Įkraunama...
Įkraunama...

SUKNELES

La perla - pralinksminai nuo pat ryto biggrin.gif - juk grazu
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2009 04 18, 11:23)
La perla - pralinksminai nuo pat ryto  biggrin.gif - juk grazu

ta ir norejau padaryt lotuliukas.gif as pirsliaut ruosiuosi i vestuves dar jauniki nersiu su smokingu
Atsakyti
La Perla thumb_yello.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif krebzdat vis su sukniukais....as va tyliai pasiskaitau, nes kitokiu mezgalu turiu biggrin.gif va besiknisdama po drops'us radau kelias sukniukes, gal kam pravers mirksiukas.gif man ta su kvadratukais inertais taip nieko atrodo wub.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar kartą ateinu padėkoti už pagalbą 4u.gif 4u.gif 4u.gif Dabar raštas gerai gaunasi, taip kaip turi būti thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas.. Ateinu parodyti savo pilkiukės kloną.. biggrin.gif

Suknytė 1-erių metų mergytei..

Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 04 19, 09:24)
Labas rytas.. Ateinu parodyti savo pilkiukės kloną..  biggrin.gif

Suknytė    1-erių metų mergytei..

nuostabus klonas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Kaip faina ir sompano yra ir suknute. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 04 19, 10:24)
Labas rytas.. Ateinu parodyti savo pilkiukės kloną..  biggrin.gif

Suknytė    1-erių metų mergytei..

wub.gif wub.gif nagi fainas tas kloniukas thumbup.gif
O kokis papuošimas dar bus ax.gif rolleyes.gif ? Man kaip ir norėtųsi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2009 04 19, 12:15)
wub.gif  wub.gif nagi fainas tas kloniukas  thumbup.gif
O kokis papuošimas dar bus  ax.gif  rolleyes.gif ? Man kaip ir norėtųsi  blush2.gif

Dėkui.. 4u.gif Papuošimo taip.. trūksta, bet baigėsi balti siūliukai ir dabar mąstau ką čia tokio sugalvojus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2009 04 19, 12:36)
Dėkui..  4u.gif  Papuošimo taip.. trūksta, bet baigėsi balti siūliukai ir dabar mąstau ką čia tokio sugalvojus..  blush2.gif

drinks_cheers.gif Manau kokis diržiukas (toks ala virvelinis) nepamaišytų mirksiukas.gif , o diržiuko galuose galima kokias gėlikes pritaisyti g.gif arba tiesiog rožines gėlikes suknelės apačioje g.gif . Kai labai jau perkrauta, tai nebebus gražu doh.gif . Sumąstysi mirksiukas.gif 4u.gif . Tik nepamiršk ir papuoštos parodyti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
labas sukneliautojos
jau seniai buvau ilindus pas jus
visu groziu isgirti tai ne puslapio neuztektu 4u.gif

o as atnesiau savo sarafaniuko foto. tik kazkodel ner noro ji nesiot...nu dabar jau ir neilisciau itariu, bet gal rudeni noras atsigaus
gal vistik reikejo su rankovem daryt g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti