Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

QUOTE(rusiuke @ 2009 04 06, 11:10)
Dar kartelį peržiūrėjau albumiuką mūsų, tai jūsų visų plaukiukai gražūs thumbup.gif   Seniau labai nekesdavau garbanotų savo plaukų. db, kuo toliau, tuo man labiau patinka. O dar į jūsų garbanas prisižiūrėjau wub.gif  tai norisi, tik gaivinti, gydyti,nes labai jau gražu žiūrėti į kitų garbanėles, ir aš noriu, kuo sveikesnių.... 4u.gif

Saunuole drinks_cheers.gif Reikia dziaugtis tuo ka turi o ne tiesint ar kitaip niokot plaukucius flirt.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 04 06, 08:22)
tiksliai nepamenu bet virš 4ių svarų kondicionierius šampūnas ir turėtų panašiai... Chardonnay gal žinai kainas tikslias  g.gif

Taip, suradau jums kainas siuo metu Boots parduotuveje (panasiai kaip LT Drogas butu) John Frieda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 06 balandžio 2009 - 13:06
niu, as sian po kirpyklos , kirpau galiukus nes gera diena . ir daziausi daujg sviesiu sruogeliu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 06, 14:27)
niu, as sian po kirpyklos , kirpau galiukus nes gera diena . ir daziausi daujg sviesiu sruogeliu.  smile.gif

Na,laukiam foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 06, 12:27)
niu, as sian po kirpyklos , kirpau galiukus nes gera diena . ir daziausi daujg sviesiu sruogeliu.  smile.gif

Valio! clap_1.gif ploja.gif I kokia kirpykla ejai Kaune? Ar likai patenkinta rezultatu?? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 06, 13:51)
Valio! clap_1.gif  ploja.gif  I kokia kirpykla ejai Kaune? Ar likai patenkinta rezultatu?? ax.gif  ax.gif

zinok, likau patenkinta , nes mano buvo rudi, prie saknu pilki, po to tamseij rudi, ir galiauseij sviesiau rudi. saknu net nedaze, sake kad negadinti plauku. pridejo sruogu, ir ta ruda pasviesino, kazkaip nedazant kazka tik uzpylus , palaikant, man visaij nieko, juk netapsiu per viena syki blonde, o palaipsniuij. pasiliksiu savo pilkus trbut . su sruogom . kitas veidas iskart , netiko man tamsus lb .
ai ejau i sarma style, gruodzio gtvj. pas zaneta , patenkinta jos darbu visada likdavau, daujgeuj neijsiu pas kitas . schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 04 06, 14:10)
Dar kartelį peržiūrėjau albumiuką mūsų, tai jūsų visų plaukiukai gražūs thumbup.gif  Seniau labai nekesdavau garbanotų savo plaukų. db, kuo toliau, tuo man labiau patinka. O dar į jūsų garbanas prisižiūrėjau wub.gif  tai norisi, tik gaivinti, gydyti,nes labai jau gražu žiūrėti į kitų garbanėles, ir aš noriu, kuo sveikesnių.... 4u.gif

O tai cia jau nedadedat nuotraukyciu? g.gif As noreciau pamatyti kitu plaukucius ir savo parodyti blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 06, 12:56)
zinok, likau patenkinta , nes mano buvo rudi, prie saknu pilki, po to tamseij rudi, ir galiauseij  sviesiau rudi. saknu net nedaze, sake kad negadinti plauku. pridejo sruogu, ir ta ruda pasviesino, kazkaip  nedazant kazka tik uzpylus , palaikant, man visaij nieko, juk netapsiu per viena syki blonde, o palaipsniuij. pasiliksiu savo pilkus trbut . su sruogom . kitas veidas iskart , netiko man tamsus lb .
ai ejau i sarma style, gruodzio gtvj. pas zaneta , patenkinta jos darbu visada likdavau, daujgeuj neijsiu pas kitas .  schmoll.gif

Sakiau kad ir kelios sruogos daro stebuklus thumbup.gif As jau i savo saknis pasiziuriu ir matau kad jau neilgai istempsiu iki kito dazymo g.gif tik kai garbanoti, dar plaukai pakyla nuo saknu tai gyvent galima ax.gif Palepinsiu dabar visokiais aliejais, kaukem ir jau koki geguzes men nesiu savo kasas dazytis bigsmile.gif idomu kaip man tas sruogas dazys kur atauge..

