Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Odora @ 2009 04 08, 23:21)
as turiu, prie ekologisko gyvenimo budo yra atskira tema, atsiliepimu pilna  rolleyes.gif

QUOTE(Hopeidea @ 2009 04 08, 23:21)
Yra visa tema tam skirta- labai idomu paskaityti thumbup.gif
http://www.supermama...?...9770&st=276
As irgi zadejau isigyti ,domejausi ..bet dabar tikiuosi ilgam nereikes  wub.gif

Odora greitesne biggrin.gif

o neprireiks, kad nestuke.gif bigsmile.gif ?

tuoj pat lendu skaityti tos temeles, dekui smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 08, 20:51)
Sakykit, merginos, kokias dantų pastas naudojate dabar? Noriu gerai gaivinančios cool.gif Dabar turiu Sante su mėta (vidutiniška), prieš tai gal 3 tūbeles Dr.Hauschka neem&mint sunaudojau - gera, bet atsibodo, o kuo toliau, tuo mažiau gaivos suteikė. Nuo Langelica man lūpų kampučius trūkinėja. Urtekram nepatinka kreidos skonis. Žodžiu, sunkiai sekasi išsirinkti biggrin.gif  4u.gif

as dabar weledos druskine pakaitom su hauschkos neem mint ax.gif jau buvau rasius, bet pasikartosiu, kad kol kas is naturaliu weledos druskine man labiausiai patiko (bandziau logonos pipirmeciu, santes kazkuria, l'angelica). ilgiausiai islieka gaivumo pojutis burnoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 09, 07:01)
turiu WalaVita Meliamint  4u.gif Šiaip labiausiai patiko Druide su moliu  4u.gif

šiandien Verslo žiniose rašoma, kad Biok po pusantrų metų planuoja pasiūlyti natūralios kosmetikos liniją wink.gif

Bet brangios Druide pastos doh.gif

Oho, kokia naujiena bigsmile.gif Kažin ar tikrai natūrali ta linija bus ax.gif

QUOTE(Simoo7e @ 2009 04 09, 07:23)
gal galite patarti kokia nors naturalia priemone nagams, tai pat patarkit del aliejaus plaukams

Praeitą vasarą labai mėgau nakčia bežiūrėdama filmus masažuoti nagus, odeles ricinos aliejumi (galima rasti vaistinėje, ~4lt kainuoja) - odelėms liuks toks dalykėlis, nagai irgi atsigavo, nes tada ištisai lakavau. Gal ir tu dažnai lakuoji? Jei taip, bent jau savaitgalį būk be lako mirksiukas.gif Taip pat, kaip sakė katutis, labai padeda druskinės vonelės, jie sutvirtėja, ne taip lūžinėja.
Plaukams siūlyčiau į kokį bazinį aliejų isilašinti rozmarinų ea ir gerai įmasažuoti į galvos odą bei apskritai visus plaukus 4u.gif

QUOTE(kniaumiau @ 2009 04 09, 08:40)
Pastebėjau įdomų dalyką, mano veido odai dabar visai nereikia kremo  blink.gif  Užsitepus kremą ar aliejų jaučiu diskomfortą, o kai pasipurškiu tik hidrolatu, tai viskas liuks.

Nors man didelio poreikio kremui niekada nebuvo, bet žiemą naudojau Dr.H rožių, o dabar išvis jokio kremo nenaudoju, pati oda už save dirba thumbup.gif

QUOTE(agnuta @ 2009 04 09, 08:53)
as dabar weledos druskine pakaitom su hauschkos neem mint ax.gif jau buvau rasius, bet pasikartosiu, kad kol kas is naturaliu weledos druskine man labiausiai patiko (bandziau logonos pipirmeciu, santes kazkuria, l'angelica). ilgiausiai islieka gaivumo pojutis burnoje smile.gif

Gal reikės pabandyti druskinę, na, bet taip keista būtų valyti su sausu šepetėliu, o kur dar tas sūrumas biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 09 balandžio 2009 - 09:10
QUOTE(Dovish @ 2009 04 09, 10:08)
Nors man didelio poreikio kremui niekada nebuvo, bet žiemą naudojau Dr.H rožių, o dabar išvis jokio kremo nenaudoju, pati oda už save dirba thumbup.gif

