Įkraunama...
Įkraunama...

Užmiesčio namo interjeras

Sakykit, merginos, ar sildomoms grindims tinka kamstis :hmhttp://furniture-and-beyond.com/images/montecarlo.jpg
as sau mazdaug toki komplekta planuoju parsivezti. ups neatsivercia

http://furniture-and....com/dining.htm

na dabar gal atsivers

na pagaliau atsiverte, mano patys norimiausi Monte Carlo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masajugi: 26 rugsėjo 2009 - 04:40
QUOTE(vida777 @ 2009 09 25, 12:56)
as tupiu Vokietijoje ir daznai pagalvoju, jei Lietuvoje nieko neuzdirbsiu, kam man nama Lietuvoje statytis  g.gif ? kur garantija, kad vaikai Lietuvoje gyvens  verysad.gif ?
Papildyta:

ar virusas jau atleido  verysad.gif ?

jei nukirpsi tuos uzlenkimus, tai uzuolaidos sutrumpes  g.gif , ar tu tokiu ir nori? ar jie labai nekaip atrodo? tai kam tau tokios uzuolaidos, kurias reikia visiskai perdaryti is naujo, galejai gabala medziagos nusipirkti ir atsisiuleti  biggrin.gif .

neatleido, mirineju toliau, dabar vaistai suveike, tai prisokau pasto pasitikrinti, na ir cia trumpam apsilankyti.
matai abejos uzuolaidos kainavo tiek, kad vargu ar as tos medziagos uz tiek lietuvoje nusipirkciau net vienai doh.gif todel ir leidziu sau eksperimentuoti tongue.gif uzuolaidos tokios ilgos, kad ne tiap lengvai jos ir sutrumpes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2009 09 25, 11:51)
tiesiog zmogus tuo uzsiima, nieko pagal uzsakyma neveza. aveze kedes, man patiko ir pirkau. o stalas atkeliavo daug veliau. jie zinojo, kad ieskau, tai, kai jau turejo, tai pranese. man tiko. vat taip mes ir susikomplektavome. taip, kad mano kiek kitas variantas mirksiukas.gif

Cobre, o tas žmogus kaunietis? Tik ten galima pažiūrėti, ką jis atveža?
Labai gražios kėdės wub.gif

Mes turim stalą iš Ikea medaus spalvos, tai ieškau kėdžių, nu niekaip tinkamų nerandu doh.gif
Gal gali išduoti, kiek viena kėdė tokia kainuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 09 26, 06:22)
Sakykit, merginos, ar sildomoms grindims tinka kamstis                                                                                                                                                                                                                                            :hmhttp://furniture-and-beyond.com/images/montecarlo.jpg 
as sau mazdaug toki komplekta planuoju parsivezti.  ups neatsivercia
http://furniture-and....com/dining.htm

na dabar gal atsivers

na pagaliau atsiverte, mano patys norimiausi Monte Carlo thumbup.gif

atsiprasu,o kur galima tokius baldus uzsisakyti ar jus bandete tai daryti ar patiko kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meduza370 @ 2009 09 27, 00:17)
atsiprasu,o kur galima tokius baldus uzsisakyti ar jus bandete tai daryti ar patiko kokybe smile.gif

