Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 08, 16:33)
Ash tai  va kokia baisybe turiu
reikia ivesti firmos pavadinima ir ten parodo kur kokie brudai yra ir kuom susirgti galima nuo ju sad.gif
http://www.cosmeticd....php?nothanks=1

ar tikrai galima šituo puslapiu pasikliauti? rolleyes.gif seniai jį žinau ir įvedus hauschkos pavadinimą meta tarkim, kad rožių kreme sudėtinės dalys esančios gali neva vėžį sukelti unsure.gif
Atsakyti
aš netikiu smile.gif Pati matai, kad nesąmonių ten prirašyta wink.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 08, 17:53)
ar tikrai galima šituo puslapiu pasikliauti?  rolleyes.gif seniai jį žinau ir įvedus hauschkos pavadinimą meta tarkim, kad rožių kreme sudėtinės dalys esančios gali neva vėžį sukelti  unsure.gif

supratimo neturiu, o kuom galima pasikliauti, ten ir body shop irgi kraupiai nupasakota, nezhinau kuom tiketi dabar galima, nebent ramunelemis savo darzhe
Atsakyti
QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 08, 17:01)
supratimo neturiu, o kuom galima pasikliauti, ten ir body shop irgi kraupiai nupasakota, nezhinau kuom tiketi dabar galima, nebent ramunelemis savo darzhe

na TBS tai tikrai kraupu, bet dėl Hauschka unsure.gif doh.gif nieko daugiau netikrinau tiesą pasakius, nes pirma hauschka rašiau, kai išmetė klodus septynetukų tai ir išjungiau biggrin.gif
Papildyta:
Geriau gelbėkit mane ir mano rankas biggrin.gif
Čia iš tos operos, aij pataupysiu, velnias negriebs biggrin.gif tai iš freebų kremų mėginukų daugybę turėjau ir galvoju rankom susitepsiu, tai pradėjau šią savaitę vaikiškus, tai kaip nusausino rankas dabar nors subinėn kišk biggrin.gif o vaikam skirta cool.gif į sudėtį nežiūrėjau, tikrai neverta smile.gif
bet va nežinau kaip jas atgaut sad.gif hauschkos rankų kremas mygom susigeria ir vėl sausa sad.gif tepk kas 10min. kokosų aliejus visai nepajėgus ir erškėtuogių tepiau, tai na maks valandai smile.gif
susimakaluočiau pati, bet dar nebrandi makalavimui blush2.gif tai galvoju ką čia doro galiu pirkt, bet kad Kaune gaučiau smile.gif dar iš KN gal galima kažką rankom užsisakyt? rolleyes.gif
Pagelbėkit! nes skauda žinokit biggrin.gif
Atsakyti
rankom gelbet purshkiau sandalo hidrolata ir kn man patare migdolu seklu alieju, bet gal 3 kartus tepiau kol pasijuto gerai oda
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 15:26)
man reikia grožio pertraukos viduryje savaitės biggrin.gif

zinai, kai buna daug darbo -tai net ir sestadieniniu grozio proceduru nebuna verysad.gif

QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 08, 16:06)
Nupirkau vakal aluno akmeneli, ishbandysiu parashysiu kaip sekasi, o dar ten uzvezhe hidrolatu ,

o kokiu uzsiveze- gal jau jazminu ir champak? Oij ryt begciau wub.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2009 04 08, 16:08)
pasiskaiciau, kad ir benzoinas zaizdelems visokioms tinka, mane baido, kad kajaputo bus tokio kvapo kaip arbatmedis unsure.gif , o benzoinas lyg ir kaip vaniles kvapa turi?
ir primink man, kuri tu pati turi?

kajaputo yra svelnesnis ir net malonesnis arbatmedzio kvapas, turint omeny jo savybes -as tikrai labai rekomenduoju ji tureti mirksiukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 16:12)
mane užpuolė alergija, mažu pavasaris sveikinasi  biggrin.gif Niežti ir bėrimukų atsirado, net neįsivaizduoju nuo ko sad.gif Kaip manot, gal kokosų aliejus po vonios galėtų apmalšinti? Vaistų gerti nenoriu, nors galėčiau, o kokosai labai tinka žmonėms su rimtesnėmis odos problemomis, gal ir padėtų?  g.gif

kalta, kajaputo net neuosčiau, aklai tėvams ėmiau, pasikliovusi Gitana iš KN  4u.gif Tik įgudusi Palominos nosis benzoine randa vanilę, aš tai vaistų nuo peršalimo kvapą tongue.gif biggrin.gif

zinoma bandyk. As cia kazkuri diena nusiskutau kojas, o vakar vakare siek tiek su kempinele jas pasveiciau, kad plaukeliai neiaugtu -tai po valandos kazkur viena blauzda kaip ir demelem ismete (maniau teks su kelnem pedinti doh.gif , nes per pedkelnes viskas matytusi)-pasitepiau kokosu, o ryte atsikeliau su lygia, svelnia oda
benzoinas ir man vanile kvepia ax.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 04 08, 16:26)
Tai čia lūpų dažai kur su pirštais reikia tepliotis, gan senokai jau yra prekyboje 4u.gif

blush2.gif atsilikus as

QUOTE(Irene Matuiz @ 2009 04 08, 17:01)
nebent ramunelemis savo darzhe

ir tai tuo atveju, jei dirvozemis neuzterstas ir jokiu trasu nebuvo pilta biggrin.gif

