QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 15:26)
man reikia grožio pertraukos viduryje savaitės
zinai, kai buna daug darbo -tai net ir sestadieniniu grozio proceduru nebuna
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 08, 16:06)
Nupirkau vakal aluno akmeneli, ishbandysiu parashysiu kaip sekasi, o dar ten uzvezhe hidrolatu ,
o kokiu uzsiveze- gal jau jazminu ir champak? Oij ryt begciau
QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 08, 16:08)
pasiskaiciau, kad ir benzoinas zaizdelems visokioms tinka, mane baido, kad kajaputo bus tokio kvapo kaip arbatmedis

, o benzoinas lyg ir kaip vaniles kvapa turi?
ir primink man, kuri tu pati turi?
kajaputo yra svelnesnis ir net malonesnis arbatmedzio kvapas, turint omeny jo savybes -as tikrai labai rekomenduoju ji tureti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 16:12)
mane užpuolė alergija, mažu pavasaris sveikinasi

Niežti ir bėrimukų atsirado, net neįsivaizduoju nuo ko

Kaip manot, gal kokosų aliejus po vonios galėtų apmalšinti? Vaistų gerti nenoriu, nors galėčiau, o kokosai labai tinka žmonėms su rimtesnėmis odos problemomis, gal ir padėtų?
kalta, kajaputo net neuosčiau, aklai tėvams ėmiau, pasikliovusi Gitana iš KN

Tik įgudusi Palominos nosis benzoine randa vanilę, aš tai vaistų nuo peršalimo kvapą
zinoma bandyk. As cia kazkuri diena nusiskutau kojas, o vakar vakare siek tiek su kempinele jas pasveiciau, kad plaukeliai neiaugtu -tai po valandos kazkur viena blauzda kaip ir demelem ismete (maniau teks su kelnem pedinti

, nes per pedkelnes viskas matytusi)-pasitepiau kokosu, o ryte atsikeliau su lygia, svelnia oda
benzoinas ir man vanile kvepia
QUOTE(Dovish @ 2009 04 08, 16:26)
Tai čia lūpų dažai kur su pirštais reikia tepliotis, gan senokai jau yra prekyboje

atsilikus as
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 08, 17:01)
nebent ramunelemis savo darzhe
ir tai tuo atveju, jei dirvozemis neuzterstas ir jokiu trasu nebuvo pilta
QUOTE(violence @ 2009 04 08, 17:08)
Geriau gelbėkit mane ir mano rankas
nu ka, pasisildai dubenelyje avyvuogiu/ migdolu ar pan. aliejaus ir panardini rankas. Tada istrauki, nubrauki alieju, gerai itrini likucius i oda. Uztepi daaaaaaaaaaug kremo, uzsidedi medvilnines pirstinaites ir i lova. Dara gali pasidaryti is karstu virtu bulviu kosele, su siek tiek aliejaus, apsitepti rankas, siltai ivynioti ir palaikyti - nuplauti, pritepti kremu, pirstines ir miegot. Arba isdrisk is alieju susimakaluoti kosele, isilasink benzoino ir juo tepk