Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

QUOTE(s!ma @ 2009 04 08, 16:44)
Čia aleksoto maximos bazej? Ar kur?  blush2.gif

Ne mirksiukas.gif Karmelitoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 04 08, 16:52)
Ne mirksiukas.gif  Karmelitoj bigsmile.gif

Aišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(as_rutak @ 2009 04 08, 16:02)
niu va buvo katik MB nuvares i rimi nupirko militonija, bet sake kad labai nupepus.... alevistiek sakiau jamk nas tik 4 litai kainavao tai jei dar bus i ka ziuret vakare idesiu fotke tongue.gif  smile.gif  bigsmile.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif  thumbup.gif

Keista, bent vakar buvo gal kokios 3-4-ios ir visai nenupiepę už 6 Lt. gal tas jau išpirko g.gif

Negaliu nepagriti Lorutės gėlių. Fantastiškos. Tos geltonos (kiaušinuko trynio)norėčiau wub.gif Vieną tai lygiai tokią pat turiu. O šiaip labai labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 08 balandžio 2009 - 16:13
QUOTE(Lorute @ 2009 04 08, 16:30)
Del prazydinimo tai tik viena dabar leidzia pumpurelius, tokia vargse numirele gavau, bet lepinau ja labai, tai greitu laiku atsidekos ji man wub.gif O tokia orchideju gausa pasirupinau tik siais metais biggrin.gif  Nu bet ir ilgai jos zydi, negaliu atsistebeti bigsmile.gif Ir dar tos pacios is kitu akuciu vel kazka leidzia bigsmile.gif Jau nebezinau kaip atsidziaugti jomis rolleyes.gif Beja, sita liga susirgau tik tada kai pradejau skaitineti si foruma, kur visos mergaites giriasi savo grozybem wub.gif Va tada ir mane sitas virusas uzkrete lotuliukas.gif Tiesa pries perkant jas, perskaiciau kokia 3 sio forumo temas, supratau apie ju prieziura ir tik tada isdrisau nusipirkti, nes tai pirmosios geles mano namuose blush2.gif Bet atrodo joms cia labai patinka rolleyes.gif

as irgi nuo sito forumo usikreciau virusu "ORCHIDEJOS"
Atsakyti
[quote=Lietuva,2009 04 08, 17:09]
Keista, bent vakar buvo gal kokios 3-4-ios ir visai nenupiepę už 6 Lt. gal tas jau išpirko g.gif

kogero ispirko, ai bet gerai kad nors viena belenkokia rado lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu visoms uz pagyras mano baltam siurpriziukui smile.gif ir dekoju tau naujute, malonu,kad patinka 4u.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agnir @ 2009 04 08, 15:52)
Ne mirksiukas.gif  Karmelitoj bigsmile.gif

o kokia ziedu spalva? smile.gif gal ten tie patys rudieji, kur anksciau kainavo po 30 lt?
Atsakyti
cia mokausi nuotraukas ideti smile.gif
Atsakyti
Nu ka daryt niekaip neidedu foto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aisstukas @ 2009 04 08, 19:29)
Nu ka daryt niekaip neidedu foto  schmoll.gif

per mazai zinuciu parasei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelinute999 @ 2009 04 08, 19:30)
per mazai zinuciu parasei smile.gif

gal ryt mergytes idesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Raportuoju biggrin.gif Kauno akropolio maximoj nieko gero nera. Tiesa keleta simpatisku taskuotu yra prie darzoviu skyriaus wink.gif
Atsakyti
mergaites noriu pasiklausti/pasigirti smile.gif ar cia naujas ziedstiebis bus??????
Atsakyti