Įkraunama...
Įkraunama...

Tai, ko daugiau nepirksiu - 6

QUOTE(Auksiukė @ 2010 03 01, 16:37)
Teks švilpinti į šiukšliadėžę  doh.gif

arba į SM išparduotuvę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2010 03 01, 16:37)
Stovi pas mane nebenaudojamos šitos plaukų priemonės. Paprašiau konsultantės ką nors gero pasipūtusiems, linkusiems raitytis plaukams sutvarkyti, kad suglotnintų plaukus. Tai įbruko man šitas priemones:

Purškiamoji priemonė
user posted image

Stiprinamoji kaukė
user posted image

O aš laiminga, net nepasižiūrėjau, kad tai plaukų garbanoms formuoti  doh.gif

Galvoju, vistiek sunaudosiu, bent gražiai plaukus susitvarkysiu. Deja, plaukai po šitų priemonių kaip pakulos, išsipūtė dar labiau, o kainytės tai po 34 Lt  g.gif . Teks švilpinti į šiukšliadėžę  doh.gif

Gal kuri turėjote šios firmos priemonių? Įdomu, kokie atsiliepimai...

siulyciau Jums nemesti siu priemoniu, o parduoti. Gal kam jos tiks. mirksiukas.gif Yra SM tema plauku priemoniu isparduotuve (na kazkas panasaus). smile.gif
Atsakyti
JOHN FRIEDA ir as ismeciau lauk drinks_cheers.gif issausino plaukus pasidare kaip siaudai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrida N. @ 2010 03 01, 16:31)
siulyciau Jums nemesti siu priemoniu, o parduoti. Gal kam jos tiks.  mirksiukas.gif Yra SM tema plauku priemoniu isparduotuve (na kazkas panasaus).  smile.gif

Žinau šitą dalyką, bet matau, kad "brudas", nemanau, kad kam tiktų, sąžinė neleistų tokio siūlyti schmoll.gif

QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 01, 16:47)
JOHN FRIEDA ir as ismeciau lauk drinks_cheers.gif  issausino plaukus  pasidare kaip siaudai schmoll.gif

Taigi, užteko pirmo karto, kad pamatyčiau priešingą efektą, negu tikėjausi. Kažkas baisaus.

Niekada gyvenime daugiau nepirksiu šių priemonių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiukė @ 2010 03 01, 21:38)
Žinau šitą dalyką, bet matau, kad "brudas", nemanau, kad kam tiktų, sąžinė neleistų tokio siūlyti schmoll.gif
Taigi, užteko pirmo karto, kad pamatyčiau priešingą efektą, negu tikėjausi. Kažkas baisaus.

Niekada gyvenime daugiau nepirksiu šių priemonių  doh.gif

o man sampunas garbanotiems plaukams,skirtas kasdienai, labai geras buvo,va kiti nelabai mano plaukams tiko rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2010 02 07, 23:01)
Syoss produkcijos schmoll.gif

pritariu drinks_cheers.gif sio "gerio" deka antrakart gyvenime buvau pleiskanu isitaisius (pirmakart,kai vyro sampunu susikloscius aplinkybems issiploviau Head and shoulders doh.gif )
Atsakyti
Dr.Hauchka citrinu ir nasturtu sampuno. Kazkoks nesusipratimas. Plaukai atrodo labiau susireibalave po plovimo, nei pries tai.
Atsakyti
Jungiuos prie tu, kurios nepirks John Frieda priemoniu schmoll.gif taip pat nepirksiu Nivea lupu balzamu - nei velnio nieko nedaro, nei gero, nei blogo. Keliaus siuksliadezen...
Atsakyti
Nepatiko schmoll.gif Jei kam patinka ir tinka šis kremukas, galiu perleisti biggrin.gif 4u.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Muskatinne @ 2010 03 10, 01:56)
Nepatiko  schmoll.gif Jei kam patinka ir tinka šis kremukas, galiu perleisti  biggrin.gif  4u.gif

Kuo netiko? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ai neskauda: 10 kovo 2010 - 09:30
Daugiau niekad nebepirksiu Matis raminamosios veido kaukės jautriai odai doh.gif Vien jau nuo jos kvapo oda gali sudirgt. Kvapas kaip paprasto muilo doh.gif Poveikis irgi nekoks, tiksliau sakant-jokio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2010 03 01, 17:47)
JOHN FRIEDA ir as ismeciau lauk drinks_cheers.gif  issausino plaukus  pasidare kaip siaudai schmoll.gif

QUOTE(Auksiukė @ 2010 03 01, 20:38)
Niekada gyvenime daugiau nepirksiu šių priemonių  doh.gif

QUOTE(F_A @ 2010 03 02, 16:12)
Jungiuos prie tu, kurios nepirks John Frieda priemoniu schmoll.gif

unsure.gif O jei.... o aš kaip tik užsisakiau porą priemonių John Frieda, tik laimė, kad už abi mokėjau 38Lt, o ne už vieną 34Lt doh.gif
Dabar lauksiu jų dar labiau, nes ėmiau kremuką blizgesiui brunetėms ir pakeliantį nuo šaknų purškiklį - gal nebus taip baisiai blogai g.gif unsure.gif

O dar nepatiko Estee Lauder Pure Crystal Gloss blizgesys, nieko vertas, nei spalvos, nei blizgesio, paprastas bespalvis balzamas doh.gif
Dar nepatiko TBS sviestas ir kremai, per intensyvus kvapas, odai jokio poveikio ir kvapas erzina, nes laikosi baisiai ilgai doh.gif
Atsakyti
Man kazko nepatiko is The Body Shop lupu blizgesiai ir lupdaziai g.gif . Blizgesys skystokas, o lupdazis sausino lupas. Patinka lupu blizgiai, kurie yra "lipnus" thumbup.gif
Daugiau taip pat nepirksiu Estee Lauder krem pudros ir lupu blizgesiu. S...... didziausias, o ir nepigiai kainuoja doh.gif
Atsakyti