Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai - XII

QUOTE(leliukazz @ 2009 04 19, 14:43)
O ant tauriu kas ten isgraviruota? lens.gif Matau data padalinta, o raidziu neiskaitau g.gif

Ten po pusę vardo ant kiekvienos taurės, ir sudėjus gaunasi pilni jaunųjų vardai.

QUOTE(astarna @ 2009 04 19, 19:22)
Nenoriu deti pirslio juostos; Gal turit kokiu minciu ;

MB bus suknelės spalvos marškiniais, o pabroliai bus baltais. Tai tuom ir išsiskirs. Tiek MB tiek jaunoji nenori piršlio juostos (nebūtų brolis ir sesuo - skoniai sutampa lotuliukas.gif )

QUOTE(gutė pinkutė @ 2009 04 19, 20:07)
Sveikutės aš po mergvakario jau liko savaitė, ir mano misija bus baigta, bus jaučiu liūdna verysad.gif
Klausykit noriu pasitarti pasidariau medžiaginę širdį ant kurios dėlliosiu žvakutes, kaip manot ar man išdėliot uždegt ar organizuot kad visi svečiai degtų ir dėtų

Aš irgi sakyčiau kad tegu svečiai sudeda.

QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 19, 22:43)
Ankstesnėse temose  skaičiau, kad yra SM' iečių, maketuojančių saldainiams popieriukus. Nebeįsiskaičiau, kas  doh.gif Gal žinote?
Per pažįstamų pažįstamus buvau susiradusi vieną mergaičiukę. Sutiko padaryti,  bet paskui  pradingo. Nebesugaudau aš jos, o pati nemoku  verysad.gif .

Įtariu žinau apie ką tu kalbi doh.gif
Atsakyti
verysad.gif O as kazkur maciau kad kazkokia SM saldainiukus jau gatavus atiduoda ir suvyniotus.Nes nelabai isivaizduoju kaip te njuos vynioti tooooki kieki. g.gif .Tik ji darydavo po 5 kg.Manau su jaunaisiais pasidalinus per pus bus gerai.

Tik va kad as jos jau niekur neberandu.
Atsakyti
QUOTE(muosee @ 2009 04 20, 10:12)
verysad.gif O as kazkur maciau kad kazkokia SM saldainiukus jau gatavus atiduoda ir suvyniotus.Nes nelabai isivaizduoju kaip te njuos vynioti tooooki kieki. g.gif .Tik ji darydavo po 5 kg.Manau su jaunaisiais pasidalinus per pus bus gerai.

Tik va kad as jos jau niekur neberandu.

as su sese per vakara 3 kg persivyniojau tu saldainiu kai isivaziuoji visai gerai einas tik noro reik:)
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif o kiek galvojat is viso turet saldainiu, alkoholio? Torta pacios i sventes vieta vesit ar jums ji pristatys? ax.gif
Papildyta:
o gal yra svociuciu is uzsienio? g.gif
pasakokit ka vezates is uzsienio, o ka planuojat isigyt Lietuvoj? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as esu naujoke siame forume. smile.gif Busiu svociute geguzes 9 d. Norejau patarimo is jusu. Yra daug kalbama apie pinigu medi vestuvem. Kokia jo paskirtis?
Atsakyti
QUOTE(cajole @ 2009 04 20, 11:12)
Sveikutes  4u.gif  o kiek galvojat is viso turet saldainiu, alkoholio? Torta pacios i sventes vieta vesit ar jums ji pristatys? ax.gif
Papildyta:
o gal yra svociuciu is uzsienio?  g.gif
pasakokit ka vezates is uzsienio, o ka planuojat isigyt Lietuvoj? mirksiukas.gif

as apie tris ir turesiu dali ju jau i torta sudejau tai kas liko ta susavim veziosios.. alkoholi zadejo jaunieji supirkt o torta turbut iduosiu tevam jaunosios kad nuvestu i vieta.kadangi man jau siutas ima ant mano jaunosios ir tt, tai noris mest viska ir palikt lai pati tvarkos. isivaizduokit pareiske kad gris is kirpyklos puse val pries CMB o nori dar kad islydetuves is manu butu ka as ten greitakalbe turesiu suvayt kada ji pati apsirengs o kada dar masinas pasim neturiu zodziu.... esu dideliam soke.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 20, 10:48)
as su sese per vakara 3 kg persivyniojau tu saldainiu kai isivaziuoji visai gerai einas tik noro reik:)

Oho kokios spartuolės bigsmile.gif
Reiks lįsti į paslaugų skyrelį ir ieškoti, kas maketuoja tuos popieriukus. Labai pasistengus ir pati išmokčiau, bet gaila laiką begaišti, kai reikalų krūva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasarėlė @ 2009 04 20, 11:36)
Oho kokios spartuolės  bigsmile.gif 
Reiks lįsti į paslaugų skyrelį ir ieškoti, kas maketuoja tuos popieriukus. Labai pasistengus ir pati išmokčiau, bet gaila laiką  begaišti, kai reikalų krūva  doh.gif

siaip jei nori schema galiu atsiust nes pati viska dariau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergaiciuke_ee: 20 balandžio 2009 - 11:45
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 20, 10:48)

na tikros saunuoles thumbup.gif .Nu gal ir reiktu pabandyti. g.gif Tik kad va kol isivaziuosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 20, 12:21)
as apie tris ir turesiu dali ju jau i torta sudejau tai kas liko ta susavim veziosios.. alkoholi zadejo jaunieji supirkt o torta turbut iduosiu tevam jaunosios kad nuvestu i vieta.kadangi man jau siutas ima ant mano jaunosios ir tt, tai noris mest viska ir palikt lai pati tvarkos. isivaizduokit pareiske kad gris is kirpyklos puse val pries CMB o nori dar kad islydetuves is manu butu ka as ten greitakalbe turesiu suvayt kada ji pati apsirengs o kada dar masinas pasim neturiu zodziu.... esu dideliam soke....  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

karta kai pamerge buvau veselioj tai masinas supuosem is labai ankstaus ryto, nes mazai laiko buvo grizus is pasigrazinimu ax.gif

Atsakyti
Labuka visoms,kol maziukas mano miega suskubau rasyti scenariju,klausykit,o kas nusega rutu vainikeli ai jau su juo atsisveikinama po dvyliktos nakties? ar as tai turiu padaryti,ar jaunosios mama ar vyriausia pamerge? labai prasau pagalbos! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2009 04 20, 11:44)
siaip jei nori schema galiu atsiust nes pati viska dariau

Labai dėkinga tau būčiau notworthy.gif Man ten tik reikėtų savo jaunųjų nuorauką įsikelt? Atsiųsiu į AŽ savo e-mailą.
Atsakyti