Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

QUOTE(*Indraja @ 2009 04 06, 22:28)
Buvo panaši į šitą, tik gal taškučiai čia per daug į raudonumą

user posted image

nagi kas per grozis wub.gif wub.gif wub.gif tokios tai noriu mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Mergaitės, gražūs pirkiniai, net nepavyks kiekvieno atskirai pakomentuoti, nes daug priplepėjot doh.gif bet jau kokių naujienų įsigijot bigsmile.gif

Aš vakar su laimikiu didžiuliu, bet netikėtu grįžau ax.gif
tokį gražų baltą-rausvą falenopsį atkapsčiau maximoj (viena moteriškė didelėm akim stebėjo ieškojimo ritualą, kaip iš krūvos baltų ištraukiu kitokį falenopsį, gal, vargšė, irgi norėjo).
Tada kažkodėl ėjau link aleksote netoliese esančios IKI parduotuvės, nors 2 metus ten nebuvau.
Įeinu, o ten gėlių skyrius toks. Miltonijų pridėta, cambrijų, pora nužydėjusių cimbidžių, raibuolė, dendrobiai nobile (ryškiai alyviniais žiedais). Aišku, falenopsiai. Visų minėtų rūšių po kelis augalus bigsmile.gif
tai va, grįžau su mažute raibuolyte, beveik nužydėjusiu (todėl 20 lt pigiau parduotu) dendrobiu (jis turi daugybę atžalų, matosi, senas, produktyvus augalas) ir nužydėjusia cambrija (žydės įdomiu rudu žiedu) ax.gif
pardavėja maloni, papasakojo, kad stengiasi vis atsivežti iš sandėlio kuo įvairesnių orchidėjų rūšių, nes pas ją ateina "kolekcininkai" pirkti thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes. nezinojau kokoje temoje klausti, bandysiu paklausti jusu. mb man pries menesi padovanojo orchideja, nezinau kokia cia rushis, net neissivaizduoju kaip ja prieziureti reikia, nes nelabai draugauju su augalais blush2.gif gal galit padeti:
user posted image
user posted image
labai didelis aciuks.gif uz pagalba
Atsakyti
QUOTE(*Indraja @ 2009 04 06, 22:28)
Buvo panaši į šitą, tik gal taškučiai čia per daug į raudonumą

user posted image

tokios neatsisakyčiau ir aš wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mazoji_deiva @ 2009 04 07, 09:50)
sveikutes. nezinojau kokoje temoje klausti, bandysiu paklausti jusu. mb man pries menesi padovanojo orchideja, nezinau kokia cia rushis, net neissivaizduoju kaip ja prieziureti reikia, nes nelabai draugauju su augalais blush2.gif gal galit padeti:
user posted image
user posted image
labai didelis aciuks.gif uz pagalba

Čia gali būti daug kas - oncidium, cambrija ar dar kas lotuliukas.gif svarbu neperlaistyti, kad šaknys nesupūtų, bet išdžiovinti ir bijoti laistyti irgi neprotinga (pastebėjau, kai kurios taip daro) mirksiukas.gif aš dar tik pažindinuosi su jų priežiūra, nieko ypatingo negaliu patarti mirksiukas.gif tiesa, laikyk šviesiai, bet ne tiesioginiuose saulės spinduliuose schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 07, 08:49)
Mergaitės, gražūs pirkiniai, net nepavyks kiekvieno atskirai pakomentuoti, nes daug priplepėjot  doh.gif  bet jau kokių naujienų įsigijot  bigsmile.gif

Aš vakar su laimikiu didžiuliu, bet netikėtu grįžau  ax.gif
tokį gražų baltą-rausvą falenopsį atkapsčiau maximoj (viena moteriškė didelėm akim stebėjo ieškojimo ritualą, kaip iš krūvos baltų ištraukiu kitokį falenopsį, gal, vargšė, irgi norėjo).
Tada kažkodėl ėjau link aleksote netoliese esančios IKI parduotuvės, nors 2 metus ten nebuvau.
Įeinu, o ten gėlių skyrius toks. Miltonijų pridėta, cambrijų, pora nužydėjusių cimbidžių, raibuolė, dendrobiai nobile (ryškiai alyviniais žiedais). Aišku, falenopsiai. Visų minėtų rūšių po kelis augalus  bigsmile.gif
tai va, grįžau su mažute raibuolyte, beveik nužydėjusiu (todėl 20 lt pigiau parduotu) dendrobiu (jis turi daugybę atžalų, matosi, senas, produktyvus augalas) ir nužydėjusia cambrija (žydės įdomiu rudu žiedu) ax.gif
pardavėja maloni, papasakojo, kad stengiasi vis atsivežti iš sandėlio kuo įvairesnių orchidėjų rūšių, nes pas ją ateina "kolekcininkai" pirkti  thumbup.gif

oj mikuotuke, tu pavarai biggrin.gif kur viska sutalpinsi? bigsmile.gif na bet as tai labai laukiu naujoku foto wub.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(axara @ 2009 04 07, 10:14)
oj mikuotuke, tu pavarai  biggrin.gif  kur viska sutalpinsi?  bigsmile.gif  na bet as tai labai laukiu naujoku foto  wub.gif  smile.gif

Nežinau, kėsinuosi pakabinamų vazonėlių pirkti lotuliukas.gif o ką daryti lotuliukas.gif
dar karvytę gi medžioju ax.gif rytinė rasa sakė,kad mole viena yra, bet nepasieksiu aš jo kol kas verysad.gif
naujų gyventojų foto - tik po švenčių, nes dabar man juodas metas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 07, 10:25)
Nežinau, kėsinuosi pakabinamų vazonėlių pirkti  lotuliukas.gif  o ką daryti  lotuliukas.gif
dar karvytę gi medžioju  ax.gif  rytinė rasa sakė,kad mole viena yra, bet nepasieksiu aš jo kol kas  verysad.gif
naujų gyventojų foto - tik po švenčių, nes dabar man juodas metas  doh.gif

Man taip atrodo, kad tą iš molo aš paėmiau, nors gal ir klystu....
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2009 04 07, 09:29)
Man taip atrodo, kad tą iš molo aš paėmiau, nors gal ir klystu....

man irgi taip atrodo kad sita maciau g.gif rolleyes.gif
mikuotuke nepergyvenk as neuzilgo važiuosiu miestan tai pasidairysiu karvytes ir pranesiu jei pamatysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 07 balandžio 2009 - 09:35
QUOTE(rytine rasa @ 2009 04 07, 10:33)
man irgi taip atrodo kad sita maciau  g.gif  rolleyes.gif
mikuotuke nepergyvenk as neuzilgo važiuosiu miestan tai pasidairysiu karvytes ir pranesiu jei pamatysiu  mirksiukas.gif

Aaa, tai man labai ramu tada, kad Sima įsigijo tą augaliuką, nes galvos neskaudės thumbup.gif drinks_cheers.gif
pranešk apie karvytes, jei netyčia pamatytum bigsmile.gif ačiū tau už visą info wub.gif
Atsakyti
O kuri nors esat iš parduotuvės įsigijus Mini Mark?
Ar tik per užsakymus?
Atsakyti
QUOTE(s!ma @ 2009 04 07, 11:00)
O kuri nors esat iš parduotuvės įsigijus Mini Mark?
Ar tik per užsakymus?

simre su Tina - viena netyčia parduotuvėje rado, kuta užsisakė iš skm mirksiukas.gif
Atsakyti