Sveikutes mergaites

na ziuriu,kol manes cia nebuvo kiek mano naujokele pagyru susilauke

ir an ji labai patinka ir tikrai pirma karta realiai maciau tokia spalva

realybeje ji tokia labiau i ruduma, o foto gavosi lyg orandzine

tai va, uztikau as jau akropolio maximoj uz 15,99

tiesiog kai pamaciau negalejau neimti, nes supratau,kad tokios spalvos daugiau galiu nebeuztikti

ir visi pazadai nuejo perniek...
simre, tavo gelyte taip pat labai grazi, kokie idomus ziedukai
as vis laukiui kada mano siurpriziukas prazys, kasdiena vis dideja dideja pumpurai, sakau gal bus kokia dydziaziede,kad pumpurai jau tokie dideli, bet nesiskleidzia
vakar parsinesiau dar naujokiu nukainuotu, tai zinokit vienoje buvo ziedstiebis, visas sulindes i substrata, augo kaip saknis, bet pagal spalva tai tikrai ne saknis o ziedstiebis, taigi kapstinejau kapsitinejau as ten bandydama istraukti ir ka jus manot istraukiau ziedstiebio gala, jau baltos spalvos, su akutemis, bet jis visas buvo sulindes giliai i substrata

matyt laiku niekas nepareme ir taip nutiko...dabar lauksiu naujo ziedstiebio
Papildyta:
QUOTE(~Sandrita~ @ 2009 04 06, 09:06)
mjo....

ir felenopsiai i durpes sukisti?
na turbut profesionalai gali leisti sau auginti ir tokiame substrate

jei geles auga, nepuva
Papildyta:
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 05, 17:30)
Žinai, aš savoms orchidėjoms pastebėjau - jei parduotuvėj jos buvo pvz aplaužytos, nugeltintos (numetė pumpurus), dar kitaip nuskriaustos ir pilnavertiškai nežydėjo, tai po viso pumpurų metimo, aplūžusių stiebų kirpimo ir t.t., jos pamąstys savaitę kitą ir pradės leisti šakas, nes jos juk dar normaliai nežydėjo (kad atsigriebtų, taip sakant)
čia tik manosios taip nusprendė, bet bandau daryti prielaidą, kad tavo falenopsiukas irgi sugalvojo dar pažydėti, juolab - pavasaris
teisingai mikuotuke pastebejai

as lygiai ta pati galiu pasakyti, jei tik nulauzi ziedstiebi ar numeta pumpurus, greitai vel apdovanoja ziedais