QUOTE(jurguliux @ 2009 05 01, 19:42)
pasirodau savo pyragaitį
receptas "iš galvos" ir po ranka turėtų produktų
saldi braškytė (su kondencuotu pienu)
Oi kiek čia skanėstų
Jurguliux, prašom receptėlį "iš galvos" juodu ant balto surašyt ir su mumis pasidalint, nes jau taip skaniai atrodo ir braškių sezonas artėja
Miulena, šaunus pirmasis tortukas, lauksim sekančių
Povila, tavo švilpukais pasivaišinau, laabai gražučiai ir skanučiai
----------------------------------------------------
Pasirodau ir aš ką prikepeliojau
Labai paskubomis iškepiau Daividijos tortą
"Snikersas" tik be ganašo dėl laiko stokos, kitą sykį būtinai ir jį išmėginsiu

Tortukas laaaabai mums patiko

bus kepamas dažniau

Dariau pagal rugiagelę - du riešutinius sluoksnius, vieną su grietinėle

riešutus dėjau migdolus - tik tokių turėjau, bet labai gerai tiko

Skaičiau Cipciuko temoje diskusijas dėl kremo - aš dėjau tikrą naminį sviestą + rududu - išsiplakė puikiausias, standus, tirštas kremas
(rududu atšildžiau "pagreitintu būdu"
- įmerkiau skardinę į karštą vandenį, po to dar įkiškau į orkaitę, kur buvo ką tik baigti kepti biskvitai
, dar kurį laiką ant stalo pastovėjo - ir buvo gatavas naudojimui 
Ačiū dar kartą Daividijai už nuostabų receptėlį


Dar kepiau Glacee pyragą/varškėtį
"Izaura" mmmm koks skanus purus pyragiukas gavosi

buvau prisiskaičiusi merginų komentarų, kad pagal receptą tešlos gaunasi mažokai palyginti su varške - tai aš tešlos produktų imiau 1,5 normos, man buvo pats tas - bet čia skonio reikalas, kaip kam patinka
