nu kam ko reikia...bet tada nereikia verkti, kai gauni prastos kokybes paslauga...o tokiu skundu pilna visur...tad...as asmeniskai kai moku uz paslauga, tai noriu gauti ja is zmogaus kuris turi patirties, o ne tik pasklaite instrukcija...nes ja ir a sgaliu pasiskaityti...ne siaip einama i tokias vietas ir mokami ne visai mazi pinigai...o kartele reikia iskelti...tam, kad tobuletum, tam, kad butu ko siekti...man poziuris, ai kaip bus taip gerai, ka gausiu ta gausiu, netenkina...manau ir daugelio...tik kazkodel daugelis pradzioje nepasigilina, o paskui pila visur skundus...plius..o gal einanciu i kursus bus tokiu, kurie tikrai uzsikabins..tai jiem ka eit vel kitur ir moket pinigus, ne...jei yra paslauga, tai ji turi buti kokybiska...
gal nesulyginami dalykai, bet ta pati serija..nueini pas siuveja..nori kad tau gerai pasiutu?o jei ji siuva tris dienas..kaip moka...nu tai kas?

arba eini i kokius kursus..tarkim mokytis kalbu...sumoki pinigus, ateini, o ten prasciau uz tave snekantis asmuo veda...nu tiesiog nuostabu...pilnos kelnes laimes butu:)))
tad jei yra paslauga , tai ji turi buti kokybiska..aisku visada ir visokiu bus...bet dziaugtis tuo manau nera ko...
man asmeniskai gerai kad silveris veda..konkurencija vercia pasitemti...irsau irodyti kazka, siekti kazko daugiau..cia ne tame esme...as net ir apie verimo kursus pasakyti galeciau...nebutinai dekupazo..juose pati nebuvau..tik situacija zinau..o verimo buvau...nu atsiprasau...jei esi laikes rankose karolius, ten nera ka veikti..ir kai ko paklausus, negali tau atsakyti..mazu maziausiai juokinga..o kartu ir graudu.
pardaveju siuo atveju tos parduotuves visai nelieciu, jos yra privertos ta daryti valdzios...bet jau jei taip atsitiko..tai as tikrai bandyciau pasitemti ir apsidometi, jau vien tam, kad pries zmones kurie ateina nebutu geda.