QUOTE(prokurore @ 2011 02 13, 11:40)
sveikos!
labai noreciau mediniu grindu, tik kad jas daryti virtuveje, tai net negalvoju. Nes tvarka ir svara rupi man vienai, tai nenoriu didziaja laiko dali gyvenime praleisti sveisdama ir valydama nuolat. uztenka jau, kad 9 kvadratu vonioje isidejome juodos spalvos plyteles. grazu...bet jau valyti reikia...

kas del zidinio...tai labai jo norejau visad...bet dabar, kai galeciau ji tureti, kazkaip tas begalinis noras praejo. juolab, kad mano didysis kambarys yra gan ilgas ir siauras, o zidinys kaip tik atsidurtu salia pagrindinio iejimo ir issikises i kambari, dar labiau ji susiaurintu. o ir siaip, kas is pazystamu ji turi, tai uzsikuria koki karta i menesi ar dar reciau, o kas kuria dazniau ir nori svariu stiklu, tai trina ir keikia

bet pirtyje ji butinai turesiu!
gal visai nebloga iseitis butu plyletes - mediniu lentu imitacija. esu maciusi ir labai graziu.
http://www.vokiskake...s...1big[1].jpg
Papildyta:
QUOTE(milak @ 2010 09 07, 18:41)
Sweikos mamos. nalabai dar suprantu kaip cia naudotis siuo forumu

nes tika prisijungiau prie jusu kolektyvo.
turiu eiline problemele. reikia issidazyti nama , ir galva apsisuko nuo dazu pasiulos ir jau pasimeciau kurie cia jie geri kurie ne.... Sakau gal koki tvirta patarima man mesteltumet . Kolkas apsistojau ties kazkokiai angliskais dazais "Sandtex" , ar teko ka girdeti. gal kartais kas susidure su siaisp daziukais. o gal siaip kokius parekomenduosit?
Labai lauksiu kokio komentariuko...
aciu
as jau antra karta issidaziau namus su VIVACOLOR. net patys matiskiausi labai gerai plaunasi su kempinele. drasiai rekomenduoju.