Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 04 05, 17:02)
ismeginau eco purinanti sampuna ir balzama, na tokie idomus sampunu kai plauni ima atrodyti kad visi plaukai pasidare "vatiniai" ir susivele i guzula, uzdejus balzamo kuris yra riebaus kremo konsistencijos reikalai pasitaiso bet balzama reikia gana intensyviai itrinti i plaukus nes kitaip nepsiskirsto, jau itrynus plaukai slidus ir nebeprimena kaltuno smile.gif viena kart ploviau siaip kita isploviau pries tai uzdeta alieju, ir paskutini i balzama pyliau rozmarinu ea, visais trim atvejais galutinis rezultatas panasus - kazkiek papurinti plaukai, padaro toki lengvu plauku efekta jie atrodo tokie plonyciai ir skraidantys biggrin.gif man aisku labiau patiktu kupeta storu plauku, bet su savo plonyciais sito turbut niekada neturesiu tai gerai ir taip, bendras ispudis neblogas
beje mano plaukai nera ilgi, su ilgais manau gan daug vargo tokius susivelusius plauti ir po to tuo balzamu trinti g.gif
dar kazkoki eco kuno krema is meginuko isbandziau: nei geras nei blogas tiesiog toks eilinis, nors drekina neblogai

susidariau ir as galutine nuomone apie sampuna, jau beveik baigiu ji, tai, nors esu ilgaplauke, nepasakyciau, kad man labai suvelia...bet balzamo tikrai norisi...balzamas neisskirtinis, kita karta pirksiu sante ax.gif pabandziau cia kazkada isplaut be balzamo, tai plaukas toks siurktus, nemalonus liesti liko schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 13:38)
Aš siūlau, jei tik yra proga, išmėginti Laveros pienelį "2 in 1", jis ir prausimui skirtas, ir makiažą tobulai nuvalo. Tikrai nebrangus, 125 ml gal 7 eurai nepilni.

as apie si mastau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 13:38)
Nuolat tenka turėti reikalu su paštu, tai iš patirties pastebėjau vieną nemalonų dalyką - siunčiant kosmetiką į KAUNĄ neregistruotu paštu, kas antras siuntinys dingsta doh.gif  schmoll.gif Nesuprantu, kodėl būtent šitam mieste tokia specifika. Tik registruotu ir ne kitaip sad.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 04, 23:58)
thumbup.gif  smagu girdeti, ypac, kai visokios skeptikes atvariusios pasakoja kokios mes baisios su ta naturalio kosmetika ir kokios jos visos grazios nuo silikonu  tongue.gif

kas cia taip sake, kad baisios? blink.gif ir kiap pagrinde savo zodzius? lotuliukas.gif
QUOTE(Sultry @ 2009 04 05, 14:10)
4u.gif
turiu ir dr.h kur po viena spalvyte yra. nu zinok,uzklausei,ir nznau ka atsakyt  blush2.gif  einu pasidazysiu sian sekmadienio rpoga ir vakare atraportuosiu  lotuliukas.gif
man reikia apsirupinti kremu kunui su spf... mastau,vel imt weledos spf 20  thumbup.gif ,ar ka kito.. g.gif ka kitos merginos  naudojat?

okey, lauksiu lotuliukas.gif
Idomu weledos kremas blush2.gif kaip tik ieskau priemoniu vasarai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 17:52)
Ar teisingai supratau: toniką tik ryte, o vakare be toniko aliejuką? Būtų keista ax.gif  blush2.gif

Taip, tik aliejuka ant dregnos odos zinoma,
merginos ar kas Aluno akmeneli bande is KN??? gundausi nusipirkti , bet ar veiksmingas?? vat lady speedstick ash dar neishmeciau, nesuradau ekologishko pakaitalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irene Matuiz: 05 balandžio 2009 - 19:15
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 05, 20:13)
Taip, tik aliejuka ant dregnos odos  zinoma,

merginos ar kas Aluno akmeneli bande is KN??? gundausi nusipirkti , bet ar veiksmingas?? vat lady speedstick ash dar neishmeciau, nesuradau ekologishko pakaitalo

