Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjų, jų reikmenų pirkimo bei gyrimosi tema!

QUOTE(...Lelyte... @ 2009 04 09, 15:49)
mnano grazuoles zydi dvi..  wub.gif

http://www.ipix.lt/desc/60748728/
http://www.ipix.lt/desc/39633249/

nesimato realios spalvos,bet ta antra geltona  4u.gif

Vau kiek ziedu bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Lorute,2009 04 09, 16:19]
Kainyte gal netycia pastebejai? ax.gif
jei gerai pamenu, tai apie 35lt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 04 09, 17:21)

jei gerai pamenu, tai apie 35lt 4u.gif

Brangoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 04 09, 17:28)

būtent, kai buvau onkologinio bazėj- po 21 lt, bet dydis nerealus, už puoduką vidutinį mažesni miniukai, o žiedukai tamsiai violetiniai. 4u.gif
Atsakyti
kad gaila popierio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 04 09, 17:42)
būtent, kai buvau onkologinio bazėj- po 21 lt, bet dydis nerealus, už puoduką vidutinį mažesni miniukai, o žiedukai tamsiai violetiniai. 4u.gif

bigsmile.gif Isivaizduoju koks grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aisstukas @ 2009 04 09, 17:43)
kad gaila popierio  lotuliukas.gif

keisti man tavo postai, tyngi skaityti, gaila popierio. o geles negaila??? g.gif
gi nebutina spausdinti, galima kompe skaityti jeigu jau taip taupai popieriu doh.gif
Atsakyti
O kaip rasti ta onkologinio baze? g.gif Pro kur ten vaziuoti? dry.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 04 09, 17:42)

kazi vilijampoles bazej arba aleksoto butu tu miniuku???nes man onkologinis visai ne i ta puse g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lorute @ 2009 04 09, 17:50)
bigsmile.gif Isivaizduoju koks grozis wub.gif

bet nepirkau, suabejojau ar mokėsiu tokius mažiukus augint, beje, man labai neramu daros, kur dingo Mikuotukė g.gif , ar nebus vyras namų areštą skyręs ir atjungęs internetą g.gif lotuliukas.gif ( atsiliepk būtinai)
Atsakyti
QUOTE(pabirze @ 2009 04 09, 17:54)
bet nepirkau, suabejojau ar mokėsiu tokius mažiukus augint, beje, man labai neramu daros, kur dingo Mikuotukė g.gif , ar nebus vyras namų areštą skyręs ir atjungęs internetą g.gif  lotuliukas.gif ( atsiliepk būtinai)

as irgi pasigedau kazkaip 4u.gif ir s!mos nera ir axara nesirodo, auuuu paneles !!!!!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(naujute @ 2009 04 09, 17:53)
kazi vilijampoles bazej arba aleksoto butu tu miniuku???nes man onkologinis visai ne i ta puse  g.gif

As i aleksoto baze su savo masina per tas balas neprabrendu lotuliukas.gif O peskom daeit su vaiku ant ranku irgi ne kas, nes atgal reiks dar rankose kazkaip ir geles parsityst doh.gif
Atsakyti