Įkraunama...
Įkraunama...

Užmiesčio namo interjeras

QUOTE(vida777 @ 2010 02 20, 16:06)
gal rasiu kokia foto su pav.
TV jusu numatytoje vietoje tikrai nekabinciau. Kabinciau svetaineje (ant sienos priesais kusete), ireminta i medine plokste. Vietoje numatyto tv man labiau patiktu indauja, zinote, tokia su grotelemis lekstems sustatyti arba uzdara stiklinemis durelemis.
Veidrodis bus pakabintas virs zidinio? Man ten truktu nors vienos tamsios ar aukso spalvos zvakides  ax.gif .

O nepabijojote, kad mazai vietos bus pasidejimui be pakabinamu spinteliu? Tiksliau - ar uztenka, nes jau naudojates virtuve. As del savosios vis dar abejoju  blush2.gif , nors man labai grazu toks tuscias virsus.

Man pas jus viskas labai grazu, ir uzuolaidos grazu, ir spalva tinka  wub.gif .


foto labai praverstu ax.gif Be pakabinamu spinteliu vietos butu labai mazai, jei ne ta didzioji indauja - ten susikroviau visus indus. Aciu uz minti apie ireminima i plokste - apie plokste nebuvau pagalvojus, tik apie koki auksini rema. Bet plokste bus graziau ir geriau.
Apskritai TV vietos nelabai yra - priesais kusete patogu ziureti tik sedintiems prie stalo ir ant kusetes, dar galvojom ant zidinio - bet ten irgi gana prastai matytusi sedintiems ant sofutes, beliko ta viena vieta ant virtuves sienos...
O veidrodis ant zidinio vis dar nepakabintas, nes vis nenusprendziu - geriau ten butu baltas (toks kaip dabar), ar auksinis, ar tamsaus medzio remas?
Papildyta:
QUOTE(giedre.v @ 2010 02 20, 16:11)
jau gyriau Jusu virtuve virtuviu temoj, pagirsiu ir cia: labai grazi virtuve  4u.gif
sviestuva virs valgomojo stalo rinkciausi dideli ir puosnu sietyna  thumbup.gif


Aciu uz gerus zodzius 4u.gif As irgi taip galvojau ir net buvau pakabinus - bet tada kazkaip atrodo, lyg butu kokia sviestuvu parduotuve... Matyt per maza erdve dviem sietynams doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 20 vasario 2010 - 16:46
Svarstykle - pirma mintis - tai namie kuriuose mielai mielai gyvenciau 4u.gif

Del sviestuvu pati esu paieskoe, bet jos tokios beviltiskos, kad neturiu ka ir patart. Man tik uzuolaidu spalva nelabai... Jeigu keist i tamsesne gal per niuru butu, as turbut daryciau baltas 4u.gif wub.gif O gal pilkos cia tiktu? g.gif derinant prie svetaines baldu...

Dar gir gir giriu svetaine, ir graziaja komoda drinks_cheers.gif (o is kur gavot? blush2.gif ).

Daugiau foto prasom rolleyes.gif Gal miegamaji turit? mirtinai reik pavyzdziu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamius: 20 vasario 2010 - 22:25
QUOTE(mamius @ 2010 02 20, 22:23)
Man tik uzuolaidu spalva nelabai... Jeigu keist i tamsesne gal per niuru butu, as turbut daryciau baltas  4u.gif  wub.gif  O gal pilkos cia tiktu?  g.gif  derinant prie svetaines baldu...

cia, manau dar tiktu pilkai zalsvos uzuolaidos, bet tada kambarys gautusi truputi monotoniskas (kaip as sakau - senas). Kokiam senam dvare butu idealu, bet Lietuvos klimato salygomis niurumo ir monotonijos ir taip per akis smile.gif .
Tos gelsvos man graziai ziurisi ir prie kedziu, ir prie busimo gelsvo stalvirsio. Kada nors uzuolaidos vistiek gi bus keiciamos.

Svarstykle, veidrodi kabinciau tik ne tamsu, kad nebutu viskas ant/prie sienu tik ruda.
Atsakyti
Svarstykle, jaukūs jūsų namučiai wub.gif užuolaidos man patinka, ta jų spalva priduoda gyvumo ir šiltumo mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau gera svetaine apie prancuzijos kaimo stiliu bigsmile.gif wub.gif

http://www.french-co...chen-ideas.html
Atsakyti
QUOTE(mamius @ 2010 02 20, 22:23)
Del sviestuvu pati esu paieskoe, bet jos tokios beviltiskos, kad neturiu ka ir patart. Man tik uzuolaidu spalva nelabai... Jeigu keist i tamsesne gal per niuru butu, as turbut daryciau baltas  4u.gif   wub.gif  O gal pilkos cia tiktu?

