issirinkau ir as pagaliau nemokamus meginukus. Privargau su atspalviais. Kol issirinkau! Ziuresim, ar pataikiau. Tik vakar viska pildant kazkodel neleido sepeteliu pasirinkti. Labai norejau Flat top. kas turit ji, ar jis toks svelnus? ar kietesnis?
QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 17:03)
issirinkau ir as pagaliau nemokamus meginukus. Privargau su atspalviais. Kol issirinkau! Ziuresim, ar pataikiau. Tik vakar viska pildant kazkodel neleido sepeteliu pasirinkti. Labai norejau Flat top. kas turit ji, ar jis toks svelnus? ar kietesnis?
Tai gal buvo "Out of stock"? Šiaip tai visi EM šepetėliai yra vienodo švelnumo, skiriasi, tik plaukelių ilgis, kirpimas, forma...

Taip , kai kurie sepeteliai "out of stock" ir vienas is ju Flat Top Brush
QUOTE(Wika 111 @ 2009 05 15, 17:31)
aisku dabar

Pastebejau, kad isplovus sepeteli, jis nera toks svelnus kaip buvo, na svelnus, bet nebetoks. Kaip jum po plovimo?
QUOTE(*MŽ @ 2009 05 15, 18:09)
Pastebejau, kad isplovus sepeteli, jis nera toks svelnus kaip buvo, na svelnus, bet nebetoks. Kaip jum po plovimo?
esu girdejus, kad ju plauti negalima. O valomi labai paprastai. I puodeli isiberi ryziu sauja ir pavalai i juos sepeteli, ikisi, istrauki, kiek reikia kartu ir svaru

QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 18:13)
esu girdejus, kad ju plauti negalima. O valomi labai paprastai. I puodeli isiberi ryziu sauja ir pavalai i juos sepeteli, ikisi, istrauki, kiek reikia kartu ir svaru 

nieko sau

panos, negasdinkite su tuo siuntimo laiku, mano mineraline jau i pabaiga, tai jau reikia atsargu papildymo

QUOTE(Odora @ 2009 05 11, 10:47)
Gal todel, kad nesu pratus matiniu naudoti

QUOTE(materiallove @ 2009 05 13, 18:04)
Gal kas nori keisti koki blusha i dvr saturday ?
O kodel nepatiko? Neatitiko spalva? Norejau pati toki imti, tai todel smalsu

QUOTE(Wika 111 @ 2009 05 15, 17:31)
Labai daug ko nera

Matet, siandien idejo nauju prekiu truputi

Sepetelis naujas seseliu spalvoms maisyti
Akiu seseliu mini palete kazkaip man keistai atrodanti

Lupu balzamu, blizgesiu
Nauju spalvu seseliu kazkiek
Bronzinanciu saules pudru
Dar daugiau pagundu

As savo siuntinuka ir jau 3.5 savaites laukiu

QUOTE(ANOUK @ 2009 05 15, 16:13)

wau net nebuciau sugalvojus taip

beje, o kaip EM spuogelius maskuoja?

Gal kas naudoja EM serveteles makiazui nuvalyti? Domina atsiliepimai.