QUOTE(katutis @ 2009 04 09, 07:01)
turiu WalaVita Meliamint

Šiaip labiausiai patiko Druide su moliu
šiandien Verslo žiniose rašoma, kad Biok po pusantrų metų planuoja pasiūlyti natūralios kosmetikos liniją

Bet brangios Druide pastos
Oho, kokia naujiena

Kažin ar tikrai natūrali ta linija bus
QUOTE(Simoo7e @ 2009 04 09, 07:23)
gal galite patarti kokia nors naturalia priemone nagams, tai pat patarkit del aliejaus plaukams
Praeitą vasarą labai mėgau nakčia bežiūrėdama filmus masažuoti nagus, odeles ricinos aliejumi (galima rasti vaistinėje, ~4lt kainuoja) - odelėms liuks toks dalykėlis, nagai irgi atsigavo, nes tada ištisai lakavau. Gal ir tu dažnai lakuoji? Jei taip, bent jau savaitgalį būk be lako

Taip pat, kaip sakė katutis, labai padeda druskinės vonelės, jie sutvirtėja, ne taip lūžinėja.
Plaukams siūlyčiau į kokį bazinį aliejų isilašinti rozmarinų ea ir gerai įmasažuoti į galvos odą bei apskritai visus plaukus
QUOTE(kniaumiau @ 2009 04 09, 08:40)
Pastebėjau įdomų dalyką, mano veido odai dabar visai nereikia kremo

Užsitepus kremą ar aliejų jaučiu diskomfortą, o kai pasipurškiu tik hidrolatu, tai viskas liuks.
Nors man didelio poreikio kremui niekada nebuvo, bet žiemą naudojau Dr.H rožių, o dabar išvis jokio kremo nenaudoju, pati oda už save dirba
QUOTE(agnuta @ 2009 04 09, 08:53)
as dabar weledos druskine pakaitom su hauschkos neem mint

jau buvau rasius, bet pasikartosiu, kad kol kas is naturaliu weledos druskine man labiausiai patiko (bandziau logonos pipirmeciu, santes kazkuria, l'angelica). ilgiausiai islieka gaivumo pojutis burnoje

Gal reikės pabandyti druskinę, na, bet taip keista būtų valyti su sausu šepetėliu, o kur dar tas sūrumas