Įkraunama...
Įkraunama...

Užmiesčio namo interjeras

Sveikos statybininkes smile.gif
Turiu projektuka statyboms, bet kazkas man cia negerai, kazko man cia nelimpa. Virsuje Vakarai. Apacioje kelias, ivaziavimas i kiema. Noretus lyg toleto mazesnio (tas kur 2.80), sandeliukas 5.95 kv. Gal kas kokiu pasiulymu turit, ka reiktu pakeist, pataisyt. blush2.gif Garazao aisku ilgesnio reiketu, kad masina lengvai tilptu. smile.gif
user posted image

Aciu sirdingai kas patars 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(prokurore @ 2011 02 13, 10:40)
sveikos!
kas del zidinio...tai labai jo norejau visad...bet dabar, kai galeciau ji tureti, kazkaip tas begalinis noras praejo. juolab, kad mano didysis kambarys yra gan ilgas ir siauras, o zidinys kaip tik atsidurtu salia pagrindinio iejimo ir issikises i kambari, dar labiau ji susiaurintu. o ir siaip, kas is pazystamu ji turi, tai uzsikuria koki karta i menesi ar dar reciau, o kas kuria dazniau ir nori svariu stiklu, tai trina ir keikia  biggrin.gif  bet pirtyje ji butinai turesiu!

Labas. Labai norint turėti židinį, galima jį padaryti plokščią, kad smarkiai neišsikištų ir nekliudytų praėjimui. Arba padaryti kampinį. O pasėdėjimui prie atviros ugnies šaltais žiemos vakarais su mylimu žmogum - atviras židinys (ir nereikės valyti stiklinių durelių) Sėkmės įgyvendinant svajones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIP: 24 vasario 2011 - 12:51
QUOTE(Marcela* @ 2011 02 24, 13:27)
Aciu sirdingai kas patars  4u.gif

Sveiki, jums tiesiai i tema individualus namu projektai mirksiukas.gif

Mano akimis, tamburas labai mazas, kai ateina 2.3 zmones jie jau ten nenusirengs tikrai.

Tualeta galima mazinti ir kriaukle ir klozeta daryti ant vienos sienos.
Garazas tikrai per mazas.

p.s. beje keista pasirode, kad kazhkas braizo ranka projektus. Turejom karcios patirties su sarlotanu kuris irgi tik ranka braize. Tai suderinimui netinka tokie.
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2011 02 24, 15:11)

p.s. beje keista pasirode, kad kazhkas braizo ranka projektus. Turejom karcios patirties su sarlotanu kuris irgi tik ranka braize. Tai suderinimui netinka tokie.

apie savo architekta jau rasiau gerus atsiliepimus kitoje temoje, tikriausiai matei, tai jis irgi tik ranka braize. bet taip braize, kad darbu vykdytojai stebejosi, nejau yra dar tokiu architektu, kurie taip dirba, tipo siais laikas viska daug paprasciau padaro. 2005 metais viskas tiko visoms isntitucijoms. pridavem nama irgi sekmingai.
Gal projektus ranka braizo senesni architektai? nes mes visai nesenai kaimynams ant preliminaraus projekto sutikima pasiraseme, braizytas irgi ranka. Nemanau, kad architekto bloguma tokiu matu galima matuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prokurore @ 2011 02 13, 11:40)
sveikos!

labai noreciau mediniu grindu, tik kad jas daryti virtuveje, tai net negalvoju. Nes tvarka ir svara rupi man vienai, tai nenoriu didziaja laiko dali gyvenime praleisti sveisdama ir valydama nuolat. uztenka jau, kad 9 kvadratu vonioje isidejome juodos spalvos plyteles. grazu...bet jau valyti reikia...  doh.gif
kas del zidinio...tai labai jo norejau visad...bet dabar, kai galeciau ji tureti, kazkaip tas begalinis noras praejo. juolab, kad mano didysis kambarys yra gan ilgas ir siauras, o zidinys kaip tik atsidurtu salia pagrindinio iejimo ir issikises i kambari, dar labiau ji susiaurintu. o ir siaip, kas is pazystamu ji turi, tai uzsikuria koki karta i menesi ar dar reciau, o kas kuria dazniau ir nori svariu stiklu, tai trina ir keikia  biggrin.gif  bet pirtyje ji butinai turesiu!

gal visai nebloga iseitis butu plyletes - mediniu lentu imitacija. esu maciusi ir labai graziu.
http://www.vokiskake...s...1big[1].jpg
Papildyta:
QUOTE(milak @ 2010 09 07, 18:41)
Sweikos mamos. nalabai dar suprantu kaip cia naudotis siuo forumu ax.gif  nes tika prisijungiau prie jusu kolektyvo.
turiu eiline problemele. reikia issidazyti nama , ir galva apsisuko nuo dazu pasiulos ir jau pasimeciau kurie cia jie geri kurie ne.... Sakau gal koki tvirta patarima man mesteltumet . Kolkas apsistojau ties kazkokiai angliskais dazais "Sandtex" , ar teko ka girdeti. gal kartais kas susidure su siaisp daziukais. o gal siaip kokius parekomenduosit?
Labai lauksiu kokio komentariuko...
aciu

as jau antra karta issidaziau namus su VIVACOLOR. net patys matiskiausi labai gerai plaunasi su kempinele. drasiai rekomenduoju.
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus!