QUOTE(violence @ 2009 04 08, 17:08)
Geriau gelbėkit mane ir mano rankas biggrin.gif

nu ka, pasisildai dubenelyje avyvuogiu/ migdolu ar pan. aliejaus ir panardini rankas. Tada istrauki, nubrauki alieju, gerai itrini likucius i oda. Uztepi daaaaaaaaaaug kremo, uzsidedi medvilnines pirstinaites ir i lova. Dara gali pasidaryti is karstu virtu bulviu kosele, su siek tiek aliejaus, apsitepti rankas, siltai ivynioti ir palaikyti - nuplauti, pritepti kremu, pirstines ir miegot. Arba isdrisk is alieju susimakaluoti kosele, isilasink benzoino ir juo tepk
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 08, 17:44)
zinai, kai buna daug darbo -tai net ir sestadieniniu grozio proceduru

pasitepiau kokosu, o ryte atsikeliau su lygia, svelnia oda

papasakočiau, kaip paskutinis kartas man praėjo tongue.gif

stoviu duše, plaukai išmozoti ir jaučiu, kaip juostelė kaukšt ir išsijungia biggrin.gif Gerai, kad nemoku miegot stovėdama, nes tikrai miegočiau lotuliukas.gif

molio kaukę plonai užsitepiau, atsiguliau ant lovos, prieš tai perspėjusi MB (prevencija dėl visa ko wink.gif ), kad prižiūrėtų, jog neužmigčiau doh.gif Jaučiu, jau budina mane doh.gif lotuliukas.gif

reikia gi save kažkaip paspaust, nes jei nespausiu, bus kaip anksčiau unsure.gif Šiandien, jaučiu, sėdėsiu prie kompo į darbus įnikus iki nežinia kiek, bet prisitepliojusi biggrin.gif

dar šiandien po dušo išsitepsiu kokosais negailėdama, jaučiu, kad bent jau nepakenksiu, o gal ir alergija aprims 4u.gif

Atsakyti
Turiu klausimeli ax.gif
Ka reiketu naudoti, kad koju (o tiksliau blauzdu) oda nebutu tokia sausa? Po epiliacijos plaukeliai ziauriai iauga, po to kai bandau juos itraukt, tai ant koju milijonas zaizdeliu buna doh.gif
Siaip viso kuno oda yra labai normali, tikrai nereikia jokiu priemoniu... Naudojau alteros kuno losjona, bet visai nepadejo... dabar tepu kokosu aliejumi, bet rezultatas irgi nera stebuklingas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2009 04 08, 15:22)
drinks_cheers.gif O man irgi treciadienis kokia tai keista diena - visada laukiu vakaro, kada galesiu detis kaukes ir pan rolleyes.gif O sekmadieni - tai kaip Grazina Baikstyte - uzsidarau vonioje proceduroms. Vyras jau taip iprates, kad pats eina man kavos pylingo gaminti (kadangi kavos negeriu, tai sekmadienis buna vienintele diena kai tinkamai panaudoju kavos tirscius).

as irgi treciadieniais ir sekmadieniais ivairias grozio proceduras atlikineju drinks_cheers.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 17:12)
kalta, kajaputo net neuosčiau, aklai tėvams ėmiau, pasikliovusi Gitana iš KN  4u.gif Tik įgudusi Palominos nosis benzoine randa vanilę, aš tai vaistų nuo peršalimo kvapą tongue.gif biggrin.gif

as kai pirma kart KN pauosciau benzoina, tai man labai vanilinis kvapas pasirode rolleyes.gif net nusipirkau biggrin.gif o va dabar, kai jau nosis siek tiek labiau igudusi kvapuose, tai daugiau izvelgiu as benzoine biggrin.gif jei butu padeti keli vaniliskuma turintys EA, tai atskirciau, kuris yra pvz benzoinas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 08, 18:12)
as irgi treciadieniais ir sekmadieniais ivairias grozio proceduras atlikineju  drinks_cheers.gif

o va dabar, kai jau nosis siek tiek labiau igudusi kvapuose, tai daugiau izvelgiu as benzoine  biggrin.gif 

kaip mes supanašėjam laugh.gif drinks_cheers.gif

aš su juo negaliu atsigint asociacijų iš vaikystės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 08, 17:44)
Arba isdrisk is alieju susimakaluoti kosele, isilasink benzoino ir juo tepk

4u.gif didžiulis dėkui! su bulvėm šiandien bandysiu 4u.gif o tas iš aliejų susimakaluoti košelę unsure.gif tai dar nei žinių nei brandos smegenyse tam nėra ax.gif užaugsiu 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Palomina @ 2009 04 08, 18:12)
as irgi treciadieniais ir sekmadieniais ivairias grozio proceduras atlikineju

pas mane ir tos pačios dienos biggrin.gif trečiadienis kaukių, o sekmadienis pylingų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 08, 17:12)

mane užpuolė alergija, mažu pavasaris sveikinasi  biggrin.gif Niežti ir bėrimukų atsirado, net neįsivaizduoju nuo ko sad.gif Kaip manot, gal kokosų aliejus po vonios galėtų apmalšinti? Vaistų gerti nenoriu, nors galėčiau, o kokosai labai tinka žmonėms su rimtesnėmis odos problemomis, gal ir padėtų?  g.gif

nezinau,kaip suaugusiam, bet savo leliukui krutinele (alergija) papurskiau levandu hidrolatu ir aprimo. aisq, vieno karto neuztenka.
galvoju ir zandukus papurksti. tik vat suabejojau, ar leliukams galima neskiesto, ypac ant veiduko g.gif
Atsakyti