O man buvo poreikis, dabar taip keistai jaučiuosi, kai to kremo nebereikia rolleyes.gif Bijau dar kažką galvoti, kai tik 4 dienos, bet irgi viliuosi, kad čia pati oda išmoko savimi pasirūpinti bigsmile.gif

Dėl dantų pastų, tai man visai patinka l'angelica (ne su baziliku, o ta kita), o ir kaina nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
Pastebėjau įdomų dalyką, mano veido odai dabar visai nereikia kremo  blink.gif 

Ir dar pastebėjau, kad daugmaž atradus savo priemones labai sumažėjo mano pirkimo manija.
Vienintelė pagunda - KN,

elkis taip, kaip tavo oda jaučiasi ir ko prašo 4u.gif Labai smagu, kad taip persitvarko thumbup.gif

tas teisybė wink.gif Tampa nesvarbu, kokios naujos formos dėžutės gula į lentynas wink.gif Su KN tai ne tau vienai bėda doh.gif Kaip ir nieko nereikėjo, o dabar ir nauji hidrolatai rūpi, ir smilkalai, nors visai nesu pastarųjų mėgėja biggrin.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 04 09, 09:08)
Bet brangios Druide pastos doh.gif

Oho, kokia naujiena bigsmile.gif Kažin ar tikrai natūrali ta linija bus ax.gif

Gal reikės pabandyti druskinę, na, bet taip keista būtų valyti su sausu šepetėliu, o kur dar tas sūrumas biggrin.gif  4u.gif

vieną ir teturėjau ax.gif

turės paplušėti, kad mus įtikintų tongue.gif Iš jų puslapyje įdėto pranešimo citata, baisiai juokinga lotuliukas.gif Negana to, ingredientų sąrašas ant pakuotės įrodo, jog „BIOK Laboratorijos“ produktai niekuo nenusileidžia, o dažnai yra ir pranašesni už importuotus.“ – tegė jis. Čia vadovas komentuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

pastebėsiu, kad aš to žadėto sūrumo visai nejaučiau ir tai mane nuvylė schmoll.gif Pasakojama, kad įkiši pastos gabalėlį į burną, prasideda seilėtekis ir procesas eina kaip per sviestą. Aš turėdavau šlapinti šepetėlį po vandeniu, nes visai nejausdavau tos druskos. Antrą kartą nebepirkau sad.gif

Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 04 09, 10:36)
elkis taip, kaip tavo oda jaučiasi ir ko prašo  4u.gif Labai smagu, kad taip persitvarko  thumbup.gif

tas teisybė wink.gif Tampa nesvarbu, kokios naujos formos dėžutės gula į lentynas wink.gif Su KN tai ne tau vienai bėda  doh.gif Kaip ir nieko nereikėjo, o dabar ir nauji hidrolatai rūpi, ir smilkalai, nors visai nesu pastarųjų mėgėja biggrin.gif

Tai vat, ir man jau reikia smilkalų, nors gal 10 metų nenaudojau ir nenorėjau, ir tų naujų hidrolatų, o dar po kunigunda78 postų kamelijų aliejus vilioja (vis tikiuosi išmokyti plaukus mažiau riebaluotis lotuliukas.gif ). Bet bendrai paėmus, dabar man reikia daug daug mažiau, nei seniau (ne)reikėdavo biggrin.gif
Atsakyti
dar iš to paties puslapio, mėgstu aš tokius perliukus rolleyes.gif

Natūralūs aliejai sunkiau susigeria į odą, bet laikosi ilgiau ir tausoja odą nuo išsausėjimo ar drėgmės praradimo.

įdomu, su kuo tas susigėrimas lyginamas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 04 08, 21:48)
zinau moteri, kuria atsilus orams ir daugiau prisirengus baisiai isberia ir ismeto demem, tai dermatologas jai paaiskino, kad tai kaip ir alergja, kuria sukelia prakaitas. Taip jai buna tik pavasari, vasara ir kas kvailiausia, kad tokiu atveju reikia vengti vandens  doh.gif

o man buna kai pasportuoju, kuna ismeta demem ir baisiai niezti verysad.gif galiu uzsikasyt doh.gif
turės paplušėti, kad mus įtikintų tongue.gif Iš jų puslapyje įdėto pranešimo citata, baisiai juokinga  lotuliukas.gif  Negana to, ingredientų sąrašas ant pakuotės įrodo, jog „BIOK Laboratorijos“ produktai niekuo nenusileidžia, o dažnai yra ir pranašesni už importuotus.“ – tegė jis. Čia vadovas komentuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(katutis @ 2009 04 09, 11:03)
dar iš to paties puslapio, mėgstu aš tokius perliukus  rolleyes.gif

Natūralūs aliejai sunkiau susigeria į odą, bet laikosi ilgiau ir tausoja odą nuo išsausėjimo ar drėgmės praradimo.

