Turiu Karcher 1902 su lygintuvu. Vasarą bus 4 metai kaip įsigijom. Kadangi gyvename nuosavam name, tai buvo mano išsvajotas daiktas, bet kai įsigijau, supratau, kad ne toks jis jau paprastas ir smagus darbuotis

. Sesuo turi ~ 5-6 metai, ir džiaugiasi. O aš to padaryti negaliu. Na ką, nepasisekė mums su šiuo aparatu

.
Maždaug po pusmečio ne itin intensyvaus naudojimo įlūžo rankena ir pradėjo byrėti iš vamzdžių visi vamzdeliai pro kuriuos eina garas, dėl to surinkti juos buvo sunku. Nekreipiau į tai didelio dėmesio neardžiau vamzdžio ir naudojau toliau. Į garantinį kai kreipiausi, gavau atsakymą kad ojoi, tipo kažką neteisingai darėm. Po kelių mėnesių rankena atlūžo, nepatogiai, bet vistiek sukandus dantis siurbiau, maniau gal ne taip laikiau už rankenos

. Garinimas man patiko (tik ne baldų minkštos dalies), nepatiko svoris, o po namo kelis aukštus tampytis su juom tikrai be galo sunku ir atima laiko kol dalimis jį susineši kur reikia, taigi pagrinde naudojausi tuom, kad išsigarindavau kilimus, nes mažas vaikas namuose. Taip pratraukėm dvejus su puse metų. Tada pradėjo nelaikyti garas, t.y. aš jau pastebėjusi buvau, kad žarnoje garo vamzdelis kažkoks susikreivinęs ir man panašu buvo, kad nuo besilankstymo jis ten buvo gal ir įtrūkęs (neįlindęs nepamatysi). Tai vat po garinimo jeigu išjungdavau siurblį, garas nesustodavo dar ilgai ilgai - to anksčiau nebuvo. Vėliau pradėjo girdėtis kažkoks garsas ir pasijautė dulkių kvapas. Apžiūrėjusi radau įtrūkusią žarną, aišku aš kaip savarankiška moterėlė ją apvyniojau ir nulėkiau pas pardavėjus. Parduotuvėje pasakė, kad reiks pirkti jau visą žarną su rankena, o ji tai KAINUOJA

Galiausiai pradėjo iškristi hepa filtras, nes atlūžo kampas laikiklio, kuris jį prispausdavo. Ir jau tada mano kantrybė baigėsi, padėjau aš šitą gerą daiktą į šoną ir jau du mėnesiai nesinaudoju.
Nemanau kad ir naudosiuosi, nes ta šlanga girdėjau kainuoja kone kaip pusė šio siurblio. O ir nepatogus jis man daugelyje atvejų, pvz. kokiems langams garinti , ne visur lengvai su juom prieiti galima, reikia kelti sunkų siurblį aukštai ant kažko pasidėti, žiūrėti kad neapvirstų ir t.t.
Manau taip: daug daiktų viename niekad nėra gerai, kad ir kokia gera firma butų. Geriau jau keli daiktai lengesni ir patogesni darbui ir aišku ne tokia kaina.
Beje, lygintuvo neišbandžiau,stovi spintoje naujas