Įkraunama...
Įkraunama...

Užmiesčio namo interjeras

QUOTE(vobla @ 2010 03 16, 12:02)
taip, kainos cia padorios. tik vat spalva pas mane stalo juoda. kyla klausimas ar imanoma persibeicuot ir perlakuot aliejuota kede. jei taip tai jau esu nuziurejus kurias imt. kazkur viena akim esu uzmacius, kad kazkas is SM jau yra taip dares ir berods gavosi.... g.gif
Papildyta:

Isiterpsiu ir as. ax.gif

Esu pirkusi aliejuota azuoline komoda, ja nubeicavau tamsiau(tik beicas turi buti aliejaus pagrindu pvz. Zar, o ne spirito (negraziai gaunasi)) ir lakavau.Lakavau vandeniniu laku.Kol kas viskas su komoda OK.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarstykle @ 2010 03 16, 12:33)

Man atrodo, gal su jais galetum susitart ir gaut niekuo neapdorota kede, t.y. nebeicuota, nealiejuota ir t.t. Gal net pigiau butu. Tada juodu beicu nusiteptum, galetum aliejuot ar lakuot. Paciai tikrai nesunku ta padaryt. O gal jie padarytu, reik pasiklaust manau. As pati aliejuotos kedes kol kas nesu bandzius perdaryt, tai nezinau, bet turetu but imanoma...

Tos Mamiaus kedes tikrai grazios smile.gif Gal jas galima butu persidazyt juodai - butu isvis paparasta ir nelabai nublizginta, ir pigu. Zinau, sakysit as cia vel su savo dazymu pasiulymais blush2.gif

del neapdorotos kedes sudorojimo biggrin.gif - neradau dar tokiu gamintoju, kurie teiktusi gaminti man priimtina kaina. o tos gatavos galas zino is kur. sako, kad LT gamintos, bet kai is arciau susiduri= pasirodo iveztines...jei rasciau kas uz tokia kaina gamintu- tadu taip...
QUOTE(mamius @ 2010 03 16, 12:50)
Arba galima taip padazyt, kad balta spalva prasimustu, nu a la senoviskai  ax.gif  Patarejos cia dvi biggrin.gif

geros patarejos. ir as taip pat apie tas kedes pamasciau...
QUOTE(Caca* @ 2010 03 16, 13:31)
Isiterpsiu ir as. ax.gif

Esu pirkusi aliejuota azuoline komoda, ja nubeicavau tamsiau(tik beicas turi buti aliejaus pagrindu pvz. Zar, o ne spirito (negraziai gaunasi)) ir lakavau.Lakavau vandeniniu laku.Kol kas viskas su komoda OK.smile.gif

kaip saunu, kad cia atsiradai. as ir buvau tave skaicius, tik nebezinojau kur tamstos ieskoti. senai bebuvau sutikusi forume... vadinasi beicas aliejaus pagrindu g.gif
--------
na gal kaip nors per si menesi ka nors del kedziu sugalvosiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2010 03 16, 14:50)
kaip saunu, kad cia atsiradai. as ir buvau tave skaicius, tik nebezinojau kur tamstos ieskoti. senai bebuvau sutikusi forume... vadinasi beicas aliejaus pagrindu g.gif
--------

Esu as, tik nieko gyvenime nebespeju... doh.gif Namas mano nelabai uzmiescio stiliaus, gal tik detales, tai cia ir nesireiskiu, tik tyliai skaitau... blush2.gif
O namu grazinimas juda ypatingai letai, iki isikelimo dar toli. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 16 kovo 2010 - 14:41
visai tema apmire, nejau niekas graziu nuotraukyciu nerandate, jei jau pacios pasigirti niekuo negalite biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

sita imetu del spalvu. man patinka derinys blush2.gif

user posted image

Atsakyti
Cobre, gal galima nuorodele pirmuju foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2010 04 25, 10:56)
Cobre, gal galima nuorodele pirmuju foto  wub.gif

ten visos nuotraukos is vieno blogo, ir jame daugiausia moderniu interjeru foto, cia siaip parinkau beziurinedama. Mazai tokiu, kur mums i tema tinka mirksiukas.gif blogo nuorodos neturiu, neissisaugojau, o pagal nuotraukas kazkaip si karta neatseku g.gif
Vakar su vyru susigincijome del anglisku voniu, tai puoliau googlinti. tai tuo paciu ir cia imeciau si bei ta ax.gif

Caca, einu ieskoti tavo foto
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2010 04 25, 09:27)
Vakar su vyru susigincijome del anglisku voniu, tai puoliau googlinti. tai tuo paciu ir cia imeciau si bei ta  ax.gif

kas iskilo, kad gincijotes mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2010 04 25, 13:12)
kas iskilo, kad gincijotes  mirksiukas.gif ?

ai, neesminism bet uztat vel ilindau i interjerus, o tai vis per kelioniu puslapius varineju biggrin.gif
Atsakyti
Labai man patiko rėmeliai-lentynos smile.gif
Atsakyti
Na, kadangi kiek supratau visos pasiilge sitos temos, tai metu dar blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

prie progos bus dar, na bet ir kitos nesnauskite, girkites arba imeskite ka gero atradote per ta ilga tylejimo laikotarpi mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

sita lentynele virs zidinio man visai idomi. bent jau man nematytas variantas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o cia panarsymui
http://www.livingetc...?...temId=5775