Dar gir gir giriu svetaine, ir graziaja komoda  drinks_cheers.gif  (o is kur gavot?  blush2.gif ).

Daugiau foto prasom  rolleyes.gif Gal miegamaji turit? mirtinai reik pavyzdziu  cool.gif


Jei pasiseks rasti sviestuvus - butinai pasirodykit, baisiai idomu mirksiukas.gif
Bandziau kabint pilkai zalsvas uzuolaidas, kaip Vida777 kad siule - lyg ir idealiai tinka, bet turbut del erdves mazumo kazkaip perdaug monotoniskas vaizdas gaunasi, kaip seniau mama sakydavo, tokia spalva "neatmusa". Kadangi sulaukiau pagyrimu del dabartines auksines spalvos, dabar aprimsiu siek tiek su eksperimentais, o vasara dar isbandysiu koki nors balsva varianta mirksiukas.gif

Miegamaji dar baiginejam, kaip apsitvarkysiu siek tiek, ikelsiu nuotraukyte. Dabar jau beveik uzbaigtas vyresneles dukros kambarys - improvizacija Provanso tema http://s87.photobuck.....kes kambarys/
Ieskom sitam kambariui kilimo, gal kuri esat uzmaciusi kur nors balta ar levandu spalvos uz ikandama kaina?

Papildyta:
QUOTE
graziaja komoda  drinks_cheers.gif  (o is kur gavot?  blush2.gif ).


Apie kuria komoda klausiat, nesis labai ivairiu vietu prisirankiojom ax.gif
Atsakyti
LOVA-PASAKA bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif Ir visas kambarys kaip is pasakos wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2010 02 24, 16:10)
Apie kuria komoda klausiat, nesis labai ivairiu vietu prisirankiojom ax.gif

Apie virtuves-svetaines zonos komoda-indauja smile.gif Tokia grozybe wub.gif

Del mergaites kambario - sunku ir patiket kad cia Lietuva, vaizdelis kataloginis cool.gif wub.gif

Iriska - aciu uz gera nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2010 02 24, 16:10)
Jei pasiseks rasti sviestuvus - butinai pasirodykit, baisiai idomu mirksiukas.gif 
Bandziau kabint pilkai zalsvas uzuolaidas, kaip Vida777 kad siule - lyg ir idealiai tinka, bet turbut del erdves mazumo kazkaip perdaug monotoniskas vaizdas gaunasi, kaip seniau mama sakydavo, tokia spalva "neatmusa". Kadangi sulaukiau pagyrimu del dabartines auksines spalvos, dabar aprimsiu siek tiek su eksperimentais, o vasara dar isbandysiu koki nors balsva varianta mirksiukas.gif

Jusu svetaines-valgomojo interjeras pakankamai masyvus, nera smulkiu baldeliu, detaliu, kurios savaime pagyvina vaizda ir ganetinai santurus, neblizgantis prabanga. Todel geltonos aukso spalvos uzuolaidos butent ir pagyvina, ir suteikia siek tiek prabangos, iskilmingumo interjerui. Zalsvos, kaip ir sakiau, sendina, o balksvos (plius baltos sienos ir aukstos lubos) - suteiks blyskumo ir paprastumo. Vasara gal ir gerai, kai bus daugiau saules ir spalvu uz lango ax.gif .

Dukrytes kambarys labai grazus, bet kilima rinkciausi siltesniu spalvu, su augaliniais motyvais (mergaitei!) - labiau tinkanti prie kreslo ir gamtinio vaizdelio veidrodyje, nei prie sienu. Prie melsvos spalvos tinka ir alyvine/rozine, ir zalsva.
Tas sviesesnis:
http://www.heine.de/...oduktempfehlung

http://www.heine.de/...MPSm3LTTGEZ4g==

Cia zalios spalvos per daug, bet rastelis malonus:
http://i199.photobuc...2009-000487.jpg


Dabar apie sviestuvus valgomojo zonoje...
Parodysiu mazdaug kokius as isivaizduoju (zemyn ziurincius):

http://i199.photobuc...743f6ef2fb1.jpg

jei grazesniu nerasciau kabinciau tokius ax.gif (kur atsispindi veidrodyje). Man rodos jusu sviestuvas svetaineje irgi su kristaliukais g.gif ?
http://i199.photobuc...living-room.jpg

Cia pritaikyta barui, bet tai esmes nekeicia, tik valgomajame reiketu didesniu gabaritu:
http://i199.photobuc...KC-PH-CO-LG.jpg

Apie tokias indaujas kalbejau ant sienos vietoj televizoriaus:
http://i199.photobuc...7/p1010123s.jpg
http://i199.photobuc.../DSC_0003-1.jpg
http://i199.photobuc...kuche-88784.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 25 vasario 2010 - 13:07
Stengemes princesei irengt pasaku kambari, kad ja dziugintu wub.gif Kai ilgai visokias interjero knygas varciusi dukra parode, kad tokio stiliaus kambarelio noretu, man sirdis is dziaugsmo pasoko smile.gif Be to, tokio stiliaus privalumas - tikrai nedidele irengimo kaina, nes daug ka galima nudazyt, pritaikyt.

