Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

dekui uz patarimus vienareiksmiskus wink.gif paklausysiu jusu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 06 03, 19:46)
na va palikau siandien uzstata uz suknute ir pradejau oioio kiap del jos abejoti, visi sako, kad ji per kukli, tai daba net nezinau verysad.gif labai gaila, kad cia negaliu ikelt ir parodyti verysad.gif

Braskyte-Uogyte na kiek žinau šito salono savininkė sukalbama moteris. Bent man jau taip pasirodė. Gal paprašyk, kad gražintų pinigėlius. Gal truputį per greitai palikai pinigėlius mirksiukas.gif Dėl to, kad suknytė firminė, tai labai abejoju, nes ji sukneles užsisako Lenkiškas. O Tu nebandei dar kituose salonuose pasižiūrėti suknytes mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O mano istorija tokia,kad persigalvojau del sukneles,nors ir palikau rankpinigius zeigoj,priezastys to kelios,suknele "tipo" san patrick,nors is tikruju neaisku kas ten ja siuvo,pasimatavau patiko,nes norejau undineles modelio sukneles,matesi biski panesiota bet galvoju nieko,patvarkys vistiek pries vestuves,bet kai pamaciau kaip atrodo ta pati suknele originali,tai zodziu apsalau,visai net nepanasi,o zeigos mergaite taip teige kad ten visos originalios.Tai va del viso to nusprendziau suknele pirkti,kadangi gyvenu ne lt,tai issirinkau savo issvajotaja suknele,is pronovias salono londone,buvau apstulbus nuo sukneliu grozio.Stai jinai wub.gif My Webpage
Atsakyti
QUOTE(saule21 @ 2009 06 04, 11:29)
O mano istorija tokia,kad persigalvojau del sukneles,nors ir palikau rankpinigius zeigoj,priezastys to kelios,suknele "tipo" san patrick,nors is tikruju neaisku kas ten ja siuvo,pasimatavau patiko,nes norejau undineles modelio sukneles,matesi biski panesiota bet galvoju nieko,patvarkys vistiek pries vestuves,bet kai pamaciau kaip atrodo ta pati suknele originali,tai zodziu apsalau,visai net nepanasi,o zeigos mergaite taip teige kad ten visos originalios.Tai va del viso to nusprendziau suknele pirkti,kadangi gyvenu ne lt,tai issirinkau savo issvajotaja suknele,is pronovias salono londone,buvau apstulbus nuo sukneliu grozio.Stai jinai wub.gif My Webpage

na as pirkau suknele is madonos salono , nelabai noriu tiketi jog jie siuva sukneles patys tikiu , kad labiau atsiuncia is ispanijos , nes kai dejo man i deze tai matese deze su san patrick etiketim na neturejo pronovias dezes smile.gif o gal gali nuotraukyte imesti savo sukneles labai idomu kokia tavo suknyte pronovias? ir kiek tau ji kainuos perkant is anglijos
Atsakyti
Idejau nuoroda,nezinau kaip nuotrauka ikelti blush2.gif o kainavo £1500,6000litu gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(saule21 @ 2009 06 04, 11:55)
Idejau nuoroda,nezinau kaip nuotrauka ikelti blush2.gif o kainavo £1500,6000litu gaunasi.

a daugokai maniske gavosi 4200lt , bet jauciu tavo siu metu modelis nes mano 2008-2009 metu suknele itraukta kiek pamenu i katalogus.
Atsakyti
QUOTE(Mazutee24 @ 2009 06 04, 10:16)
Braskyte-Uogyte na kiek žinau šito salono savininkė sukalbama moteris. Bent man jau taip pasirodė. Gal paprašyk, kad gražintų pinigėlius. Gal truputį per greitai palikai pinigėlius  mirksiukas.gif  Dėl to, kad suknytė firminė, tai labai abejoju, nes ji sukneles užsisako Lenkiškas. O Tu nebandei dar kituose salonuose pasižiūrėti suknytes  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

ziurejau ir kituose, ir dabar taip gailiuosi,kad palikau uzstateli, kad net verkt norisi, net nezianu ka daryti, kuo labiau as ziuriu i ta sukneles nuotrauka tuo ji man ne grazesne darosi...... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 06 04, 12:47)
ziurejau ir kituose, ir dabar taip gailiuosi,kad palikau uzstateli, kad net verkt norisi, net nezianu ka daryti, kuo labiau as ziuriu i ta sukneles nuotrauka tuo ji man ne grazesne darosi...... verysad.gif  verysad.gif

o as tau pasiulyciau kita varianta nueik i ta salona kur suknyte nuomuojies ir uzsidek dar karta ir paziurek kaip jausies jai ne ji tau ne prie sirdies pasimatuok kazka kita ir paprasyk jog tavo avansa perkeltu kitai suknelei . bet nera dar velu pakalbeti del uzsatato atidavimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosena @ 2009 06 04, 11:52)
o as tau pasiulyciau kita  varianta  nueik i  ta salona kur suknyte  nuomuojies ir uzsidek dar karta ir paziurek kaip jausies  jai ne  ji tau ne prie sirdies  pasimatuok kazka  kita  ir paprasyk jog tavo avansa perkeltu  kitai suknelei . bet nera  dar velu pakalbeti  del uzsatato atidavimo smile.gif

per pietus vaziuosiu i ta salona ir bandysiu sneket kazka ax.gif ziuresiu kaip seksis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Braskyte-Uogyte @ 2009 06 04, 12:58)
per pietus vaziuosiu i ta salona ir bandysiu sneket kazka ax.gif  ziuresiu kaip seksis smile.gif

o koks cia tas salonas?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti