Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Rasma @ 2009 04 03, 08:41)
O gal galite įdėti nuorodą iš kur tie receptukai ax.gif Aš labai noriu sustiprinti silpnus, plonus plaukus..slinkti jau nustojo, bet dabar noriu kad kuo greičiau atsigautų smile.gif

http://forum.aromarti.ru

slenkantiems plaukams receptų yra nemažai čia
atkreipk dėmesį, kad poskyriuose yra rūšiavimas receptų pagal susirgimus, problemas, nereikia visko peržiūrėti, kad surastum. fantastiškas forumas, ačiū Kunigundai 4u.gif
o rozmariną aš lašinu tam kartui į mažą induką, įpilu šampūno, vandens, suplaku, ir tada plaunu su mišiniu galvą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 03 balandžio 2009 - 09:04
QUOTE(katutis @ 2009 04 03, 09:51)
neskaitykit etikečių geriau  lotuliukas.gif Man - fantastiškas kvapas  wub.gif

tai ne etiketė kalta - kai pirkau, svaigau nuo kvapo, o vat šiandien nusiprausus pagalvojau, jei MB taip kvepėtų būtų wub.gif wub.gif wub.gif tai dabar prie kompo sėdžiu ir uostinėju rankas vis neapsispręsdama, nors man jis tikrai labiau toks vyriškas kvapas hihihi.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 03, 09:54)
o naudojai ką nors po jo? kokį balzamą ar ką...

nedaug papurškiau Druide leave in conditioner, bet tik ant galų, nes ant šaknų niekada balzamų nededu, kad pernelyg nesiriebaluotų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2009 04 02, 16:56)
Tada gali ir netikti, nes jos lyg ir į riebumą linkusiai odai skirtos. Labai panašios į Madara putas, tik keturiskart pigesnės  bigsmile.gif  Aš su jom makiažą plaunu, kažkaip man su aliejais terliotis nepatinka, nes patenka į akis, graužią. Dar alterra turi kažkokį prausiklį su ramunėlėm jautriai odai, bet aš jo neesu bandžius. Čia tiesiog paminėjai, kad nori kaip pigiau, o alterra šiaip visai gera kosmetika, kiek aš bandžius  ax.gif

Dar štai ką pagalvojau apie tas putas, aš tai su jomis daugiausia akių sritį plaunu, o ten oda jautri, tai man nedirgina.

jei cia apie tas metines alteros putas, tai turiu truputi panaudotas jei kuri nori pamegint galiu nupilt, iskeist i ka nors ar dar kaip nors biggrin.gif mano riebiai/sausai odai po ju toks lupimasis buvo prasidejes...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 02, 22:25)
Šiaip tos firmos yra keturių rūšių mėginukų rinkiniai..dar yra tokie:
http://www.lovelula....mantica-eau.cfm
http://www.lovelula....tester_tray.cfm - gailiuosi, kad neėmiau šitų blush2.gif
http://www.lovelula....tester_tray.cfm

bigsmile.gif noriu visko lotuliukas.gif wub.gif

QUOTE(Monica @ 2009 04 03, 09:02)
http://forum.aromarti.ru
atkreipk dėmesį, kad poskyriuose yra rūšiavimas receptų pagal susirgimus, problemas, nereikia visko peržiūrėti, kad surastum. fantastiškas forumas, ačiū Kunigundai 4u.gif

gerai, kas rusų k. moka cool.gif gal yra koks mišinukas, kad plaukai visai neaugtų? biggrin.gif tik ne ant galvos smile.gif neišsprendžių niekaip klausimo ką daryti su nepageidaujamais plaukiukais... nuo visko man blogai sad.gif
Atsakyti
Aš dabar naudoju mėtines alterros putas tai nežinau kažkaip graužia akis, turiu labai ilgai pilti vandeni kad nusiplautu.

QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 03, 10:23)
nedaug papurškiau Druide leave in conditioner, bet tik ant galų, nes ant šaknų niekada balzamų nededu, kad pernelyg nesiriebaluotų  cool.gif

Man bent šlapi tai atrodo lyg jie būtų koks šepetys... Nors gal tik kai šlapi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2009 04 03, 08:41)
Čia mergytės rozmarino EA gyrė, o jį reikia sulašinti į šampūno buteliuką ar kiekvienam plovimui kažkiek paimti šampūno ir tada sulašinti EA? Gal galit pasakyti kokios proporcijos blush2.gif ?
Papildyta:

Nėr už ką drinks_cheers.gif  4u.gif
Papasakok tik kaip įspūdžiai naudojant smile.gif
Aš neįsidėmėjus ką jūs visos užsisakėte, bet labai smalsu dėl visų prekyčių, kurias atiduodu ax.gif

as tai i sauja ilasinu keleta laseliu ax.gif

butinai 4u.gif nekantrauju, kada siandien pasieks mane bigsmile.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 03, 09:23)
tai ne etiketė kalta - kai pirkau, svaigau nuo kvapo, o vat šiandien nusiprausus pagalvojau, jei MB taip kvepėtų būtų  wub.gif  wub.gif  wub.gif  tai dabar prie kompo sėdžiu ir uostinėju rankas vis neapsispręsdama, nors man jis tikrai labiau toks vyriškas kvapas hihihi.gif

na, tai ne beda, mb tuomet padovanok ir viskas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 03, 10:08)
Aš dabar naudoju mėtines alterros putas tai nežinau kažkaip graužia akis,  turiu labai ilgai pilti vandeni kad nusiplautu.
Man bent šlapi tai atrodo lyg jie būtų koks šepetys... Nors gal tik kai šlapi  g.gif