Aciu Vida777 uz nuorodas -einu studijuot thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(mamius @ 2010 02 24, 21:35)
Apie virtuves-svetaines zonos komoda-indauja smile.gif Tokia grozybe  wub.gif


pirkom prie Siauliu pas toki senienu prekiautoja (galesiu per az parasyt kontaktus). Bet panasios indaujos tikrai nera retos ir del to palyginti nebrangios (bent jau savo verte, nors kartais prekeiviai per daug uzsipraso...). Bent jau Kaune keliose vietose panasiu esu maciusi.
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2010 02 25, 15:28)
Be to, tokio stiliaus privalumas - tikrai nedidele irengimo kaina, nes daug  ka galima nudazyt, pritaikyt.


Grazus, neitiketinai katalogiskai ispildytas sprendimas, nors, mano dusiai toks interjeras - pernelyg sterilus (tikriausiai dukra dar neilgai eksploatavo erdve smile.gif ).

Tik noriu sureaguoti del "nedideles irengimo kainos". Zinoma, kiekvienas skirtingai suvokiame, kas yra brangu ir tai, kas yra Provansas... Tos mamos, kurios dar tik ketina ka nors panasaus kurti sau ar savo atzaloms ir remiasi informacija aptinkama siame forume (kazkada ir as priklausiau tokiai grupei), neapsigaukite. Palyginimui - vien toks sviestuvas LT pries metu viename prieinamiausiu prekybos tinklu kainavo netoli 700 Lt. Zinoma, dabar kainos gali buti ir kitokios (neseku rinkos). Bet panasus baldai...manau jie - dar brangesni nei pries metus.
Taigi, mamos, ivertinkite savo galimybes wink.gif
O Jums, Svarstykle, linkiu toliau sekmingai kurti savo grazius namucius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmuzele: 25 vasario 2010 - 14:57
QUOTE(vilmuzele @ 2010 02 25, 14:49)
Grazus, neitiketinai katalogiskai ispildytas sprendimas, nors, mano dusiai toks interjeras - pernelyg sterilus (tikriausiai dukra dar neilgai eksploatavo erdve smile.gif ).

Tik noriu sureaguoti del "nedideles irengimo kainos". Tos mamos, kurios dar tik ketina ka nors panasaus kurti sau ar savo atzaloms ir remiasi informacija aptinkama siame forume (kazkada ir as priklausiau tokiai grupei), nepasiduokite apgaulei. Palyginimui - vien toks sviestuvas LT pries metu viename prieinamiausiu prekybos tinklu kainavo netoli 700 Lt


Tikrai dar nedaug - pamazu kambarelis ''apaugs" visokiais jos daikteliais ir bus jaukesnis 4u.gif O del kainos - galima irengt nebrangiai, o galima - uz kosmine kaina, ypac jei viska pirkti prasmatniuose madinguose salonuose (et, noreciau as juose neskaiciuodama apsipirkti doh.gif )
Sviestuva atsisiunciau is eBay (laimejau aukcione, tikrai pigiai), su siuntimu kainavo 250 lt. Kiti 2 sviestuvai - is vietinio blusu turgaus, 30 ir 50 lt. Dienines ir baldakimo uzuolaidos - is vietinio "skuduryno" (apie 100 lt uz visas), bet tikrai prabangios ir brangios medziagos, jei uzsisakinetumet salone. Baldakimo laikiklis - is Vertbaudet katalogo, pirkau per ispardavima, kainavo apie 15 eur
Lovos galus pirkom uz 100 lt, dar uz 100 nusveitem smeliu, dar uz 100 tuoj pabaigs restauruot nikeliuotas lovos detales, vyras pats pritaise lovos sonus, o as uz 25 lt lova nudaziau ir nulakavau. Ta pati istorija su kitais baldais (abi spinteles po 200 lt, tik po to mano pacios nusveistos ir nudazytos) ir daiktais...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarstykle: 25 vasario 2010 - 15:11