QUOTE(Odora @ 2009 04 05, 17:02)
ismeginau eco purinanti sampuna ir balzama, na tokie idomus sampunu kai plauni ima atrodyti kad visi plaukai pasidare "vatiniai" ir susivele i guzula, uzdejus balzamo kuris yra riebaus kremo konsistencijos reikalai pasitaiso bet balzama reikia gana intensyviai itrinti i plaukus nes kitaip nepsiskirsto, jau itrynus plaukai slidus ir nebeprimena kaltuno
viena kart ploviau siaip kita isploviau pries tai uzdeta alieju, ir paskutini i balzama pyliau rozmarinu ea, visais trim atvejais galutinis rezultatas panasus - kazkiek papurinti plaukai, padaro toki lengvu plauku efekta jie atrodo tokie plonyciai ir skraidantys
man aisku labiau patiktu kupeta storu plauku, bet su savo plonyciais sito turbut niekada neturesiu tai gerai ir taip, bendras ispudis neblogas
beje mano plaukai nera ilgi, su ilgais manau gan daug vargo tokius susivelusius plauti ir po to tuo balzamu trinti
dar kazkoki eco kuno krema is meginuko isbandziau: nei geras nei blogas tiesiog toks eilinis, nors drekina neblogai

beje mano plaukai nera ilgi, su ilgais manau gan daug vargo tokius susivelusius plauti ir po to tuo balzamu trinti

dar kazkoki eco kuno krema is meginuko isbandziau: nei geras nei blogas tiesiog toks eilinis, nors drekina neblogai
susidariau ir as galutine nuomone apie sampuna, jau beveik baigiu ji, tai, nors esu ilgaplauke, nepasakyciau, kad man labai suvelia...bet balzamo tikrai norisi...balzamas neisskirtinis, kita karta pirksiu sante

Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 13:38)
Aš siūlau, jei tik yra proga, išmėginti Laveros pienelį "2 in 1", jis ir prausimui skirtas, ir makiažą tobulai nuvalo. Tikrai nebrangus, 125 ml gal 7 eurai nepilni.
as apie si mastau

Papildyta:
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 04 05, 13:38)
Nuolat tenka turėti reikalu su paštu, tai iš patirties pastebėjau vieną nemalonų dalyką - siunčiant kosmetiką į KAUNĄ neregistruotu paštu, kas antras siuntinys dingsta
Nesuprantu, kodėl būtent šitam mieste tokia specifika. Tik registruotu ir ne kitaip