Kuo sruogeles daze? peroksidu? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Džigė @ 2009 04 06, 12:57)
O tai cia jau nedadedat nuotraukyciu?  g.gif  As noreciau pamatyti kitu plaukucius ir savo parodyti  blush2.gif  smile.gif

Visa info i az issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 06, 14:04)
Sakiau kad ir kelios sruogos daro stebuklus thumbup.gif  As jau i savo saknis pasiziuriu ir matau kad jau neilgai istempsiu iki kito dazymo g.gif tik kai garbanoti, dar plaukai pakyla nuo saknu tai gyvent galima ax.gif  Palepinsiu dabar visokiais aliejais, kaukem ir jau koki geguzes men nesiu savo kasas dazytis bigsmile.gif  idomu kaip man tas sruogas dazys kur atauge..

Kuo sruogeles daze? peroksidu? g.gif
Papildyta:
Visa info i az issiunciau 4u.gif

nzn .. neklauseuj.. kazkaijp niekad nesidomiu.. nors sikarta buvo idomu .. kuom , bet as tokia nedrasi, man nedrasu klausineti, kuom dazot , kokiu nr ir t./t. doh.gif
keune daze tik zn .smile.gif
as neistempiau, iki geguzes , dbr nuvariau .smile.gif
Papildyta:
idejau fotkes i albuma .
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 06, 13:08)
nzn .. neklauseuj.. kazkaijp niekad nesidomiu.. nors sikarta buvo idomu .. kuom , bet as tokia nedrasi, man nedrasu klausineti, kuom dazot , kokiu nr ir t./t.  doh.gif
keune daze tik zn .smile.gif
as neistempiau, iki geguzes , dbr nuvariau .smile.gif

As bandysiu kaip nors susilaikyt ax.gif kad paskui vasara nereiketu vel sukt galvos rolleyes.gif

As visada klausineju kirpejos (ir net dantisto! doh.gif ) ka daro, su kuo, kodel ir t.t. blush2.gif Dar visada prasau kad dazus trumpiau laikytu nes plaukas ir taip sausas ax.gif

Beje, kokios dabar kainos galu kirpimo ir dazymo? Turejai nemazai sumoket.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 06, 13:16)
As visada klausineju kirpejos (ir net dantisto!  doh.gif ) ka daro, su kuo, kodel ir t.t. blush2.gif Dar visada prasau kad dazus trumpiau laikytu nes plaukas ir taip sausas ax.gif

aš manau,kad yra būtina klausti mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 06, 15:13)
idejau fotkes i albuma .

labai gražiai nudažė. smulkių pridėjo ar ne? nes tokia vientisa spalvytė atrodo, pora tonų artodo visi šviesesni? ar čia tik foto taip?
Seniau ir aš sruoguodavausi iki tapimo blondine. tai smulkių pridedavo, kad beveik nematyt tų sruogelių budavo, tik švisesni plaukai atrodydavo. patiko.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 05, 15:54)
Sitam kremukui aciu sakau
user posted image

Ji vieninteli naudojau (dar tais laikais net jokiu naminiu kaukiu nesidarydavau) ir tikrai dingo visos mano bedos del luztanciu ir issisakojusiu galu didis.gif  aisku vistiek sauseja bet ne taip greitai, o beto cia mano tokie plaukai - is prigimties sausi doh.gif

geresnis jis nei visu pamegtas aliejukas is sios serijos?
Atsakyti