karka
šeštadienio pusryčiai
(nu gal nelebai antrų patiekalų temoj
)
Omletas su šonine
3 kiaušinius išplakiau su 1 šaukštu miltų, tada įpyliau pieno (tiek pat kiek buvo kitos masės, puse ant puses
) pipiriukai, druskytė. keptuvėj pakepinau šoninę ant sviesto, įdėjau svogūno laiškų ir supyliau masę..ant pačios mažiausios ugnies kepiau maždaug 10min, dangčio nedarinėjant. reikia stebėt
atidarius dangtį visas išsipūtimas dingsta
ir lieka plonas omletukas

Omletas su šonine
3 kiaušinius išplakiau su 1 šaukštu miltų, tada įpyliau pieno (tiek pat kiek buvo kitos masės, puse ant puses

Troškinys su raugintais agurkais iš žurnalo Darbštuolė
Pakepinti keletą morkų ir svogūnų, sudėti į puodelius čenakams. Ant jų tris nuluptus ir supjaustytus raugintus ar marinuotus agurkus, paskui kubeliais pjaustytas bulves (apie 800 g).
Įpilti aliejaus, sultinio su šaukštą pomidorų padažo, prieskonių, kepti orkaitėje 40 min.
aš indelių čenalams neturiu... skanu buvo ir be to, bet įsivaizduoju, kad dar skaniau būtų buvę
QUOTE(Nova @ 2009 04 24, 22:36)
Neryte, jau ruosiausi miegot eit, nu bet dabar po sitos nuostraukos reik eit i saldytuva ziuret, ka suvalgyt
Super atrodo, itariu ir skanu taip pat, kaip atrodo
Super atrodo, itariu ir skanu taip pat, kaip atrodo
QUOTE(Briliantas @ 2009 04 25, 09:07)
dekui, tikrai buvo skanu
QUOTE(lilium @ 2009 04 25, 10:15)
QUOTE(kvepia liepos @ 2009 04 25, 10:32)
Troškinys su raugintais agurkais iš žurnalo Darbštuolė
skanus patiekaliukas
QUOTE(Briliantas @ 2009 04 25, 10:51)
Isviriau makaronus....
briliante vel grizai prie seno fotiko? nieko nesimato
QUOTE(crazy bunny @ 2009 04 23, 23:04)
bla bla bla
nu aisku jus sita tema jau perkalbejot ir pamirsot,ale pasisakysiu ba nervai nelaiko
kodel pastovei kai atsiranda zmogus kuris netingi savo idejom,patirtim pasidalint su kitais atsiranda kokia PONIA NAUJOKE[nenoriu izeist naujokiu gink dieve],kuri pasika,sukelia erzeli ir dingsta..ko pasekoj iseina tokie puikus zmones kaip sonatina,dabar jau matau ant nerytes bulka trupinant
QUOTE(BOMBONKE
@ 2009 04 25, 14:00)
nu aisku jus sita tema jau perkalbejot ir pamirsot,ale pasisakysiu ba nervai nelaiko
kodel pastovei kai atsiranda zmogus kuris netingi savo idejom,patirtim pasidalint su kitais atsiranda kokia PONIA NAUJOKE[nenoriu izeist naujokiu gink dieve],kuri pasika,sukelia erzeli ir dingsta..ko pasekoj iseina tokie puikus zmones kaip sonatina,dabar jau matau ant nerytes bulka trupinant
kodel pastovei kai atsiranda zmogus kuris netingi savo idejom,patirtim pasidalint su kitais atsiranda kokia PONIA NAUJOKE[nenoriu izeist naujokiu gink dieve],kuri pasika,sukelia erzeli ir dingsta..ko pasekoj iseina tokie puikus zmones kaip sonatina,dabar jau matau ant nerytes bulka trupinant
Aš tai siūlyčiau į tokius kurstytojus, kurie čia kelia bangas, nekreipt dėmesio, visai ignoruot, nesileist į nereikalingas diskusijas
QUOTE(BOMBONKE
@ 2009 04 25, 14:00)
nu aisku jus sita tema jau perkalbejot ir pamirsot,
na, ir nereikia tos temos atgaivint...
Sveikos,kulinares.Prasau pasakykit sitai neismanelei koki skoni turi baklazanas?
QUOTE(Elena @ 2009 04 20, 08:43)
Ruosiausi eiti lyginti...
Bulves jau nuluptos ir sutarkuotos.
Tik man labai idomu pasidare, kaip tau taip ,,nesausai" viskas gavosi?
Tylejau,bet pasakysiu - as visai receptu neskaitau....,viska gaminu is galvos,ir gaunasi kas gaunasi...Kartais skanu,kartais -nelabai,kartais - siuksliadezen,kartais patiekalas tampa favoritu...
Tad visokie priekaistai siai temai netinka.
Vienzo - gaminkim kas ka norim ,skanaus.
Tad visokie priekaistai siai temai netinka.
Vienzo - gaminkim kas ka norim ,skanaus.












