QUOTE(leliukazz @ 2009 04 19, 14:43)
Ten po pusę vardo ant kiekvienos taurės, ir sudėjus gaunasi pilni jaunųjų vardai.
QUOTE(astarna @ 2009 04 19, 19:22)
Nenoriu deti pirslio juostos; Gal turit kokiu minciu ;
MB bus suknelės spalvos marškiniais, o pabroliai bus baltais. Tai tuom ir išsiskirs. Tiek MB tiek jaunoji nenori piršlio juostos (nebūtų brolis ir sesuo - skoniai sutampa

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 19, 20:07)
Sveikutės aš po mergvakario jau liko savaitė, ir mano misija bus baigta, bus jaučiu liūdna
Klausykit noriu pasitarti pasidariau medžiaginę širdį ant kurios dėlliosiu žvakutes, kaip manot ar man išdėliot uždegt ar organizuot kad visi svečiai degtų ir dėtų

Klausykit noriu pasitarti pasidariau medžiaginę širdį ant kurios dėlliosiu žvakutes, kaip manot ar man išdėliot uždegt ar organizuot kad visi svečiai degtų ir dėtų
Aš irgi sakyčiau kad tegu svečiai sudeda.
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 19, 22:43)
Ankstesnėse temose skaičiau, kad yra SM' iečių, maketuojančių saldainiams popieriukus. Nebeįsiskaičiau, kas
Gal žinote?
Per pažįstamų pažįstamus buvau susiradusi vieną mergaičiukę. Sutiko padaryti, bet paskui pradingo. Nebesugaudau aš jos, o pati nemoku
.

Per pažįstamų pažįstamus buvau susiradusi vieną mergaičiukę. Sutiko padaryti, bet paskui pradingo. Nebesugaudau aš jos, o pati nemoku

Įtariu žinau apie ką tu kalbi