O kas čia taip rekomendavo? Nes įprasta toniką ir vakare naudoti, o aliejuko pagal galimybes vakare reikėtų vengti ax.gif

Veiksmingas, jei beveik neprakaituoji. Yra natūralių dezodorantų Hauschka, Logona ir kt. Merginos ECO giria kaip veiksmingiausią, bet jis pieštukinis, tai truputį atgraso, mėgstu rutulinius labiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 04, 23:22)
As apie Biolander shneku, nekokius atsiliepimus girdejau is savo pazystamos, sake kad tik pavadinimas bio, o sudetyje daug rasta negerybiu, bet, kadangi tik vienas zmogus yra tai pasakes, tai dar nezinau ar tiketi ar ne

tai sudetis reikia skaityti, arba pirkti tik zinomu firmu produktus mirksiukas.gif

QUOTE(Tarela @ 2009 04 05, 12:06)
Kad bent kažką gero odai padaryti nusprendžiau užsišaldyti medetkų arbatytės ledukuose. Prausiu jais rytais veidą. Ir va jau kelinta diena vis jaučiu tokį kaip dirginimą odos kaip paraudimą vietomis, o skuostai paniežti tai taip, kad vos eina iškentėt nekasius...Ar gali taip būt nuo medetkų ar nuo to šaltuko? Ir kaip man nuraminti dabar odelę. Namuose turiu: levandų, eukalipto, čiobrelių, rozmarinų EA, alyvuogių aliejaus, linų sėmenų, graikinių riešutų, makadamijų, jojobos...bet jie visi pirkti www.aliejus.lt tai netepu jais veido..., nes kaip jau supratau nieko ten juose gero ir naudingo nėra...Tiesa, dar turiu ricinos aliejaus iš vaistinės.

o tai gal tu alergiska medetkom g.gif Siaip jos veikia antiseptiskai, padeda spuogelius apgydyti. Arba, gal ten koki stipru ta antpila pasidarei g.gif
Gal tiesiog pursk kuri laika tik hidrolatu. O tai jokio kremuko neturi?Is alieju neutraliausi -jojobos, migdolu, erzketuogiu g.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 12:38)
Man irgi mėtos paskutiniu metu galvą kvaršina. Galvoju, kas būtų, jei į hidrolatą ar toniką truputį mėtų EA įlašinčiau, gal vasarai tikrai puiki gaiva gautųsi? g.gif  bigsmile.gif Tik ar nepagadinčiau gero daikto...

pasibandyk maza kieki ir matysi kaip reaguos veidas, ar jam patiks tas toks "saldymas" , mat metos gali ir suarlegizuoti

QUOTE(Sultry @ 2009 04 05, 13:10)
man reikia apsirupinti kremu kunui su spf... mastau,vel imt weledos spf 20  thumbup.gif ,ar ka kito.. g.gif ka kitos merginos  naudojat?
sante nenoriu (bandziau pas sese, tai weledos n kartu geriau..tepimosi ir kitais atzvilgiais).

as tai galvoju, kad weledos yra riebesni, todel jo ilgiau uztektu, o pvz. Lavera - tai daug jo reiktu g.gif

QUOTE(Deli~ @ 2009 04 05, 18:46)
kas cia taip sake, kad baisios?  blink.gif  ir kiap pagrinde savo zodzius?  lotuliukas.gif 

neapsake tiesiogiai, kad mes baisios, bet myke kazka, kad su naturalia kosmetika mes negrazejam, o vat tos su sintetine -tai jau grazios ir pan. (sioje temoje cia tokia viena karts nuo karto apsireiskia ir apie save primena ax.gif -gal vakar ji cia ir buvo apsireiskus, ar penktadieni g.gif )
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 21:06)
O kas čia taip rekomendavo? Nes įprasta toniką ir vakare naudoti, o aliejuko pagal galimybes vakare reikėtų vengti ax.gif

