ne i tema - jaunasis man grynas uzsienietis pasirode po to tik varda perskaiciau
Pokahonta, buvai labai grazi
ir tau butu tikus ir ta sukuosena, kur pirmam puslapy pas mus patalpinta su sukeltais i virsu plaukais
ne i tema - jaunasis man grynas uzsienietis pasirode po to tik varda perskaiciau
QUOTE(pokahonta @ 2009 04 03, 10:28)
aciu visoms labai
as tai kai ziuriu vestuviu foto matau kokia pavargus tadien buvau 
pokahonta, nu ir garbanos
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 03, 12:06)
Pokahonta, buvai labai grazi
ir tau butu tikus ir ta sukuosena, kur pirmam puslapy pas mus patalpinta su sukeltais i virsu plaukais
man ta sukuosena labai grazi buvo,labai jos norejau, bet su ta sukuosena problemu buvo kai reikejo prieki ta suformuot ir pakelt graziai kad laikytu,pradejo man ten visokias "kempineles kist", jos nesilaike, krito,arba dirbtinai atrode, zodziu jau maciau kad nieko gero neiseis ir pasirinkau kt var:geda2:
del vyro tai cia geras, prajuokinot, pirmakart kazka panasaus girdziu
Sveikos
Kokia Pokahonta grazute!!
vestuviu sukuosena ir turi artima tai kuria kasdien nesioji - as pati prasiau garbanu nes lygiais turbut vet MB nebutu pazines
tik man juos visus istiesino o paskui suko kad garbanos butu taisyklingos
Del kirpyklos tai kas per plauku grozis
kaip tu juos tokius ilgus IR SVEIKUS uzsiaugini?
as kiek auginu, tai pasieke tam tikra ilgi nutriusta, kad ir ka bedaryciau 
Kokia Pokahonta grazute!!
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 03, 13:05)
kaip tu juos tokius ilgus IR SVEIKUS uzsiaugini?
as kiek auginu, tai pasieke tam tikra ilgi nutriusta, kad ir ka bedaryciau 
va va
QUOTE(pokahonta @ 2009 04 03, 13:04)
man ta sukuosena labai grazi buvo,labai jos norejau, bet su ta sukuosena problemu buvo kai reikejo prieki ta suformuot ir pakelt graziai kad laikytu,pradejo man ten visokias "kempineles kist", jos nesilaike, krito,arba dirbtinai atrode, zodziu jau maciau kad nieko gero neiseis ir pasirinkau kt var:geda2:

graziai sukelti prieki tikrai sunku, juolab garbanems
kas del vyro, as jau zadejau priekaistaut, kad visos graziausios lietuvaites nuteka pas uzsieniecius...
ir rimtai - kaip tau nenutriusta galai, kad tokie ilgi uzauga?
Vis galvojau kur man Pokahonta matyta!!
Taigi darar supratau - tu taip panasi i 2008 metu misse Gabriele Martirosianaite!! (bent jau man)
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 03, 13:23)
Vis galvojau kur man Pokahonta matyta!!
Taigi darar supratau - tu taip panasi i 2008 metu misse Gabriele Martirosianaite!! (bent jau man)

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 03, 14:05)
aciu labai
del plauku auginimo,tai as anksciau irgi esu ekspirementavus

po to jau po mokyklos baigimo nusprendziau grizt arciau prigimties ir tapau JUODA

o plaukus priziuriu tiek kad geriu vitaminus,sveikai maitinuosi,niekad feno naenaudoju,leidziu naturaliai isdziut,kaskart plaunu kokiu prof.sampunu,visad dedu kondicionieriu/kauke ir isplovus aliejuka plauku galiukams,dar per visa ilgi kazka uztepu.Pvz vakar isbandziau TIGI curls rock moisturizer, visai nieko toks,atrodo gerai drekina
bet sunku pasakyt kas konkreciai padeda
QUOTE(pokahonta @ 2009 04 03, 11:28)
Siaip esu plauku prieziuros produktu fanatike..kaip kitos batu
zodziu vyras vilti jau seniai prarado rast sau vietos tarp mano visu buteliuku
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 03, 13:32)
Visa vonia nukrauta tik mano buteliukais, ir vistiek atrodo kad dar kazko reikia
negaliu ramiai praeiti po kosmetikos parduotuves 
o as buteliuku nedaug teturiu, o visvien mane MB bara