Man ir taip buna. O kai 3 svaites tai isvis spirgu

QUOTE(*MŽ @ 2009 05 25, 18:32)
bet tai neimanoma

QUOTE(*MŽ @ 2009 05 25, 18:37)
Tam yra pastas

QUOTE(begike @ 2009 05 29, 11:41)
Aš prieš porą dienų gavau siuntinuką. Pirmą kartą užsisakiau matinių šešėlių, tai šiaip neblogi, bet kažkaip labai jau matiniai ir nelabai ilgai laikosi, bent jau sausi. Iš tiesų pasigendu, kaip jau čia kažkas minėjo, kad būtų kokie nors truputuką blizgūs, ne visai matiniai, bet mažiau blizgantys negu EM turi.
Dar užsisakiau poros spalvų finishing powder mėginukus, tai tiesą pasakius nesu tikra kuo jie skiriasi nuo šiaip pudros - iš esmės tas pats, o galvojau kad užbaigimui bus kažkokia kitokia

Ir aišku gavau krūvą pudrų mėginukų, bet kažkaip šįkart visus labai panašius visus šviesius užsisakiau, tai atrodo visi tinka, net neišsirenku kurio pilną kiekį užsisakyt...

QUOTE(begike @ 2009 05 29, 10:41)
as laukiu

QUOTE(As_nematoma @ 2009 05 29, 13:41)
Aš prieš porą dienų gavau siuntinuką. Pirmą kartą užsisakiau matinių šešėlių, tai šiaip neblogi, bet kažkaip labai jau matiniai ir nelabai ilgai laikosi, bent jau sausi. Iš tiesų pasigendu, kaip jau čia kažkas minėjo, kad būtų kokie nors truputuką blizgūs, ne visai matiniai, bet mažiau blizgantys negu EM turi.
Dar užsisakiau poros spalvų finishing powder mėginukus, tai tiesą pasakius nesu tikra kuo jie skiriasi nuo šiaip pudros - iš esmės tas pats, o galvojau kad užbaigimui bus kažkokia kitokia
Ir aišku gavau krūvą pudrų mėginukų, bet kažkaip šįkart visus labai panašius visus šviesius užsisakiau, tai atrodo visi tinka, net neišsirenku kurio pilną kiekį užsisakyt...

Gal pabandyk dregnus tepti? Turetu bus kitoks efektas

Smagu kad iskart tiko pudrikes

QUOTE(Dovkyte @ 2009 05 29, 13:51)
as laukiu
siandsien jau trys savaites kaip laukiu
tikiuosi jau kita savaitele atkeliaus,nes jau nervuotis pradedu

man tai savaite tik praejo, bet as jau laukiu parkeliaujant

O Accounte neraso kitos busenos apart SHIPPED?

jei šešėliai perdaug matiniai, galima pamaišyti su blizgiais šešėliais, ar kokiais skaistalais blizgiais

Aš tai šikart nepraleidau progos užsisakyti Skunkless šepetuko
Katu pagriebiau ir Large mixing jar bei (be abejo) mėginukus
Praitame siuntinyje labai patiko juodi šešėliai (galima naudoti šlapius kaip eyeliner'į) bei Sandcastle Palette. Šiek tiek šešėlių teptukas nuvylė... Kaip eyeliner'iui tepti tai labai geras, tačiau šešėliams - nelabai. Maskuoklio šepetuko norėtųsi plonesnio ir mažesne galvute, nes spuogeliams maskuoti per didelis, nors kitoms vietoms tai kaip tik

QUOTE(Odora @ 2009 05 29, 19:52)
o man atvirksciai seseliams sepetukas liuks o eyelineriui per stambus atrodo... o kaip tepate juoda eyelineri? gal vizualines medziagos..... 

Vizualinės nelabai turiu