Veiksmingas, jei beveik neprakaituoji. Yra natūralių dezodorantų Hauschka, Logona ir kt. Merginos ECO giria kaip veiksmingiausią, bet jis pieštukinis, tai truputį atgraso, mėgstu rutulinius labiau blush2.gif

Man KN rekomendavo aliejuka ryte ir vakare ant dregnos odos tepti, o tonika arba hidrolata ryte patare pazhystama masaziste
Kaip supratau Aluno akmeneslis ne koks produktas, ane ?? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 05, 21:57)
o tai gal tu alergiska medetkom  g.gif Siaip jos veikia antiseptiskai, padeda spuogelius apgydyti. Arba, gal ten koki stipru ta antpila pasidarei  g.gif
Gal tiesiog pursk kuri laika tik hidrolatu. O tai jokio kremuko neturi?Is alieju neutraliausi -jojobos, migdolu, erzketuogiu  g.gif

Antpilą dariausi iš dviejų maišelių arbatos ir stiklinės verdančio vandens. Laikiau 10 minučių tada šaldiklin. Ledukai gan tamsoki tokie gavosi....

Jau parvažiavo dalis mano užsakymo iš KN, labai gaila, kad beveik pusės negavo Kaunas...argano aliejuko labai laukiau ir nesulaukiau, mišinuko riebiai odai, santalo hidrolato...gaila labai...
Tai va, purkšiu dabar levandų hidrolatu odyte. Kremuko jokio kaip ir neturiu...Tas mano jojobos aliejus jauč netinkamas ant veido tepti...
Ar arbatmedžio EA tiesiai gryną ant spuogelio reikia tepti?
Ir...kokis mažas tas kokosų aliejaus indelis...o kvapas wub.gif jaučiu sunaudosiu aš jį per rekordinį laiką. Tiesa, KN rašė, kad jis tirštos konsistencijos turėtų būti ir lydytis patekęs ant kūno, na maniškis tai skystas...labai... unsure.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, jei į aliejų ar aliejų mišinį noriu įlašinti EA, tai turiu būtinai lašinti į visą buteliuką ar galiu tiesiog į lašelį aliejaus saujoje įlašinti lašelį EA, lengvai patrinti delnuose ir įtapšnoti į drėgną veidą? Bijau, kad nebūtų per didelė koncentracija EA.
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 05, 22:07)
Ir...kokis mažas tas kokosų aliejaus indelis...o kvapas  wub.gif jaučiu sunaudosiu aš jį per rekordinį laiką. Tiesa, KN rašė, kad jis tirštos konsistencijos turėtų būti ir lydytis patekęs ant kūno, na maniškis tai skystas...labai... unsure.gif

taip, galima gryna, bet pasibandykit, gal nepatiks odelei, bet turetu buti viskas tvarkoje 4u.gif
tai gal tiesiog kokosai pasile ir tiek? g.gif pastatykit i vesesne vieta, paziurekit, ar nesustings g.gif
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 05, 21:06)
Man KN rekomendavo aliejuka ryte ir vakare ant dregnos odos tepti, o tonika arba hidrolata ryte patare pazhystama masaziste
Kaip supratau Aluno akmeneslis ne koks produktas, ane ?? tongue.gif

klausyk ka sako KN mirksiukas.gif

QUOTE(Tarela @ 2009 04 05, 21:07)
Antpilą dariausi iš dviejų maišelių arbatos ir stiklinės verdančio vandens. Laikiau 10 minučių tada šaldiklin. Ledukai gan tamsoki tokie gavosi....
Jau parvažiavo dalis mano užsakymo iš KN, labai gaila, kad beveik pusės negavo Kaunas...argano aliejuko labai laukiau ir nesulaukiau, mišinuko riebiai odai, santalo hidrolato...gaila labai...
Tai va, purkšiu dabar levandų hidrolatu odyte. Kremuko jokio kaip ir neturiu...Tas mano jojobos aliejus jauč netinkamas ant veido tepti...
Ir...kokis mažas tas kokosų aliejaus indelis...o kvapas  wub.gif jaučiu sunaudosiu aš jį per rekordinį laiką. Tiesa, KN rašė, kad jis tirštos konsistencijos turėtų būti ir lydytis patekęs ant kūno, na maniškis tai skystas...labai... unsure.gif

