mikuotuke, tai isduok paslapti,kur busi dingusi, kad pas mus retai beauzsuki
Lietuva, nuostabus tavo persikelis
ir kaip matosi,kad tu ziedeliu spalvos skirtingos
idomiai atrodo
QUOTE(axara @ 2009 04 11, 11:47)
Lietuva, nuostabus tavo persikelis
ir kaip matosi,kad tu ziedeliu spalvos skirtingos
idomiai atrodo
(šiandien Didysis Šeštadienis, tuoj pradėsim Velykas [su tuo mano darbas susijęs], todėl gerų švenčių visoms)
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 11, 12:07)
(šiandien Didysis Šeštadienis, tuoj pradėsim Velykas [su tuo mano darbas susijęs], todėl gerų švenčių visoms)
su baznycia gal kazkas???
na o as siandien visai netiketai gavau miniuka nuo MB toks geltonas rainiukas, labai grazus
visos trubut uzsiemusios, tylu cia, dedu savo miniuko foto, aisku jos neparodo realaus grozio, mano fotikas tiek nefokusuoja...cia matosi jo dydis, stovi salia normalaus phaliko vazoniuko

bandau dar ziedelius ideti, bet cia nesimato to taskuotumo tokio
jis geltonas su karpytais ziedlapiais ir daug tamsiu taskeliu tokiu, kaip leopardukas

gal kada internete kazka panasaus rasiu, idesiu
Papildyta:
o cia zadetas baltukas, kuri jau pati prazydinau, malonina mano sirdele, jau antra pupura skleidzia
pati pirmoji mano orche, todel labai mylima , gal del to pirmoji ir ziedais atsidekojo

bandau dar ziedelius ideti, bet cia nesimato to taskuotumo tokio

gal kada internete kazka panasaus rasiu, idesiu
Papildyta:
o cia zadetas baltukas, kuri jau pati prazydinau, malonina mano sirdele, jau antra pupura skleidzia
Vilniaus Ermitaže pilna visokių orchidėjų
Daugybė kambrijų po 25Lt, nuostabaus grožio raibuolės (deja, 60Lt), liudizijos Red Velvet po 10Lt (vieną tokią nugriebiau), oranžiniai epidendrai (jei neklystu) 40Lt, keli likę zigopetalai 25Lt ir krūvos nukainotų falenopsių (nieko ypatingo)
Daugybė kambrijų po 25Lt, nuostabaus grožio raibuolės (deja, 60Lt), liudizijos Red Velvet po 10Lt (vieną tokią nugriebiau), oranžiniai epidendrai (jei neklystu) 40Lt, keli likę zigopetalai 25Lt ir krūvos nukainotų falenopsių (nieko ypatingo)
Viskas, daugiau nebepirksiu
reikia uzsikoduoti
siandienos naujokes parodau ir viskas, daugiau naujoku nebus kuri laika
nieko turbut ypatingo, bet negalejau praeiti pro sali... pirmoji turi daug pumpuru neprasiskleidusiu, ziedai dideli
o antroji auginasi antra ziedstiebi
augalai stiprus, grazus, kaip galima nueiti ramiai
siek tiek abejoju, kaip seksis auginti antraja, nes ji kiminuose, dar nebandziau taip auginti, bet krapstyti is ju kazkaip nesinori, nes labai jau ten daug darbo

siandienos naujokes parodau ir viskas, daugiau naujoku nebus kuri laika
nieko turbut ypatingo, bet negalejau praeiti pro sali... pirmoji turi daug pumpuru neprasiskleidusiu, ziedai dideli

Oi mergaites kokios grazios jusu geles
ir miniukas koks nuostabus
QUOTE(mikuotuke @ 2009 04 11, 12:07)
Neklydau , vadinasi:lotuliukas: , džiugu, kad gėlytė nukeliavo pas bendramintę ir ko gero kolegą
Pasakiškos gėlytės pas visas, todėl linkiu visoms , kad ir toliau džiugintų žiedeliai be jokių praradimų, o parduotuvės pasistengtų patenkinti net pačių išrankiausiųjų norus.
Nuostabios visų gėlytės
QUOTE(naujute @ 2009 04 11, 15:27)
visos trubut uzsiemusios, tylu cia, dedu savo miniuko foto, aisku jos neparodo
nu grazumas neispasakytas, jau TB koks saunuolis uz tokius darbus uzbuciuot negyvai tokius vyrus
Papildyta:
QUOTE(*Indraja @ 2009 04 11, 16:55)
Vilniaus Ermitaže pilna visokių orchidėjų
nu blembaikauip ziauru, pries nakti perskaiciau tokias naujienas.... kaip miegot db... ka???
Papildyta:
QUOTE(Uogienė @ 2009 04 11, 17:11)
Viskas, daugiau nebepirksiu
reikia uzsikoduoti
niu nerealios
QUOTE(naujute @ 2009 04 11, 14:32)
1. su baznycia gal kazkas???
2. na o as siandien visai netiketai gavau miniuka nuo MB toks geltonas rainiukas, labai grazus
kuiciuosi namie sau, rytdienai rosiuos o jis stai kokia staigmena man padare

2. na o as siandien visai netiketai gavau miniuka nuo MB toks geltonas rainiukas, labai grazus
1.
2. žinok, nors labai prastas foto ryškumas, įžiūrėjau margumą miniuko, jauk koks gražuolis!
QUOTE(pabirze @ 2009 04 11, 19:18)
1.Neklydau , vadinasi:lotuliukas: , džiugu, kad gėlytė nukeliavo pas bendramintę ir ko gero kolegą
,
2. o dar linksmiau- kad lapukas auga, po švenčių bandysiu ardyt cimbą- neramu dėl jo , nors begalė vaikų auga- galėsi pildyt savo kolekciją
.
Pasakiškos gėlytės pas visas, todėl linkiu visoms , kad ir toliau džiugintų žiedeliai be jokių praradimų, o parduotuvės pasistengtų patenkinti net pačių išrankiausiųjų norus.
2. o dar linksmiau- kad lapukas auga, po švenčių bandysiu ardyt cimbą- neramu dėl jo , nors begalė vaikų auga- galėsi pildyt savo kolekciją
1. negali būti
2. Labai galvojau apie cimbidžių dalinimą apskritai - baisu pasidarė