QUOTE(Sviripilė @ 2009 04 03, 08:46)
rašau atsiliepimą apie Druide Purity šampūną - šiandien išsiploviau galvą ir rezultatas labai tenkina, plaukai purūs, saulėje blizga, malonūs liesti, neatrodo, kaip su kitais pasitaikydavo

, sulipę. Žiūrėsim, kiek "laikys" plaukus švarius...(nes čia didžiausia mano bėda)
O štai šiandien nusiprausiau muilo pasta su muskusu, tai vat nežinau nežinau, kvapas ant odos toks keistas - tikrai "išryškinantis vyrišką kvapą"

. Malonus, bet labiau man vyriškas...
ziuriu vienodai papirkom

sampunas ir man patiko

o del tos pastos su muskusu...kazkaip bijojau as to vyrisko aromato, bet man tai nekyla asociaciju, kad isryskina vyriska kvapa

patiko ir tos juodosios pastos kvapas, bet jis dar intensyvesnis, labai jau stiprus man pasirode, kazkaip pagalvojau, kad siltu metu laiku gal per stiprus bus
dar pirkau tonika, tai irgi labai patiko
QUOTE(Kašariukė @ 2009 04 03, 09:54)
o naudojai ką nors po jo? kokį balzamą ar ką...
as tai nenaudojau. istikruju, kai pirma karta bandau nauja sampuna, tai ta karta nenaudoju jokiu balzamu, kaukiu ir pan., taip realiai galiu ivertinti sampuno poveiki mano plaukams

nes po to neaisku buna- ar cia balzamas, ar sampunas mano plaukus padare blizgancius, svelnius ir pan.
QUOTE(violence @ 2009 04 03, 11:07)
gal yra koks mišinukas, kad plaukai visai neaugtų?

tik ne ant galvos

neišsprendžių niekaip klausimo ką daryti su nepageidaujamais plaukiukais... nuo visko man blogai
perskaiciau pirma sakini ir net zagtelejau- pagalvojau kas gi nenori, kad ju plaukai augtu

na, kad visai neaugtu cia jau turbut neimanomas dalykas, bet kad suletintu augima, tai tikrai idomu butu suzinoti ar yra koks misinukas