QUOTE(Svarstykle @ 2010 03 16, 12:33)
Man atrodo, gal su jais galetum susitart ir gaut niekuo neapdorota kede, t.y. nebeicuota, nealiejuota ir t.t. Gal net pigiau butu. Tada juodu beicu nusiteptum, galetum aliejuot ar lakuot. Paciai tikrai nesunku ta padaryt. O gal jie padarytu, reik pasiklaust manau. As pati aliejuotos kedes kol kas nesu bandzius perdaryt, tai nezinau, bet turetu but imanoma...
Tos Mamiaus kedes tikrai grazios

Gal jas galima butu persidazyt juodai - butu isvis paparasta ir nelabai nublizginta, ir pigu. Zinau, sakysit as cia vel su savo dazymu pasiulymais
del neapdorotos kedes sudorojimo

- neradau dar tokiu gamintoju, kurie teiktusi gaminti man priimtina kaina. o tos gatavos galas zino is kur. sako, kad LT gamintos, bet kai is arciau susiduri= pasirodo iveztines...jei rasciau kas uz tokia kaina gamintu- tadu taip...
QUOTE(mamius @ 2010 03 16, 12:50)
Arba galima taip padazyt, kad balta spalva prasimustu, nu a la senoviskai

Patarejos cia dvi
geros patarejos. ir as taip pat apie tas kedes pamasciau...
QUOTE(Caca* @ 2010 03 16, 13:31)
Isiterpsiu ir as.
Esu pirkusi aliejuota azuoline komoda, ja nubeicavau tamsiau(tik beicas turi buti aliejaus pagrindu pvz. Zar, o ne spirito (negraziai gaunasi)) ir lakavau.Lakavau vandeniniu laku.Kol kas viskas su komoda OK.
kaip saunu, kad cia atsiradai. as ir buvau tave skaicius, tik nebezinojau kur tamstos ieskoti. senai bebuvau sutikusi forume... vadinasi beicas aliejaus pagrindu
--------
na gal kaip nors per si menesi ka nors del kedziu sugalvosiu...