Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

oriflame ir avon kosmetikos, net negaliu pagalvot kaip seniau tai pirkdavau, turbūt esu reklamos auka doh.gif kūno priemonės dar pakenčiamos, bet ir tai visi tie kvapai man tokia chemija kvepia, o apie dekoratyvinę kosmetiką net nekalbu...paskutinis šlamštas schmoll.gif
Atsakyti
ma nepatiko Rasos gaminiai skirti problemiskai odai, ir sveitiklis tai is viso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 18, 23:11)
ma nepatiko Rasos gaminiai skirti problemiskai odai, ir sveitiklis tai is viso  doh.gif

problemines odos linijoj svetiklio nera,kalbat apie agukini? mastau pirkt,kodel nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 18, 23:14)
problemines odos linijoj  svetiklio nera,kalbat apie agukini? mastau pirkt,kodel nepatiko?

ne sveitiklis ligtais ne is probleminiai odai linijos, neprisimenu su kuo jis ten, va toks
user posted image

visiskai nepanasus i sveitikli, per svelnus ir veidas po jo ne gaivus o atvirksciai doh.gif na matai man netiko bet gal kitoms tinka, cia labai individualus dalykas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilded Butterfly @ 2009 10 18, 23:19)
ne sveitiklis ligtais ne is probleminiai odai linijos, neprisimenu su kuo jis ten, va toks

visiskai nepanasus i sveitikli, per svelnus ir veidas po jo ne gaivus o atvirksciai doh.gif  na matai man netiko bet gal kitoms tinka, cia labai individualus dalykas ax.gif

man atrodo emulsinis ir reiskia kad yra be sveiciamuju daleliu kaip ir pvz apelsininis ,o va augurkinis astresnis:)

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 18, 23:21)
man atrodo emulsinis ir reiskia kad yra be sveiciamuju daleliu kaip ir pvz apelsininis ,o va augurkinis astresnis:)

aciu uz atsakyma 4u.gif

o sito tai nezinojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mulberry @ 2009 10 18, 19:37)
oriflame ir avon kosmetikos, net negaliu pagalvot kaip seniau tai pirkdavau, turbūt esu reklamos auka  doh.gif  kūno priemonės dar pakenčiamos, bet ir tai visi tie kvapai man tokia chemija kvepia, o apie dekoratyvinę kosmetiką net nekalbu...paskutinis šlamštas schmoll.gif

is oriflame niekad nieko neturejau, nes pirkadavau is avon...bet vienintelis geras dalykiukas buvo juodas akiu piestukas biggrin.gif ir dar duso zeles nieko...Daugiau tikrai nieko gero nera..

Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 10 18, 23:21)

aciu uz atsakyma 4u.gif

as nezinau kaip ten su tuo sveitikliu,bet be sveiciamuju daleliu yra enzyminiai
Atsakyti
Man baisiai nepatinka NIVEA plaukų priežiūros priemonės, ypač šampūnai. Tenka kartais darbe gauti, tai perdovanoju arba išmetu. Mano plaukams tos priemonės visai niekam tikusios
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 19, 11:32)
Man baisiai nepatinka NIVEA plaukų priežiūros priemonės, ypač šampūnai. Tenka kartais darbe gauti, tai perdovanoju arba išmetu. Mano plaukams tos priemonės visai niekam tikusios

jau ne pirma kart girdziu
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 19, 12:53)
jau ne pirma kart girdziu

reiškia ne tokie ir geri, kiek kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2009 10 19, 10:32)
Man baisiai nepatinka NIVEA plaukų priežiūros priemonės, ypač šampūnai.

drinks_cheers.gif man irgi nepatinka.
o mano drauge dievina.
tai cia velgi kas tinka vienai nebutinai tiks kitai, maciau Oriflame peike kazkas, o as daug geru dalyku turiu is ju, ypac serumu veidui, kremu ir .t.t
4u.gif
Atsakyti