QUOTE(ambre @ 2009 04 24, 12:35)
Sveikos mergaites. Atejau pasiguosti , o ir patarima gal gausiu.Kepu siandieninei sventei plikytus pyragaicius- jie man jau puikiai iseina, tad sakau ir dabar greit susisuksiu- kai iskepe- paragavau- mama miijaaaa- gi SURUS...
issitraukiu is siukslyno sviesto popieriu- gi sudytas parasyta
Nu sakes kaip apsizioplinau...Dabar mastau ka daryt- kremas paruostas, pyrageliai surus...
Torta maskarpones jau padariau- tai kur kist ta krema? (varske, grietinele, cukrus, citrinos zievele)
Plykitukus reiktu idaryt kazkokiu suriu idaru...Mastau
Gal turit ideju kepejeles?
Nieko nebus.Privalai kepti naujus su nesūdytų sviestu desertui.
O tuos sūrius patieksi kaip užkandį su kokiom salotom įdarytus.PAs mus bendrovėje joks furšetas be jų neapseina. BŪna su grybų įdaru pievagrybiia, kukurūzai kumpelis,su kumpio sūrio, liežuvių+agurkų+majonezo:);dar su mozarela pomidorais.Žuvim ir kiaušiniais .LABAI SKANULIAI
Kremą galima sunaudoti kaip zele į stiklineles ar kokias isgauptas ledaines sudeti, suvalgysite veliau su kokiu vaniles pudingo padažu:)