Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Gimdymo Namai - VGN (7tema)

QUOTE(Neraitė @ 2010 05 20, 19:28)
Ačiū  4u.gif
Labai aiškiai viskas aprašyta  smile.gif
O jei aš visus reikmenis dušui susidėsiu į maišelį tarkim maximos, ar toks kabos ant tų kabliukų ir nenukris?
O yra dušuose veidrodis ir rozetė? Jei netyčia palatos kaimynei nepatiktų feno garsai tai gal galima būtų ten išsidžiovinti plaukus  g.gif
Aš vistik nusipirksiu vaistinėj normalią klizmą ir vešiuosi. Na jei ir nepadarys tai išgyvensiu  smile.gif

del klizmos -priklauso nuo zmogaus -man kai emiau namie jau saremiauti tai organizmas pats ishsivale minkstai ir klizmos neprireike blush2.gif

Del Veidrodziu- biggrin.gif prajuokinai, sorry nieko ten nera, nenukris maishelis -dushe as maisha ant grindu dejau kartais ir tiek. rozečių irgi nerasta kiek pamenu ir toalete regis nera. Bet toalete yra prie bendros kriaukles veidrodis. Palatose irgi veidrodziai yra doh.gif

cia ne i tema bet jau 6-7 ryte jau geriau but atsikelus nes pradeda seseles vaikscioti, tvarkytojos trankosi durimis..., maistas apie 8-9 h buna o kartais iki 10 laukt reik biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nightmoon: 20 gegužės 2010 - 18:54
QUOTE(Nightmoon @ 2010 05 20, 19:52)
cia ne i tema bet jau 6-7 ryte jau geriau but atsikelus nes pradeda seseles vaikscioti, tvarkytojos trankosi durimis..., maistas apie 8-9 h buna o kartais iki 10 laukt reik biggrin.gif mirksiukas.gif

Kai pirmą pagimdžiau tai gavom su vyru mokamą, tai ten plaukus išsidžiovinau duše, nes viskas buvo, ir duris užsidarius vaikiukui netrukdė triukšmas ax.gif
O tai nuo taip anksti pradeda eit dėl ko? Temperatūrą matuotis reik, ar jau ir mamytes žiūri su vaikiukais?
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 05 20, 20:16)
Kai pirmą pagimdžiau tai gavom su vyru mokamą, tai ten plaukus išsidžiovinau duše, nes viskas buvo, ir duris užsidarius vaikiukui netrukdė triukšmas  ax.gif
O tai nuo taip anksti pradeda eit dėl ko? Temperatūrą matuotis reik, ar jau ir mamytes žiūri su vaikiukais?

ir temperatura ir grindis baladodamosis plauna, ir šiukšles renka, ir klausia ar viaskas gerai ir t.t. ir panasiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightmoon @ 2010 05 20, 20:18)
ir temperatura ir grindis baladodamosis plauna, ir šiukšles renka, ir klausia ar viaskas gerai ir t.t. ir panasiai doh.gif

Nu jei pas palatos kaimynę visą dieną lankytojai vaikščios tai reiškias miego nebus labai daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Neraitė @ 2010 05 20, 20:22)
Nu jei pas palatos kaimynę visą dieną lankytojai vaikščios tai reiškias miego nebus labai daug  biggrin.gif

oj patykek manim - mano merguzele gerai kad palyginti tikrai rami ir nejautri aplinkinams garsams kai uzmigdavo tai nesvarbu galima sakyti niekas. Bet mums pasitaike kad kaiminineje palatoje laaabai garsiai reke vaikas ir laabai dažnai nes problemeliu turejo. Tai jei tas imdavo verkti tai to vaiko kaimynukas imdavo verkti ir tada mano mergyte imdavo graudintis ir pabusdavo ir tada kaimynes vaikas sumastydavo pabusti doh.gif nu ir budavo trumpalaike ?(bent musu palatoj) grandinine reakcija kai vel tekdavo duoti skaudanti papą biggrin.gif ir kenteti kol užmigs. blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chile0 @ 2010 05 20, 18:14)
O del paluciu, turiu ju 5vnt.  Kada ju prireiks? Nezinau i kuria tase detis, ar gimdymui ar jau po gimdymo pogimdymineje palatoje tos palutes "tarnauja"?  g.gif
bigsmile.gif  kur ir kada lankei?

Na, anksčiau duodavo tokias žalias medžiagines palutes, tai labai gerai buvo, savo palučių nereikėjo. Man abu kartus nuleido vandenis, tai sausai gulėjau.

QUOTE(Neraitė @ 2010 05 20, 19:28)
O yra dušuose veidrodis ir rozetė? Jei netyčia palatos kaimynei nepatiktų feno garsai tai gal galima būtų ten išsidžiovinti plaukus  g.gif

Rozečių tikrai nėra. Beje, durys niekur neužsirakina: nei duše, nei WC.

Bet kas čia su tom klizmom? Visai nebedaro? Ir net paprasčiausius kateterius reikia pirkti? O iš kur žinoti, kad Ringerio reikės? Arba iš anksto nusimatyti, kad tikrai epidūrą darysies? Tai kur tie mano 6 proc. nukeliauja? Realiai jie viską turi, pati mačiau spintas prikištas Ringerio, vadinasi ir visa kita turi. Šiurpu iki kiek nusirito.
Atsakyti
Per teliką girdėjau, kad ligoninės piknaudžiauja pacientų gerumu ir liepia viską susipirkti nors ištiesu pačios privalo viską duoti. Dabartinis ministras esant tokiai situacijai rekomendavo skustis. man irgi laai keista kad net butiniausius daiktus reikia susipirkti, suprantu kas liečia prabangos pvz. mokama palata tai čia tavo reikalas, bet ringerio tirpalas tai kažkoks apsurdas doh.gif
Atsakyti
Taip, kuris kainuoja 12 LTL. Tikrai pikta. Bet įsivaizduoju, kaip sureaguotų, jei pradėtum aiškintis per gimdymą, kas priklauso, o kas ne, grubumu atsidėkotų.
Aš kai eisiu tartis, tai ir paklausiu, ko reikia?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 05 21, 10:05)
Taip, kuris kainuoja 12 LTL. Tikrai pikta. Bet įsivaizduoju, kaip sureaguotų, jei pradėtum aiškintis per gimdymą, kas priklauso, o kas ne, grubumu atsidėkotų.
Aš kai eisiu tartis, tai ir paklausiu, ko reikia?

Viska reikia nupirkti, kai jau buna panaudota, vyras ir kita diena gali nupirkti... Aisku tai nera privaloma, klausia - ar yra galimybe jums atpirkti, tai zinai, kai arteja gimdymas tai nelabai tau idomu, sakai gerai ir psio, nes dar pradesi cia gincytis tai po to neprisikviesi nieko... nu baisu, bet ka padarysi, tokia Lietuvele... doh.gif
Atsakyti
Įdomu, už ką dar sugalvos plėšti? Pasidomės pažįstama Ligonių kasose, kas priklauso?
pasakore, o naktinių ir klizmos irgi negavai?
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2010 05 21, 07:59)
Rozečių tikrai nėra. Beje, durys niekur neužsirakina: nei duše, nei WC.

rakinamas ir dušas ir bide kambarelis tik wc nesirakina!!!! vacation1.gif
Atsakyti
Wow, įdėjo užraktus smile.gif
Atsakyti