ax.gif mes tai beveik viska patys susirenkame, kiek pamenu uzpylus sauksta medetku stikline vandens -spalva grazi geltona. (off topic - juk nedejai siltu leduku i kamera, tiesa? I kamera galima deti tik atvesus gerai produktus, nes sugadinsi saldikli mirksiukas.gif )
Taip, galima tepti tiesiai ant spuogelio, nebent tavo oda itin jautri, tada geriau skiesti
Nu va, turi kokosu aliejaus -tai pabandyk keliais laseliais juo ir pasitepti tas vietas.
Pas tave per silta, todel jis skystas, padek i koki saltesni kampa - iskart sutirstes mirksiukas.gif As penktadieni netycia savo puse monoi i vonia nuleidau doh.gif, nes vonioje istirpo. Vasara jis visada buna skystas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tarela @ 2009 04 05, 21:26)
Dar norėjau paklausti, jei į aliejų ar aliejų mišinį noriu įlašinti EA, tai turiu būtinai lašinti į visą buteliuką ar galiu tiesiog į lašelį aliejaus saujoje įlašinti lašelį EA, lengvai patrinti delnuose ir įtapšnoti į drėgną veidą? Bijau, kad nebūtų per didelė koncentracija EA.

laselis EA ant laselio aliejaus -gali gautis ir per stipri koncentracija, todel nesiulau taip zaisti, verciau paimk koki 10ml indeli - ilasink pradziai 2 lasus norimo EA, tada uzpilk aliejaus ir bandyk, jei patiks galesi lasu skaiciu padidinti iki 5. Aisku, visus EA pirmiausia reiktu isbandyti ant vidines rieso puses, o jau tada ji tepti ant veido ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 05, 22:28)
ax.gif  mes tai beveik viska patys susirenkame, kiek pamenu uzpylus sauksta medetku stikline vandens -spalva grazi geltona. (off topic - juk nedejai siltu leduku i kamera, tiesa? I kamera galima deti tik atvesus gerai produktus, nes sugadinsi saldikli  mirksiukas.gif )
Taip, galima tepti tiesiai ant spuogelio, nebent tavo oda itin jautri, tada geriau skiesti
Nu va, turi kokosu aliejaus -tai pabandyk keliais laseliais juo ir pasitepti tas vietas.
Pas tave per silta, todel jis skystas, padek i koki saltesni kampa - iskart sutirstes  mirksiukas.gif As penktadieni netycia savo puse monoi i vonia nuleidau  doh.gif, nes vonioje istirpo. Vasara jis visada buna skystas  smile.gif

Kur aš be tavęs dingčiau...sėdžiu va ir neinu gulti, laukiu gal parašysi... ax.gif
Na, mano medetkų spalva gavosi graži ruda, būsiu persistengusi.. ir tikrai nuo šiol pati rinksiuos vaistažoles kiek sugebėsiu. Šaldiklin dėjau jau visai atvėsusius.
Aš tuos savo butelaičius vis perdėlioju iš vienos vietos į kitą...kur saugiau kur vėsiau...kad neduom Die nesudužtų ar nesugestų... smile.gif Šiaip aliejukams geriau tamsoj ir vėsiau ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Tarela @ 2009 04 05, 22:36)
Šiaip aliejukams geriau tamsoj ir vėsiau ar ne?

tikrai taip 4u.gif pas mane jie spinteleje gyvena rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Tarela @ 2009 04 05, 22:26)

Siaip rasoma, kad i 20 ml (mazdaug 4 arbat. saukstelius) lasinti iki 10 lasu, taip gaunamas 2.5proc misinys, kuris geriausiai tinka masazui ir bendram vartojimui, 5 proc misinys (didesnes koncentracijos) naudojamas nedideliu plotu skausmui malsinti, tuomet jau reikia i 20 ml ilasinti 20 laseliu 4u.gif
Atsakyti