mona, nu labai graziai tos medzio imitacijos plyteles atrodo! reiks pasidairyti kokios ju kainos ir asortimentas!
(bliamba, norejau balionu visoms padovanoti, ale kazkodel neleidzia iterpti)!
Atsakyti
Sveikos merginos noreciau jungtis prie sios temos,su savo sodyba 4u.gif Nes buvau pataikiusi i ne visai tinkama tema,kol mane nukreipe pas jus ir tema tikrai labiau atitinka man ir musu kuremiems namams 4u.gif

As is karto su klausimu,o kur tokiu virykliu yra pirkti? bigsmile.gif

QUOTE(elitarai @ 2009 04 09, 16:49)
bandau rodytis

Labai grazi virtuve ir vone wub.gif O jus matau is ten is kur is kilusi esu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2010 09 07, 13:01)
na stai sita virykle http://www_restart_i.../img/ELG101.jpg

19 000Lt...  verysad.gif

Na bet ir virykle thumbup.gif As asmeniskai dar nebuvau tokios maciusi schmoll.gif Kaina sakyciau didoka. 19 000Lt. Bet koke 9000-10000Lt jos verte tikrai merginos,nes pas mus kokiu vejiniu, kaip as sakau virykliu kainos parduotuveja doh.gif doh.gif
Atsakyti
TAIP...ziviliuke96, grazumelis!
o kieno ten grindys? laminatas? o po tuo liutu vonioj kas bus? :)turiu galvoj ten vonia, spintele ar dar kas stoves! siaip tai tikrai, vonia jegiskai atrodo!
del virtuves...patinka man tas sendintas baldu stilius...dar durys irgi tokio stiliaus graziai atrodo...
dabar kazkas panasaus pas mane yra, tik nesendinta, grazu, kai virtuvej sviesus baldas.
kai jau virtuvej remonta padarysim, tai pirksim naujus virtuves baldus. viena ryta, berods per labas rytas laida, kaip tik kalbejo apie virtuves baldus. ten pasakojo, kad jei norim minimalios prieziuros virtuves baldams, praktiskiausia rinktis ne matini, bet blizgu pavirsiu ir spinteles(del lubu aukscio)daryti iki pat virsaus, t.y. nepalikti nuo lubu jokio tarpo. Tai pas mane kaip tik ta problema ir yra, pirmam aukste zemos lubos, tai ir planuoju kabinti iki pat virsaus be tarpo ir pavirsiu rinktis blizgu.
kas dar del virtuves baldu....siame portale, tik nebepamenu kurioj temoj, merginos dalinosi ispudziais apie dureliu rankeneles...kad ziauriai uzknisa aplink jas valyneti. Tai daresi be jokiu rankeneliu, sake, kad visai neblogas variantas. gal kas turit? Ar nera nepatogumu del darinejimo?
Atsakyti
Sveiki ,gal patartumet kaip padaryti svetainę su virtuvę ,turime svetainę 4 metrai ant 7 sasyską norime dastyti dar 3metrus virtuvei ,nes taip gerai išeina pagal namo formą ,susikvadratina.Gausis 4 ant 10 unsure.gif kaškaip bijau turėti tokią sasyską joje dar per vidurį du iejimai vienoje pudeje kitose langai vitrinos is trijų pusių.
Atsakyti
ziviliuke,senas,oi senas foto radote bigsmile.gif ,jau baigti mano namai rengti.
Prokurore,namuose ,visur kamstis,isskyrus vonias ir hola.O vonioje ta liuto galva-tik dekoracija.Kas liecia virtuves rankeneles,tai gal su rankenelemis svariau kaip tik,nesusitepa aplink dureles g.gif ,nors turiu virtuve ir be rankeneliu, tikrai patogu uz kur beimtum-atsidarai stalciukus.Bet valyti daugiau reikia tikrai,bet kaip kasdien sukiojuosi virtuveje nesureiksminu to pavalymo.
Atsakyti
Peržiūrėjau visą Jūsų temukę. Tiek grožybių prisižiūrėjau, seilę pavarvinau.
Vasarą ir mes ruošiamės statytis vasarnamį. Aš taip jo noriu, kad jau dabar pradėjau žiūrinėt interjerus namų. Kol kas dar neatradau, ko noriu. Norėtusi kažko paprasto, kaimiško, bet kartu ir, kad jauku būtų.
Atsakyti
QUOTE(gustema @ 2011 03 13, 15:16)
Peržiūrėjau visą Jūsų temukę. Tiek grožybių prisižiūrėjau, seilę pavarvinau.
Vasarą ir mes ruošiamės statytis vasarnamį. Aš taip jo noriu, kad jau dabar pradėjau žiūrinėt interjerus namų. Kol kas dar neatradau, ko noriu. Norėtusi kažko paprasto, kaimiško, bet kartu ir, kad jauku būtų.

Man atrodo jei rengsite namus paprastai, kaimiškai tai savaime jau bus jauku 4u.gif
Atsakyti