavos tonizavima. siandien besitepdama savo kuno sviestu sugalvojau tau ideja biggrin.gif as sikart kuno sviesta pasidariau su kavos pupeliu ir vaniles kvapu. i ji ieina kavos eterinis aliejus, o jis irgi su kofeinu, be to veikia anticeliulitiskai biggrin.gif
be to yra kavos sviestas. tai va, galetum bandyti kazka panasaus smile.gif
kiek mane tonizuoja, tai sunku pasakyti - as tepuosi po pabegiojimo ir duso. o pabegiojimas visada man suteikia zvalumo. cia tau dar viena ideja mirksiukas.gif

dar merginos yra sakiusios, kad issimaudzius su kai kuriais muilais labai atsigauna, pazvaleja (dazniausiai tai muilai su citrusiniais eteriniais aliejais). tai va, gali pabandyt aromaterapija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 01 balandžio 2009 - 13:34
QUOTE(Granatas @ 2009 04 01, 12:49)
O kas tas TS?  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
Gal kas žino, kur galima nusipirkti elnienos, stirnienos?

Pats lengviausias būdas turbūt - turėti gerai pažįstamų medžiotojų ax.gif. Pirkti pakankamai brangu. Jei ir būna hyper prekybcentriuose (esu kažkada užmačius), tai tikrai "nesveikomis" kainomis. Dar galima pabandyt užklausti medžiotojų užeigose, restoranuose.... Mums šiuo atveju pasisekė, MB medžioja thumbup.gif, tai ir patys tik žvėrieną valgom.
Atsakyti
Kaip žadėjau įdedu straipsniuką apie alergija antihistamininius vaistus ir natūralų gydymą: http://sveikatossalt...s.html#comments
Šiaip čia "blogas" taigi nežinau kiek čia rašoma profesionalaus žmogaus, bet man pasirodė įdomi nuomonė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukazzz @ 2009 04 01, 17:21)
Kaip žadėjau įdedu straipsniuką apie alergija antihistamininius vaistus ir natūralų gydymą: http://sveikatossalt...s.html#comments
Šiaip čia "blogas" taigi nežinau kiek čia rašoma profesionalaus žmogaus, bet man pasirodė įdomi nuomonė  blush2.gif

Straipsniukas tikrai idomus, aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasariukė @ 2009 04 01, 14:27)
Pats lengviausias būdas turbūt - turėti gerai pažįstamų medžiotojų  ax.gif. Pirkti pakankamai brangu. Jei ir būna hyper prekybcentriuose (esu kažkada užmačius), tai tikrai "nesveikomis" kainomis.  Dar galima pabandyt užklausti medžiotojų užeigose, restoranuose.... Mums šiuo atveju pasisekė, MB medžioja  thumbup.gif, tai ir patys tik žvėrieną valgom.

Ogogo.... blush2.gif kaip jums gerai blush2.gif

Tai iš kur tų medžiotojų "paraut" nežinau.... blush2.gif Gal kas iš jūsų tėtuko kolegų norėtų parduoti? ax.gif
Atsakyti
Mano krikstadukte serga sia liga,turime net tris bioptronus,viena galim parduoti,jei kam reik,rasykit AZ
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 01, 15:27)
......................................................tai va, gali pabandyt aromaterapija  smile.gif

thumbup.gif Ačiū už idėjas mirksiukas.gif
Paaiškėjo, kad kava nekalta, tai to džiaugsmo vieną espreso puoduką per dieną išgeriu thumbup.gif

O visa kita man irgi labai patiktų.Žadu vasarai kojas paruošt tepdama TS. Nes kaip rašiau po gimdymo mažiau save lepinu-laiko nebelieka tepliotis kai vaikas paliktas vienas lovelėj...Bet dabar iš arčiau apsižiūrėjau kokia nualinta oda, tai imsiuos gražinimosi priemonių smile.gif
Atsakyti
O aš šiandien prisivalgiau šokolado su riešutais blush2.gif Kaži mažiukei AD nepaūmės? g.gif vakar prisigėriau pomidorų sulčių, tai šiandien tikrai buvo paūmėjimas. Bet gal čia tik sutapimas.... g.gif o dar ir tyreles visokias naujas valgom g.gif

Ai nu žodžiu ax.gif Planas užteplioti tą AD, kad jo neliktų lotuliukas.gif A-dermai pasiduoda viskas, tik ne rankyčių krumpliai ir kojytės g.gif Labai laukiu to TS. Tikiuosi, kad jis mums tiks ax.gif
Atsakyti