Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 07, 20:42)
Dar pažiūrėk į foto - cimbukas nedidelis  mirksiukas.gif jis, manau, ne iš didžiųjų ir bus, nes suaugęs jo gumbas yra 2x mažesnis už didžiųių cimbidžių  g.gif Žinok, iš naujųjų auginukų spalvos bandau spėti, kad jis bus ne baltas ir ne žalias, gal koks rausvas (nežinia dar kokio atspalvio), raudonas (čia tai nerealu būtų!) ar dar koks  ax.gif mainai tikrai būtų lygus, nes turiu du tuos siupriziukus cimbiukus  thumbup.gif o tu turi du oncidiumus  mirksiukas.gif

Tada sutarta mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilniuje, Architektų g. RIMI parduotuvėje esančioje gėlių parduotuvėje yra Miltonijų (žydinčių), normaliais ne per dideliausiais, o vidutiniais žiedais (baltos us pamargintu viduriuku) tik po 6 Lt. Kas ieško šių gražuolių, tikrai verta ten važiuoti ir įsigyti. Ir kas nebijo to teiginio, kad Miltonijas sunku išlaikyti gyvas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 07 balandžio 2009 - 20:34
mikuotuke, jei mano palanges bus laisvos kai tu apsivalyma darysi, tuomet as i eiles pradzia lotuliukas.gif
Atsakyti
As tai jau kelinti metai noriu, kad uzeitu ikvepimas atsisakyti "bulviniu" orchideju. Nu negrazios jos man, kol nezydi, o prazysta daug sunkiau nei phalaenopsiai. Bet tas ikvepimas vis neateina tongue.gif
Atsakyti
mergaites, foto imesiu rytoj smile.gif nes siandien toks jausmas,kad ziedelis dar ne iki galo prasiskleides smile.gif ir aciukas uz sveikinimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuva @ 2009 04 07, 21:33)
Vilniuje, Architektų g. RIMI parduotuvėje esančioje gėlių parduotuvėje yra Miltonijų (žydinčių), normaliais ne per dideliausiais, o vidutiniais žiedais (baltos us pamargintu viduriuku) tik po 6 Lt. Kas ieško šių gražuolių, tikrai verta ten važiuoti ir įsigyti. Ir kas nebijo to teiginio, kad Miltonijas sunku išlaikyti gyvas.  4u.gif

aciu uz informacija friends.gif oro_buckis.gif mb jau vaziuoja pasiziures liepiau parvest smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(as_rutak @ 2009 04 08, 07:48)
aciu uz informacija friends.gif  oro_buckis.gif mb jau vaziuoja pasiziures liepiau parvest smile.gif  mirksiukas.gif

visu tegul neisperka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(as_rutak @ 2009 04 08, 08:48)
aciu uz informacija friends.gif  oro_buckis.gif mb jau vaziuoja pasiziures liepiau parvest smile.gif  mirksiukas.gif

na ar parveze ka nors TB???? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Krissti_ @ 2009 04 07, 21:04)
Mikuotuke, o tas zalias cimbis pas tave dabar zydi?? jau toks nerealaus grozio  thumbup.gif  thumbup.gif smile.gif pati prazydinai ji?

dar žydi, didžioji dalis žiedų ar apsidulkino, ar paseno, bet nukrito jau ax.gif pirkau su neprasiskleidusiais pumpurais, pražydinime patirties dar neturiu schmoll.gif

QUOTE(s!ma @ 2009 04 07, 21:11)
Tada sutarta  mirksiukas.gif

wub.gif galėsim abi auginti po vienodą cimbuką ir onciduką wub.gif cool.gif

QUOTE(Uogienė @ 2009 04 07, 21:36)
mikuotuke, jei mano palanges bus laisvos kai tu apsivalyma darysi, tuomet as i eiles pradzia  lotuliukas.gif

Turėsiu omeny mirksiukas.gif

QUOTE(Tina* @ 2009 04 07, 22:53)
As tai jau kelinti metai noriu, kad uzeitu ikvepimas atsisakyti "bulviniu" orchideju. Nu negrazios jos man, kol nezydi, o prazysta daug sunkiau nei phalaenopsiai. Bet tas ikvepimas vis neateina  tongue.gif

tai va, man irgi negražios tos vienos bulvės, bet pagalvojus apie siurprizus, kuriuos pateiks žiedų pavidalu gėlytė, tai wub.gif todėl, nors labai daug darbo šią savaitę turiu, dabar tuoj į senukus mausiu, staigiai padarysiu bulvinių orchidėjų apžvalgą ir grįšiu ax.gif
QUOTE(axara @ 2009 04 07, 23:24)
mergaites, foto imesiu rytoj smile.gif nes siandien toks jausmas,kad ziedelis dar ne iki galo prasiskleides smile.gif ir aciukas uz sveikinimus  4u.gif

axara, o kokios spalvos? kaip smagu siurprizą pražydinti bigsmile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba wink.gif niu as irgi idesiu savo grazuole orchideja smile.gif
Atsakyti
Vakar Senukuose buvau, tai nieko gero nemaciau. Net sakyciau - orchideju badas.
Atsakyti
As tai savo orchideja pirkau megoj rimi kainavo 20 lt mirksiukas.gif
Atsakyti