
koks dailus napaleonas

[quote=JOLKA999,2009 04 12, 18:20]
pyragas,ale kiausiniene
O VISA RECEPTUKA GALIMA BUTU
AR KOKIA NUORODELE I JI JAU KAIP GRAZIAI ATRODO IR KAIP TEN MINIATURINIAI KIAUSINUKAI DAROMI ATVELYKIUI PASIDARYTUME. ACIU.
VISU TORTAI PYRAGAI SAUSAINIAI NUOSTABUS SAUNUS IR TURBUT NEREALIAI SKANUS . CIA JAU IR VISO GYVENIMO NEEBUZTEKS VISKO ISBANDYTI SU TOKIAIS TEMPAIS JUSU
pyragas,ale kiausiniene

O VISA RECEPTUKA GALIMA BUTU

VISU TORTAI PYRAGAI SAUSAINIAI NUOSTABUS SAUNUS IR TURBUT NEREALIAI SKANUS . CIA JAU IR VISO GYVENIMO NEEBUZTEKS VISKO ISBANDYTI SU TOKIAIS TEMPAIS JUSU

QUOTE(inetum @ 2009 04 14, 20:37)
O CIA MUSU VELYKINIAI KEPINIAI
MEDUTIS PAGAL CYPCIUKA IS VISO NORMOS SVERE VIRS 5 KG

TINGINYS-KEKSAS IR AGUONYNIAI PYRAGELIAI SU SULTONO KREMU

IR VELYKINIAI ZELE KIAUSINIAI

MEDUTIS PAGAL CYPCIUKA IS VISO NORMOS SVERE VIRS 5 KG


TINGINYS-KEKSAS IR AGUONYNIAI PYRAGELIAI SU SULTONO KREMU

IR VELYKINIAI ZELE KIAUSINIAI

ogo kiek kepiniu

o kiausiniu grozis

man tai nesigavo zeliniai kiausiniai


super kokie kiausiniai

oho kokios Velykos buvo
gražūs kepiniai


Inetum, na ir prigaminai
šaunų saldumynų stalą turėjai - tikrai labai skaniai viskas atrodo.
Mane sudomino tavo tie pyragėliai su sultono kremu - gražiai atrodo ir pavadinimas toks intriguojantis
Gal galėtum receptuku pasidalint




del zele sluoksniu turbut nesukybo todel kad kai pirma supylet per daug lauket kol visiskai sustings o reikia laukti tik tiek kol ji apstingsta bet dar luliuoja pakracius ir atda pilti jau kita atvesusia zele. na bent jau as taip darau ir dar nei akrto neatsisloksniavo.
merginos,as su pasiulymu
cia tikp asiulymas,i ji kreipt demesio nebutina,bet jei ka sudomins dziaugsiuos
gal kai atsakinejam,necituokim nuotrauku?
labai apkrauna puslapi,ir pvz kaip daug foto,tokios ilgos paklodes gaunasi
pas mane internetas tikrai greitas,ale zinau kad kitoms stabdo
as draugiskai ir atsargiai tik pasiulau
rankdarbiu temoj,grieztai tai draudziama









Aguonų biskvitas su sultonų kremu
Aguonos 500g
Kokoso drožlės 150g
Kiaušiniai 6vnt
Cukraus pudra 150g
Romo aromatas 1g
Kremas:
Vaniliniai pudingo milteliai 90g (2 pakeliai)
Pienas 700g
Cukrus 150g
Sviestas 250g
Konservuoti ananasai 250g
Želė 0,8l
Paruošimas:
Aguonas išmirkyti vandenyje 12 val., tada vandenį nupilti. Aguonas išmaišyti iki vientisos masės su drožlėmis, kiaušiniais, pudra ir romu. Masę dedame į sviestu pateptą formą, kepame orkaitėje 180°C 25-30min, atvėsiname.
Kremas: užverdame 600g pieno su cukrumi, į verdantį pieną pilame 100g pieno ištirpintus pudingo miltelius. Maišydami verdame 3-4min, gerai atvėsiname. Atvėsintą pudingo masę išmaišome maišytuvu ir dedame sviestą.
Ant atvėsintos aguonų tešlos dedame ½ kremo, pilame 150g želė, atvėsiname, dedame likusį kremą.
Ant viršaus dedame ananasus, pilame likusią želė gerai atvėsiname.
tik is mamno bandymo galiu patarti daryti kuo platesneje formoje nes as dariau dydele bet siauroje tai to pasekoje gavosi labai storas aguonu sluoksnis ir jis trupejo smarkiai. ir kepiau tirkai ilgiau manau dar galejau pakepti bet cia skau vsiaks priklausys nuo jusu kepimo skardos dydzio, geriau tada imti jei amza puse normos nes iseina didelis pyragas.
QUOTE(inetum @ 2009 04 14, 22:57)
Aguonų biskvitas su sultonų kremu
Inetum, ačiū labai


mmergyte


QUOTE(mmergyte @ 2009 04 14, 22:49)
merginos,as su pasiulymu
cia tikp asiulymas,i ji kreipt demesio nebutina,bet jei ka sudomins dziaugsiuos
gal kai atsakinejam,necituokim nuotrauku?
labai apkrauna puslapi,ir pvz kaip daug foto,tokios ilgos paklodes gaunasi
pas mane internetas tikrai greitas,ale zinau kad kitoms stabdo
as draugiskai ir atsargiai tik pasiulau
rankdarbiu temoj,grieztai tai draudziama 











