QUOTE(jurginėlis @ 2009 04 06, 17:31)
ka tik suvalgem kotletus su kopustais
super super gavosi
V, kad gyre, kad skanu, tik as dar juos patroskinau ir naudonjau kiaulienos farsa
Neryte,grazi,originali ideja.Labai gerai atrodo
maniesiems tai tikrai patiktu,nes jie nezino,kas yra kiausiniu
dauzymas
maniesiems tai tikrai patiktu,nes jie nezino,kas yra kiausiniu
dauzymas
QUOTE(Nerytė @ 2009 04 06, 10:34)
siandien baisia buvau uzsimaniusi makaronu, bet valgiau pica
Kvailas klausymelis: kokioj keptuvej tuos amerikietiskus blynelius kepat? Ir kaip jie tokie taisiklingai apvalus gaunasi?
Aciu uz atsalyma!
Aciu uz atsalyma!
Neryte kaspinėliai niam niam
.Kiaušukai gražiai atrodo
,šauni idėja
vien pavadinimas ko vertas
Kepiau paprastoje tefloninėje keptuvėje
.O forma gaunasi savaime -pili į keptuvę su šaukštu ir jie tokią formą patys įgauna
QUOTE(grange @ 2009 04 06, 14:19)
"chilli boobies"
QUOTE(Olivija26 @ 2009 04 06, 23:08)
Kvailas klausymelis: kokioj keptuvej tuos amerikietiskus blynelius kepat? Ir kaip jie tokie taisiklingai apvalus gaunasi?
Aciu uz atsalyma!
Aciu uz atsalyma!
Kepiau paprastoje tefloninėje keptuvėje
QUOTE(addicted @ 2009 04 06, 20:56)
Neryte,grazi,originali ideja.Labai gerai atrodo
maniesiems tai tikrai patiktu,nes jie nezino,kas yra kiausiniu
dauzymas
maniesiems tai tikrai patiktu,nes jie nezino,kas yra kiausiniu
dauzymas
QUOTE(organizatore @ 2009 04 06, 21:28)
siandien baisia buvau uzsimaniusi makaronu, bet valgiau pica
kaspineliai lb skaniai atrodo 
QUOTE(Olivija26 @ 2009 04 06, 22:08)
Kvailas klausymelis: kokioj keptuvej tuos amerikietiskus blynelius kepat? Ir kaip jie tokie taisiklingai apvalus gaunasi?
Aciu uz atsalyma!
Aciu uz atsalyma!
as kepu ant labai silpnos ugnies. Kai pirma karta kelpiau buvau siek tiek padidinus ugni ta pirma keptuve isejo apdegusiu, po to sumazinau dar ugni ir isejo graziai geltoni blyneliai
As ir tuos amerikietiskus blynelius vakar bandziau kepti, bet man gavosi toki skyleti, su daugybe mazu sklyluciu....
Turbut kazka ne taip dariau...
QUOTE(Karolina...xD @ 2009 04 07, 10:49)
As ir tuos amerikietiskus blynelius vakar bandziau kepti, bet man gavosi toki skyleti, su daugybe mazu sklyluciu....
Turbut kazka ne taip dariau... 
as kiek esu kepusi kuo puikiausiai iseina, kartais net netikslias proporcijas sudedu, bet vis tiek gaunasi
Sveikos,
kažkada mačiau receptą, vištos pagal Oliverį, išbandžiau pati...gaunasi labai skanu
Kepta vista su citrina ir rukyta desra pagal J.Oliveri
Receptas buvo toks:
"Reikes
apie 2 kg cielos vistos
apie 1 kg zaliu bulviu supjaustytu mazdaug bulve i 4-6dalis
4 citrinos
pagal Oliveri -reik astrios ispaniskos rukytos desros 150 gr - pjaustytos 1,5 cm plocio griezineliais
sauja petrazoliu
pora didesniu cesnako skilteliu
druska
malti pipirai (geriau ka tik grusti)
veiksmas
bulves ir dvi cielas citrinas sudeti i puoda, i verdanti vandeni ir virti 5 minutes. Nukosti, bulves sudeti i skarda, padruskint ir papipirint, o karstas citrinas subadyti peiliu ir jomis bei petrazoliu stiebeliais ikimsti vista. Tada vista irgi itirnt druska ir pipirais ir uzdeti ant bulviu ant vistos bei bulviu sudeti rukyta desra ir apibarstyti kapotom petrazolem. Ir kepti 200 laipniuose apie 1,20 val
Kol kepa vista, supjaustyti likusiu dvieju citrinu zieveles, cesnakus ir petrazoles, sumaisyti, padruskint, papipirint. Iskepus vistai, atsipjovus gabala, uzdeti tos zoleliu mases "
Mano pastebėjimai: aš vištą aptepiau sojos ir medaus padažu, tada apdėjau dešra. Skanaus!

kažkada mačiau receptą, vištos pagal Oliverį, išbandžiau pati...gaunasi labai skanu
Kepta vista su citrina ir rukyta desra pagal J.Oliveri
Receptas buvo toks:
"Reikes
apie 2 kg cielos vistos
apie 1 kg zaliu bulviu supjaustytu mazdaug bulve i 4-6dalis
4 citrinos
pagal Oliveri -reik astrios ispaniskos rukytos desros 150 gr - pjaustytos 1,5 cm plocio griezineliais
sauja petrazoliu
pora didesniu cesnako skilteliu
druska
malti pipirai (geriau ka tik grusti)
veiksmas
bulves ir dvi cielas citrinas sudeti i puoda, i verdanti vandeni ir virti 5 minutes. Nukosti, bulves sudeti i skarda, padruskint ir papipirint, o karstas citrinas subadyti peiliu ir jomis bei petrazoliu stiebeliais ikimsti vista. Tada vista irgi itirnt druska ir pipirais ir uzdeti ant bulviu ant vistos bei bulviu sudeti rukyta desra ir apibarstyti kapotom petrazolem. Ir kepti 200 laipniuose apie 1,20 val
Kol kepa vista, supjaustyti likusiu dvieju citrinu zieveles, cesnakus ir petrazoles, sumaisyti, padruskint, papipirint. Iskepus vistai, atsipjovus gabala, uzdeti tos zoleliu mases "
Mano pastebėjimai: aš vištą aptepiau sojos ir medaus padažu, tada apdėjau dešra. Skanaus!

nu su tom vistom tai jus mane narvuojat, nekepu cielos vistos, nes nebutu kam valgyti, pati tureciau suvalgyti, MB tik srutinele valgo
QUOTE(Voveruška @ 2009 04 07, 17:56)
Sveikos,
kažkada mačiau receptą, vištos pagal Oliverį, išbandžiau pati...gaunasi labai skanu
Kepta vista su citrina ir rukyta desra pagal J.Oliveri

kažkada mačiau receptą, vištos pagal Oliverį, išbandžiau pati...gaunasi labai skanu
Kepta vista su citrina ir rukyta desra pagal J.Oliveri

Nu pamatai tokią vištytę ir griūk negyvas