Na cia turbut kaip kam,nes as alteros putu naudoju jau antra buteliuka ir esu labai patenkinta-kaip kazkuri ir rase,panasios i Madaros putas,bet keturis kart pigesnes thumbup.gif
dabar mastau,atsyla orai,jau reiktu lengvesniu,apsauganciu kremuku veidui.Kas ka zadat naudot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 03, 08:46)
rašau atsiliepimą apie Druide Purity šampūną  - šiandien išsiploviau galvą ir rezultatas labai tenkina, plaukai purūs, saulėje blizga, malonūs liesti, neatrodo, kaip su kitais pasitaikydavo  biggrin.gif,  sulipę. Žiūrėsim, kiek "laikys" plaukus švarius...(nes čia didžiausia mano bėda)
O štai šiandien nusiprausiau muilo pasta su muskusu, tai vat nežinau nežinau, kvapas ant odos toks keistas - tikrai "išryškinantis vyrišką kvapą"  lotuliukas.gif . Malonus, bet labiau man vyriškas... ax.gif

ziuriu vienodai papirkom biggrin.gif sampunas ir man patiko smile.gif o del tos pastos su muskusu...kazkaip bijojau as to vyrisko aromato, bet man tai nekyla asociaciju, kad isryskina vyriska kvapa biggrin.gif patiko ir tos juodosios pastos kvapas, bet jis dar intensyvesnis, labai jau stiprus man pasirode, kazkaip pagalvojau, kad siltu metu laiku gal per stiprus bus blush2.gif
dar pirkau tonika, tai irgi labai patiko smile.gif

QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 03, 09:54)
o naudojai ką nors po jo? kokį balzamą ar ką...

as tai nenaudojau. istikruju, kai pirma karta bandau nauja sampuna, tai ta karta nenaudoju jokiu balzamu, kaukiu ir pan., taip realiai galiu ivertinti sampuno poveiki mano plaukams smile.gif nes po to neaisku buna- ar cia balzamas, ar sampunas mano plaukus padare blizgancius, svelnius ir pan.

QUOTE(violence @ 2009 04 03, 11:07)
gal yra koks mišinukas, kad plaukai visai neaugtų? biggrin.gif tik ne ant galvos smile.gif neišsprendžių niekaip klausimo ką daryti su nepageidaujamais plaukiukais... nuo visko man blogai sad.gif

perskaiciau pirma sakini ir net zagtelejau- pagalvojau kas gi nenori, kad ju plaukai augtu biggrin.gif na, kad visai neaugtu cia jau turbut neimanomas dalykas, bet kad suletintu augima, tai tikrai idomu butu suzinoti ar yra koks misinukas unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Pandora_: 03 balandžio 2009 - 10:51
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 03, 11:08)
Man bent šlapi tai atrodo lyg jie būtų koks šepetys... Nors gal tik kai šlapi  g.gif

Man nuo visų šampūną šlapi plaukai atrodo šiurkštesni, juolab kad plaudama visada priekyje dešinės galvos pusėje sugebu suvelti "kaltūniuką" biggrin.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 03, 11:26)
na, tai ne beda, mb tuomet padovanok ir viskas ax.gif

aha, ir su jo sugebėjimu "taupiai" naudoti tikriausiai tą pačią dieną liktų be jokios muilo pastos lotuliukas.gif ne ne, pasiliksiu sau tongue.gif kvapas malonus, įprasiu laikyti moterišku, o ne vyrišku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 03 balandžio 2009 - 10:54
QUOTE(Monica @ 2009 04 03, 09:22)
Deli~, aš vsiteik dar užsisakinėsiu iš em, tai jei norėsi, galėsiu tau užsakyti antakiams mėginuką, lyg tai2,5 usd kainuoja, gali dar trup. siuntimas prisidėti, bet nedaug.tai parašyk, ar domina

oi, labai tau aciu blush2.gif bet ten tiek atspalviu doh.gif man reik gyvai pamatyt, pabandyt paciai ir tik tada pirkt unsure.gif tad jauciu pirksiu tuos, kuriuos galesiu paciupinet blush2.gif Bet vistiek aciu kad pasiulei mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(Odora @ 2009 04 03, 10:36)
jei cia apie tas metines alteros putas, tai turiu truputi panaudotas jei kuri nori pamegint galiu nupilt, iskeist i ka nors ar dar kaip nors biggrin.gif mano riebiai/sausai odai po ju toks lupimasis buvo prasidejes...

kaip suprasti riebi/sausa? g.gif gal misri? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 04 03, 11:49)
ziuriu vienodai papirkom biggrin.gif sampunas ir man patiko smile.gif o del tos pastos su muskusu...kazkaip bijojau as to vyrisko aromato, bet man tai nekyla asociaciju, kad isryskina vyriska kvapa biggrin.gif patiko ir tos juodosios pastos kvapas, bet jis dar intensyvesnis, labai jau stiprus man pasirode, kazkaip pagalvojau, kad siltu metu laiku gal per stiprus bus blush2.gif

aš ir vakar pastebėjau, kad panašiai pirkom bigsmile.gif Dėl juodosios pastos - man kvapas irgi labai labai patiko, tačiau buvo vienas bet... kažkas švelniai dirgino jsules, pagalvojau, kad naudojant galėtų ir pernelyg uždirginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Deli~ @ 2009 04 03, 11:55)

kaip suprasti riebi/sausa?  g.gif  gal misri?  g.gif

na gal ir misri, bet pas mane T zona ir riebaluojasi, blizga ir tuo paciu metu pleiskanoja
Atsakyti