įdomu, su kuo tas susigėrimas lyginamas  lotuliukas.gif

blink.gif nu jie patys matyt nelabai ka nuraukia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 04 09, 08:58)
as uzvakar buvau kirptis, tai kirpeja sako - na jau pas tave kiek daug plauku, galima dar kokiem dviem zmonem paskolint butu  biggrin.gif

heh, kad man kas toki komplimenta cool.gif biggrin.gif o gal puse paskolintum? biggrin.gif
siaip pastebejau ir pas save, kad tarkim susipynus kasa nemazai trumpesniu nesusirisa, ko anksciau tikrai nebuvo, bet nuo mazens turejau nestorus plaukus, tad tokiu komplimentu tikrai vargiai kada sulauksiu verysad.gif
Atsakyti
Ir man nelabai tinka, bet kitos išeities nematau,  nes nuo skutimo oda sudirgsta tik dar labiau, juk skusti reikia žymiai dažniau nei depiliuoti  doh.gif  Tepu tą savo mišinuką, tai lyg ir patinka odai, kartais pašveičiu, gal kiek ir taisosi padėtis.

aš skutu ar raviu ar vašku šalinu visąlaik tas pats doh.gif pirma diena nieko, o po to avje vaje sad.gif kai atsigauna oda jau žiūrėk vėl šalinti reikia sad.gif pasilikau prie skustukų, nes jie kapiliarų bent jau nedarko ax.gif nuo tų rovimų tai kai kur jau negrįžtamai kapiliarai matos ir venos juolab arti paviršiaus labai ax.gif aij, žodžiu, užsimerkiu kol kas cool.gif nes nė nenutuokiu ką galėčiau daryt kitaip cool.gif

QUOTE(Dovish @ 2009 04 09, 09:08)
Gal reikės pabandyti druskinę, na, bet taip keista būtų valyti su sausu šepetėliu, o kur dar tas sūrumas biggrin.gif  4u.gif

kai baigsim turimą, jau šita saraše pirmoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 04 09, 10:08)

pastebėsiu, kad aš to žadėto sūrumo visai nejaučiau ir tai mane nuvylė  schmoll.gif Pasakojama, kad įkiši pastos gabalėlį į burną, prasideda seilėtekis ir procesas eina kaip per sviestą. Aš turėdavau šlapinti šepetėlį po vandeniu, nes visai nejausdavau tos druskos. Antrą kartą nebepirkau sad.gif

prie surumo tai reikia priprast, bet man tai nesukele jokio diskomforto. surokas skonis ir tiek smile.gif man ir su seiletekiu viskas normaliai, net negaleciau valytis dantu budama ne prie kriaukles smile.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 04 09, 11:48)
aš skutu ar raviu ar vašku šalinu visąlaik tas pats  doh.gif pirma diena nieko, o po to avje vaje sad.gif kai atsigauna oda jau žiūrėk vėl šalinti reikia sad.gif pasilikau prie skustukų, nes jie kapiliarų bent jau nedarko  ax.gif nuo tų rovimų tai kai kur jau negrįžtamai kapiliarai matos ir venos juolab arti paviršiaus labai  ax.gif  aij, žodžiu, užsimerkiu kol kas  cool.gif nes nė nenutuokiu ką galėčiau daryt kitaip 

vaje tada gerai, kad niekad rimtai neapsiemiau su tais vaskais ir su epiliatoriais, neskaitant keliu pabandymu unsure.gif o tai mano kapiliarams kurie is siaip visi vos ne per oda matosi sakes butu doh.gif
bet skusti daznai irgi nervuoja (kiek to kailio gali augti ant koju doh.gif ), kai jau nusiteikiu moraliskai siltuoju sezonu su epiliatorium tik rankas praeinu, bet po poros dienu ties alkunes linkiu tiieeek pulinuku raudonu susidaro, kad vistiek zmonem trumpom rankovem rodytis negalima doh.gif ir pilinguot meginau tik nelabai zinau ar cia reikia ta daryti pries epiliuojant ar po?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odora: 09 balandžio 2009 - 11:33