Tie baldai yra tikrai geri, nors gaminti kinijoj, musu draugai turi ir yra patenkinti. sau sakysiuos kai gryzinesim namo i LT, mes dabar JAV gyvenam ir statomes nama LT biggrin.gif kai nuvaziuojam i baldu parduotuves pasidairyti tai ir amerikoniska kokybe nevisada gera schmoll.gif ,o kurie labai geros kokybes tai kaina doh.gif doh.gif nevisi ikanda. taip kad del manes bus geri ir Kinietiski kokybiski baldai.
Atsakyti
Cobre, labai gražu thumbup.gif
O dėl užuolaidos tai mano nuomone, kad geriausiai atrodytų tą ilgąją viršuje užlenkti ir prakišti vamzdį, tada ji taip gražiai susiraukšlėtų ir būtų artimesnė antajai. Ir, žinoma, reiktų kažkokio kutuko ar gal geriau kaspinėliu parišti, nes trūksta kiek jai prabangos lyginant su aplinka. O tas juostas jei palikti, tai gal geriau arčiau žemės, o ne viršuje, nes man tai kaip atvirkščiai pakabinta atrodo (na, čia gal mano sereotipinis mąstymas veikia) ax.gif
Atsakyti
Cobre, virtuve grazi, baldai grazus tik uzuolaidos mano akiai nelabai taip tinka. as daryciau abu langus vienodai arba romanetes, arba trumpas uzuolaideles abiems langams. ir tik ne balta (sviesia) spalva, kazka ryskiau.nes abu langai vienas salia kito ir skirtingos uzuolaidos ir skirtingi dydziai man tai neee. schmoll.gif schmoll.gif tokia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2009 09 28, 18:51)
Cobre, virtuve grazi, baldai grazus tik uzuolaidos mano akiai nelabai taip tinka. as daryciau abu langus vienodai arba romanetes, arba trumpas uzuolaideles abiems langams. ir tik ne balta (sviesia) spalva, kazka ryskiau.nes abu langai vienas salia kito ir skirtingos uzuolaidos ir skirtingi dydziai man tai neee. schmoll.gif  schmoll.gif tokia mano nuomone.

niu suprantu, kad ne visiems tai iprasta. bet zinai, cia stereotipinis mastymas mirksiukas.gif tongue.gif bus skirtingos, cia jau be jokiu kalbu smile.gif ir bus tikrai baltos, kaip ir visos kitos pirmame aukste. baltos isryskina sienu spalva ir bus baltos serveteles ant stalo. Jokiu budu spalvotu, visai man viska sudarkytu, jau galvojau apie tai.
Bet dekui uz kritika, priimu be nuoskaudu mirksiukas.gif smagu, kad aplamai pastebite, o ne tylomis praeinate pro sali 4u.gif 4u.gif
tiesa, pastebejau, kad uzsienyje drasiau su uzuolaidomis elgiasi (bent jau kiek interjeru nuotraukas ziurinejant pastebejau), o pas mus vis dar bijoma, kazkaip labai jau standartiskai galvojama. Kitas reikalas, kad mano atveju ta uzuolaida tikrai perdaryti reikia, taciau ilgis ir taip, kad uzuolaidos greta, taciau skirtingos, tai tikrai ne problema (bent jau man kaip seimininkei, o komentaru is sveciu tai manau dar ne karta susilauksiu paciu ivairiausiu).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 28 rugsėjo 2009 - 18:46
ZInok perziurejau dar karteli nuotraukas. Ideja su uzuolaidom labai vykusi, spalvos nekeisk jokiu budu schmoll.gif wub.gif wub.gif Ta ilgaja uzuolaida reikia tik graziai arba pakelti prisukant prie sienos laikykli kazkoki.
Ideja gal prijungti dar viena uzuolaida ,kaip cia:
user posted image

Uzdengti ziedus, kaip cia:
user posted image

g.gif
http://forum.ivd.ru/...a...st&id=70475
Atsakyti
Aš irgi ieškojau Cobrei tokio pvz, kaip pas Iriską pirma foto vonioj. Gražiai užkabint ant kablio. Antras variantas visai išbalaganintų
Atsakyti
dekui mergytes. bandysiu pakeisti, paziuresim, kas gausis mirksiukas.gif
Iriska, paristi as jas zadu, bet tada, kai jau bus aiskus ilgis. smile.gif

O daugiau nei viena nebepasirodys? verysad.gif Mamius pradingusi, o juk manau, kad ji tai tikrai turi tureti kuo pasigirti. Vobla irgi nebesirodo, ta ryskia ispudinga siena vaizdai ir pasibaige verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Spyglienė @ 2009 09 28, 22:50)

Spygliene, ne tu man davei berniuko baldininko kontaktus? Ar ne tau is masyvo virtuve dare? g.gif
Atsakyti
apziurejau Cobres uzuolaidas virtuvines. man grazu. kazka tokio panasaus pas save matau bet iki uzuolaidu dar toli toli biggrin.gif tik jei norejai raisteliais risamu gal imanoma tuos ziedus iskirpti (jei nereikia daug nukirpti kokio grozio) o vietoj ju rastelius prikabinti (tiesiog juosteles prisiuti g.gif ). ir ilgis juk raisteliais reguliuotusi, taip neprarastu uzuolaidos ilgio g.gif
Atsakyti