Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)


Ar priims..negaliu tiksliai atsakyti.. nes pati tik gimdyti tariausi..
telefona ir pati kazkur pameciau..gal kuri mamyte pasakys..as irgi laukciau wink.gif

QUOTE(Jolancik @ 2010 06 18, 10:47)
Bet ar jinai priims kai dar tik 9 savaites?  g.gif
O kaip jos nr gauti? Kai taresi reikia moketi, ar siaip atsilyginti?

Atsakyti
O gal kas tiksliai zino ar Alma Vladisauskiene dirba VGN? Nes pirmadieni einu pas ja privaciai, tai tada gal is privacios i VGN pervestu? Ar nelabai taip daro?
Atsakyti
QUOTE(Jolancik @ 2010 06 18, 09:38)
Sveikos,
Gal kas parekomenduotu gera gydytoja VGN? Noriu istoti i iskaita ir veliau pas ja gimdyti  rolleyes.gif
Kaip reiketu tartis?
Esu zalia tame reikale, buciau dekinga uz pagalba  4u.gif



labai paprastai nueik i ta konsultacine poliklininka ir uzsirasyk, jei dar 9 vsavaitele, tai pasakyk pas koki gyd nori ir viskas o jau veliau susitarsi del gimdymo. man labai rekomendavo gyd Razuma.
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2010 06 18, 10:18)
labai paprastai nueik i ta konsultacine poliklininka ir uzsirasyk, jei dar 9 vsavaitele, tai pasakyk pas koki gyd nori ir viskas o jau veliau susitarsi del gimdymo. man labai rekomendavo gyd Razuma.

O kur ten tiksliai g.gif
Nes buvau viena karta, bet pacioje ligonineje rolleyes.gif
Ar cia tas pats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solnecnaja @ 2010 06 16, 12:54)
Tačiau vis tiek turite nusiteikti kad tarimasis su gydytoju dėl mokamos palatos tai dar ne garantija kad ją gausite. Aš su niekuo nesitariau, bet kai tik atsiduriau gimdykloje iškarto paprašiau akušerės jog labai noriu mokamos palatos - ji paskambino į skyrį ir susitarė. Vėliau girdėjau kaip viena iš gydytojų skambino dėl savo susitarusios gimdyvės, tačiau, kaip aš supratau iš pokalbio, laisvų palatų jau nebuvo.


As gimdziau 13d. Uzsimine su vyru dar gimdykloje apie nora gauti mokama sulaukeme logisko atsakymo, kad neaisku kiek truks gimdymas, todel priminti apie pageidavima gimus mazajam.
QUOTE(mamyte777 @ 2010 06 16, 21:27)
Aciu uz nuomone, beda tik kad turiu silta chalata, kuri pirkau pirmam gimdymui, o jis buvo spali. Naujo kazkaip nesinori pirkti, vis pinigelis papildomas issileis...


Dar sia sav.mano storasis/senasis chalatas puikiausiai suejo irnesakyk.gif

chalatas reikalingas del jau paminetu priezasiu-kad nesislaikstyt kolidorium su naktiniais, bei aisku tas momentas, kad palatose langu neatidarysite-juk naujagimis salia. Vadinasi teks pabuti tvankiai, isejus prasieit kolidorium ar i wc, busite susilusi, o ir chalatas, kad ir storas, bus uzsivelkamas tik trumpam mirksiukas.gif
QUOTE(Nasturcija @ 2010 06 17, 22:43)
O tai paprastai taip prieme? O jei lankaisi poliklinikoje, ir ten ir ten gali? g.gif  Ir dar nemokamai? Nelabai suprantu kaip motyvuot kad nori ten lankytis? 4u.gif

VGN konsultacijos yra mokamos, jei atmintis neapgauna, 42,10ct

QUOTE(Jolancik @ 2010 06 18, 10:23)
O kur ten tiksliai  g.gif
Nes buvau viena karta, bet pacioje ligonineje  rolleyes.gif
Ar cia tas pats  4u.gif

Tas pats. Iejimas i konsultacini yra kairiau pagrindinio su laiptais.
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 06 18, 12:40)
VGN konsultacijos yra mokamos, jei atmintis neapgauna, 42,10ct

Cia uz viena apziura? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwer @ 2010 06 18, 13:24)
Cia uz viena apziura? blush2.gif

taip.
uz viena apsilankyma. bet nestumo tik gale reikia eit kas 2sav,poto kas 1sav. O siaip 1k/men suma man rodos nedidele rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 06 18, 14:01)
taip.
uz viena apsilankyma. bet nestumo tik gale reikia eit kas 2sav,poto kas 1sav. O siaip 1k/men suma man rodos nedidele  rolleyes.gif

O nuo kurios savaites reik pradeti lankytis pas juos ? Ar cia gine pasakys?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Man jau kelios dienos po termino, nieko nevyksta ax.gif . Vat sake kad jeigu iki pirmadienio nepaimdysiu, tai skatins vaistais..
Gal kam skatino? Ka galit apie tai papasakoti. As tai nelabai noreciau, nes zinau kad buna bloa nuo tu vaistu, o ir leidzia juos gan ilgai, kol suveikia ... susinervavau verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(mamyte777 @ 2010 06 18, 14:49)
Sveikos mamytes,
Man jau kelios dienos po termino, nieko nevyksta  ax.gif . Vat sake kad jeigu iki pirmadienio nepaimdysiu, tai skatins vaistais..
Gal kam skatino? Ka galit apie tai papasakoti. As tai nelabai noreciau, nes zinau kad buna bloa nuo tu vaistu, o ir leidzia juos gan ilgai, kol suveikia ... susinervavau  verysad.gif .


Sveika. 4u.gif
Man skatinamuosius leido su pirmu vaikuciu. Paskutini menesi kaklelis atsidarinejo, prakrapste kamsti, kad greiciau gimdyciau, bet neuzsivede pilnai veikla.
Gimdyma pradejo vandens nuleidimu, po to pastate ringeri ir leido skatinamuosius. Praejus 5h gavau epidura 2h ir tiek ziniu. Gimdymas truko 11h.
Kita diena savijauta buvo ne kokia, nes iseidinejo vaistai, bet siaip nieko labai baisaus. Sako, kad gimdymas su skatinamaisias yra skausmingesnis, bet kadangi is savo patirties palyginti su kitokiu negaliu, tai nezinau.
Bet siaip gi yra ir liaudies budai, laaabai gerai veikiantys: pasimylek su vyru, pavalgyk astraus maisto, patrink spenelius su siurksciu ranksluosciu. mirksiukas.gif Gal dar kas ka prisimins. 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti