Sveikinu Nugaletojas ir visas Dalyves
lekiu i albuma
Pepreroni, bet tavo drugeliai
Sveikinimai nugalėtojoms ir visiems dalyviams
Ačiū visiems balsavusiems už mano nuotraukas, einu pasirašysiu ir pažiūrėsiu who is who?
Ačiū visiems balsavusiems už mano nuotraukas, einu pasirašysiu ir pažiūrėsiu who is who?
Labas rytas
vakar gavau naują objektyvą (35mm, f/1,8)
NEREALU!
Pvz., tokia greitukė vakar daryta... (ps net ir vyrui labai patiko, įvertino f/1,8
)
Pvz., tokia greitukė vakar daryta... (ps net ir vyrui labai patiko, įvertino f/1,8
QUOTE(inesaS @ 2009 04 03, 08:00)
Malonu susipazinti su visom
Taip laukiau vakaro,kad paplepeti apie auto galeciau ir apsirgau,kazka ne taip suvalgiau turbut,tai tik va dabar biski atsipaipaliojus jauciuosi
Faina kai pamatai,kaip kas atrodo 
niu va, sveik
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 09:07)
Labas rytas
NEREALU!
)
tikrai
einu paziuret ,koks tavo fotikas
aaa, Nikon'iste
Sveikinimai suanuolems ir saunuoliui
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 02, 20:11)
pagal vaikus, manau, daugeli butu galima pazinti,
mane tai nelabai pagal maniske
QUOTE(Pukė @ 2009 04 02, 20:12)
zinok, man irgi
Labas rytas, plepsės
Labai malonu
Aš irgi prisipažįstu tau meilėje
Man be galo patiko tavo Fluster Taip pat įsimylėjau Vasaraitę, Lamellą, Peperoni ir Valettą - jus reikia fotkint ir fotkint
Labai smagu girdėti
Nors atrodau jaunai, bet metų tai jau nemažai turiu. Kartais labai nepatinka, kad atrodau kaip šešiolikmetė, bet nieko negaliu padaryti. Parduotuvėje būna ir paso paprašo kai perku alkoholinius gėrimus (bet tai pasitaiko retai). Yra kaip yra, jau pripratau
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 02, 20:59)
Labai malonu
Man be galo patiko tavo Fluster Taip pat įsimylėjau Vasaraitę, Lamellą, Peperoni ir Valettą - jus reikia fotkint ir fotkint QUOTE(almantė_k @ 2009 04 02, 21:20)
na ka gi, noriu pasveikint nugaletojas
o siaip labai malonu susipazint. pasirodo ir as buvau( ir esu) isimylejus Armana ir Vasaraite 
Labai smagu girdėti
Nors atrodau jaunai, bet metų tai jau nemažai turiu. Kartais labai nepatinka, kad atrodau kaip šešiolikmetė, bet nieko negaliu padaryti. Parduotuvėje būna ir paso paprašo kai perku alkoholinius gėrimus (bet tai pasitaiko retai). Yra kaip yra, jau pripratau
QUOTE(O @ 2009 04 02, 23:34)
Oi Peperonija, nu kokia as pazengusi
nei as dirbu nei tobuleju
tiesiog siaip kartais uzplaukia pafotografuoti nesamones.
Na, jau tik nereikia
QUOTE(ediper @ 2009 04 03, 01:05)
Aciu
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 09:07)
tuoj numirsiu is pavydo...
QUOTE(Ninin @ 2009 04 03, 08:07)
Labas rytas
NEREALU!
)

man irgi jis labai patinka
QUOTE(bonda @ 2009 04 03, 08:34)
visada susiraukus
Papildyta:
jus tam flickr nuosavus albumus susikuret, kad cia foto keliat, taip? reik gal ir man photobucketa isleist i uztarnauta poilsi
va, vakar fotkyta mano maze su 35mm
nieko idomaus, bet parodyt norisi