Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo pagyrų puodas

efauto, supper, jau ten net nežianu kaip pavadinti, vazonas, vaza, bet nerealiai, jau koks grožis.... wub.gif
Aš kaip tik va dabar nuploviau savo vazoną, nes didelę servetėlę klijavau ir priraukšlenau daugiau nei 100metės fizionomija tongue.gif Tai pirmą kartą kažką gramdžiau žemėn(visada būna pirmas kartas), dabar visai kitoks man jis nusišivetė, na aišku ir su mažesniu motyvu bus. Kitą didesnį dekoruosiu su anuo, dar liko puse servetkos tongue.gif žodžiu pasimuliuosiu, nes nu nemoku aš didelio motyvo klijuoti cry.gif o jei dar koks nelygumas yra, kaip kad vazono kraštelis, tai iš vis tragedija scare.gif vnž, aplamai šiandien man ko tai nesekas, nesisekė nesisekė ir visai nustojo verysad.gif
Atsakyti
nu grazus darbeliai mergaiciu:))
o as atsilus oram, pajutau kaip pasiilgau grazaus vasaros dangaus..vaziuojant vakare, buvo toks graziai ruzavas...ir namie emiausi dangaus paisymo:)))labai atitiko reikalai su norais:))))
Atsakyti
ačiū Jenifer 4u.gif cia vazonas wink.gif man tai didelius serveteliu motyvus pavyksta be rauksliu priklijuoti tik su neskiestais klijais ir pirstu smile.gif kitaip(skiestais klijais), tai arba susirauksleja arba suplysta.. cry.gif o tada: plauti ir vel is naujo karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 04 02, 22:29)
ir as noriu siek tiek pasirodyti wink.gif
cia akriliniai dazai, dekupazinis popierius, motyvo krasciukai na, tie paraitymai, tai su konturais apipiesti smile.gif na ir dar artmanijos vienkomponentis. siaip, "gyvas" tai graziau atrodo wink.gif (bent jau man rolleyes.gif )

Fainas vazonėlis..Gerai tie konturiukai atrodo.. rolleyes.gif

QUOTE(efauto @ 2009 04 02, 22:42)
ir dar wink.gif cia sioks toks uzsakymelis smile.gif  cia sage wink.gif

Įdomi sagė..tokia kitokia.. 4u.gif
Atsakyti
EFAUTO, nerealus vazonas ir sagutė tokia netikėta wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
ačiū Salne 4u.gif ačiū Lachese 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(efauto @ 2009 04 02, 23:09)
ačiū Jenifer  4u.gif cia vazonas wink.gif man tai didelius serveteliu motyvus pavyksta be rauksliu priklijuoti tik su neskiestais klijais ir pirstu smile.gif kitaip(skiestais klijais), tai arba susirauksleja arba suplysta..  cry.gif o tada: plauti ir vel is naujo  karsta.gif

o aš su mielu noru ir vietoje vazos panaudočiau ax.gif
Su neskiestais klijais ir pirštu? ale kad man klijuojant teptuku jei pirštas prisiličia servetėlė atšoka ir nusivaro, tai kaip vien pirštais būtų neturiu supratimo. Reikės bandyti, gal rasiu savo būdą, nes tik lygintuvo nebandžiau, daugiau viską ir atsiprašant š gaunasi verysad.gif
Atsakyti
nu jei pirstu palieti po tepimo teptuku, tai aisku, kad atsilupa, nes pirstas juk sausas wink.gif as iskart tepu klijus pirstu, na pamirkau ir sukamaisiais judesiais klijuoju.. na, bandyk ir atrsasi smile.gif o siaip, kai skiestais klijais ir teptuku klijuoju, tai nelabai jaudinuosi, jei kokios nedideles rauksleles pasitaiko wink.gif arba isdziuvus klijam siektiek paslifuoju, arba jei reikia patapau ir tada nulakavus slifuoju ir vel lakuoju ir slifuoju, na cia daug kas taip daro wink.gif
Atsakyti
[quote=efauto,2009 04 02, 22:29]

Super, kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=efauto,2009 04 02, 22:29]

Super, kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus vazonas efauto thumbup.gif Vaizdą tokį gražų parinkai ir konturiukas gražiai žiūrisi.
Aš irgi dėžę didelę dekoruoju ,konturiuką naudojau .Man kažkaip lygiai apvedžioti nelabai gaunasi Tai storiau tai ploniau kontūriuką išspaudžiu doh.gif
Atsakyti
noreciau ir as parodyti savo vazona pakabinama i balkona,tik V dar grandines atgal i vieta neitaise
user posted image
Atsakyti