QUOTE(SilvijaG @ 2009 05 10, 15:32)
Kaip smagu skaityti tokis gerus atsiliepimus apie viesbuti i kuri ir mes vaziuosime Imesk kokiu nuotraukyciu, idomu butu pamtyti tokiu, kurios darytos viesbucio tertorijoje
įmesiu truputuką vėliau

Gali būti rami - tikrai fainas viešbutis. Mes kelionių agentūroje buvome užsisakę kambarį antrame aukšte, nes sakė, kad taip ramiau, tačiau, kai atvykom tas antras aukštas pasirodė nesaugus, nes balkono turėklas buvo žemas. PAkeitė be jokių problemų į pirmą aukštą.
QUOTE(jolita.martyna @ 2009 05 10, 16:19)
sveika kaip smagu matyti pazistamus veidsu..kaip Gabute pailsejo

kaip ji siaip laikosi
Labas

Gabutei ten viskas buvo labai gerai. Manau, kad tokie viešbučiai, kai all included ir dar pritaikyti vaikams yra labai gerai

visų pirma todėl, kad ir tėveliai tada atsipalaidavę, nes neturi jokių problemų dėl maisto, užsiėmimų ir pan. labai džiaugiausi, kad pasilikdavo viena žaidimų kambaryje arba šokdavo su animatoriais, nes ji gi pas mus prie nedrąsesnių
QUOTE(Baffie @ 2009 05 10, 17:20)
Aha
Sveiki sugrįžę Grįžo mano bendravardė
Baffie, jūsų labai graži šeima

labai smagu, kad viešbutyje lietuviai iš ties draugiškai sutardavome. Paskutinį vakarą mūsų apskritai pasidarė labai daug ir per vakaro programą sudarėme daugumą

animatoriai išmoko sakyti Lietuva pagaliau

Tą vakarą lietuvaitė laimėjo mis rinkimus
Ai, tiesa, dar prisiminiau, mačiau diskusijas dėl trumpų sijonų. Šitame viešbutyje tikrai niekas nesikabinėjo. Aš bent jau nepastebėjau jokių gašlių žvilgsnių, nes buvau su vyru. Manau, kad tai yra paties viešbučio taisyklės ir darbuotojų profesionalumas. Ir buvo labai smagu, kad niekas nesikabinėjo ar nenužiūrinėjo. Tiesa, atvykę be šeimų ar antrų pusių merginos susilaukdavo kur kas daugiau dėmesio - tačiau iš šono žiūrint jis neatrodė vulgarus