QUOTE(rugiagele26 @ 2009 04 10, 18:07)
O cia tai tikras lepsis man gavosi, cia jau tikrai...

nu cia mums Velykoms... bet jau tikrai nesigavo jis man, papuosimo atzvilgiu.. cia Mandarininis. Pirmiausiai tai as negalejau nuo tortines dugno nuimt torto... o man to dugnelio dar reikia..

biskvitas labai labai trapus ir sulietas suminsktejo (o amn atrodo jo nereikejo pagal recepta suliet

).. Baltymus plakiau su cukrumi, viskas buvo gerai, issiplake kaip beze, bet kai atskyriau i maislei dali kremo, tas maisley pasileido.. o as jau pradejus buvau puosti.. tai begt pradejo, o tas likes kremas bliude su riesutais viskas gerai jam.. torta ir reikejo aptept ta mase su rieustais.. todel jokiu dzibu nera

Bet man atrodo kad jis bus labai labai skanus
Rugiagele, juk buvau parasius, kad nelaistyti jokiu budu jis is saves tiesiog palieka visiskai slapias

Biskvitas ir turi gauti labai minkstutis ir trapus, sunkokai nusiima man ir nuo kepimo popieriaus, tik kai gerai atsala, jis nuo tu mandarinu paskui tiesiog susileidzia, su kitu biskvitu jis nera toks skanus, as jau isbandzius, nu bet ka dabar darysi yra, kaip yra, nenusimink, kita kart gal geriau iseis
O tas kitas tortukas atrodo tikrai liuksiskai

labai mielas.