Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės!

QUOTE(Monrutė @ 2009 04 07, 16:15)
sveikos,

normaliai....
ai nesistebiu, pirkau čia kurią dieną raštuotas pėdkelnes, nu ir ką - 45 lt.  doh.gif

kad atlyginimus taip keltų, kaip kainas... mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 04 07, 14:16)
mane jau užuolė blink.gif

Albumelis yra skirtas savo garbaneles parodyt, kitu paziuret, pasidziaugt o ne depresuot!! nono.gif Taigi kad ir kokius plaukus beturetumet, vis tiek noresit kitokiu doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 15:07)
Nusipirk travel size - mazuose buteliukuose bigsmile.gif  ir isbandysi, ir daug nekainuos mirksiukas.gif

jaučiu taip ir bus ax.gif

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 15:20)
Albumelis yra skirtas savo garbaneles parodyt, kitu paziuret, pasidziaugt o ne depresuot!!  nono.gif  Taigi kad ir kokius plaukus beturetumet, vis tiek noresit kitokiu doh.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 15:07)
TBS
user posted image

Is Kosmados panasus, tik kad dryzuotas rolleyes.gif
Papildyta:
Nusipirk travel size - mazuose buteliukuose bigsmile.gif  ir isbandysi, ir daug nekainuos mirksiukas.gif

mama turejo toki, faijnas seijp, man patiko, nors man tas pats ar plastikiniai, uz 3 lt sepetys , ar uz 120 bambuko, man tik kad sepetys butu, visi man geri .

joa , chardonay , tik vos vos sutrumpejo plaukai man . issiploviau, panasaujs ilgio yra kaijp ir buvo, vos vos trumpesni.
niu siutas ima , kad nesugalvoju, kaip su tuo priekiu daryti, vienas vargas dar tie kirpciai, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 16:20)
Albumelis yra skirtas savo garbaneles parodyt, kitu paziuret, pasidziaugt o ne depresuot!!  nono.gif  Taigi kad ir kokius plaukus beturetumet, vis tiek noresit kitokiu doh.gif  4u.gif

as ka tik nusprendziau, kad nebekirpsiu plauku, kad ir kaip jie nutriustu ir auginsiu ilga kasa lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 07, 16:23)

niu  siutas ima , kad nesugalvoju, kaip su tuo priekiu daryti, vienas vargas dar tie kirpciai,  doh.gif

as su jais jau normaliai tvarkausi smile.gif siand juos issitiesinau ir pasidariau "gaidi", tai visai gerai atrodo smile.gif dar kartais dedu lankeli arba darau sone sklastyma arba palieku paprastai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 07, 14:23)
joa , chardonay , tik vos vos sutrumpejo plaukai man . issiploviau, panasaujs ilgio yra  kaijp ir buvo, vos vos trumpesni.
niu  siutas ima , kad nesugalvoju, kaip su tuo priekiu daryti, vienas vargas dar tie kirpciai,  doh.gif

Zinok man irgi kai iseinu is kirpyklos atrodo viskas - plaukai vos pecius siekia! ohmy.gif o issiplovus vel atrodo ilgi rolleyes.gif
Kirpcius tau padare? nesinervuok, man graziausiai plaukai stovi kazkur po menesio nuo kirpimo, is pradziu irgi atrodo i visas puses issilakste ax.gif Kantrybes friends.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 07, 14:28)
siand juos issitiesinau ir pasidariau "gaidi", tai visai gerai atrodo  smile.gif

Kas tas gaidys? g.gif visus tiesinai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 07, 15:25)
as ka tik nusprendziau, kad nebekirpsiu plauku, kad ir kaip jie nutriustu ir auginsiu ilga kasa  lotuliukas.gif

as ir dbr nekirpsiu kuo ilgiau .. tik vis po dazymo ikalba kad pakirpti reijkia , o dbr kaij nedazysiu ilgeliau taij ir nekirpsiu. gute ir kas visos ka auginate , nekerpam galiuku ,nors 4 menesiukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 16:20)

et blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 16:29)

toksai yra gaidys, tik galima dar auksciau iskelti
user posted image

tiesinu tik kirpcius, visu plauku niekad netiesinu
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 07, 16:31)
as ir dbr nekirpsiu kuo ilgiau .. tik vis po dazymo ikalba kad pakirpti reijkia , o dbr kaij nedazysiu ilgeliau taij ir nekirpsiu. gute ir kas visos ka auginate , nekerpam galiuku ,nors 4 menesiukus.  mirksiukas.gif

tik kad man po menesio jie nusiura... bet visvien nekirpsiu bigsmile.gif kas bus, tas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 07, 14:31)
as ir dbr nekirpsiu kuo ilgiau .. tik vis po dazymo ikalba kad pakirpti reijkia , o dbr kaij nedazysiu ilgeliau taij ir nekirpsiu. gute ir kas visos ka auginate , nekerpam galiuku ,nors 4 menesiukus.  mirksiukas.gif

As isvis kerpu tik kas gera pusmeti (ar net ilgiau) bet kai kerpu tai daaaug, nes manau kad plaukus grozis ne ilgume o sukuosenoje, kirpime rolleyes.gif Aisku gerai kai yra abu variantai (pvz kaip pas dzige ir kitas ilgakases) bet man asmeniskai ilgi plaukai nutysta, nesisuka sveikom garbanom, priglunda prie galvos, zodziu kaip vaizdelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 07, 15:28)
as ka tik nusprendziau, kad nebekirpsiu plauku, kad ir kaip jie nutriustu ir auginsiu ilga kasa  lotuliukas.gif
Papildyta:
as su jais jau normaliai tvarkausi  smile.gif  siand juos issitiesinau ir pasidariau "gaidi", tai visai gerai atrodo  smile.gif  dar kartais dedu lankeli arba darau sone sklastyma arba palieku paprastai  biggrin.gif

niu as pirma isdziovinu paprastaij, o po to susegu, bet atsibodo taijp, lankeliu irgi kazkaip nebesinori,juosteliu irgi. echh.. tauj gerai, kad ismokaij ir problemu nebekelia.

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 07, 15:29)
Zinok man irgi kai iseinu is kirpyklos atrodo viskas - plaukai vos pecius siekia! ohmy.gif  o issiplovus vel atrodo ilgi rolleyes.gif 
Kirpcius tau padare? nesinervuok, man graziausiai plaukai stovi kazkur po menesio nuo kirpimo, is pradziu irgi atrodo i visas puses issilakste ax.gif  Kantrybes friends.gif
Papildyta:

nea ,, nuo ziemos turiu kirpcius , dbr atsiaugineju juos.. doh.gif

gaidys , niu ta skiautere , kaij taijp kirpcius atgal susukuoji, ar seijp plaukus taijp pakeli.. nzn kaijp paijskinti.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 07, 14:38)
toksai yra gaidys, tik galima dar auksciau iskelti

Grazu wub.gif tik mano veidas pailgas ir kakta auksta tai tikrai atrodyciau kaip gaidys hihihi.gif
Atsakyti