Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusV

Aš esu buvus Rodeno muziejuje. Man labai patiko smile.gif
O dėl Luvro nelabai numanau blush2.gif
Papildyta:
P.S. Dėl Luvro bilietų kainų radau štai ką:

Tickets for the Permanent Collections

€9.5: full-day access to the Louvre, except for temporary exhibitions in the Hall Napoléon also valid for the Musée Eugène Delacroix

€6: on Wednesdays and Fridays from 6 p.m. to 9:45 p.m. access to the Louvre, except for temporary exhibitions in the Hall Napoléon,

p.s. iki 26 m. nemokamai, jei kam aktualu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrum: 07 vasario 2010 - 17:27
Paryžiuj verta aplankyt Defence - dangoraižių rajonėlį. Tai pavyzdys, kaip gražiai tas stiklas ir aliuminis gali įsipaišyt į miestą, kaip viskas lengva, erdvu rolleyes.gif Patiko be galo, visiškai kitas ir kitoks Paryžius bigsmile.gif
Atsakyti
O kokios kosmetikos, rubu kainos Paryziuj, ar pigiau nei Lietuvoj? Ar apsimoka gaist laika einant i parduotuves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2010 02 09, 09:40)
O kokios kosmetikos, rubu kainos Paryziuj, ar pigiau nei Lietuvoj? Ar apsimoka gaist laika einant i parduotuves?  g.gif

Kosmetika šiek tiek pigiau. O apie rūbus sunku pasakyti, nes priklauso nuo prekės ženklo. Aš pirkau ir rūbų, ir kosmetikos, maisto ir t.t. Kiekvieno žmogaus požiūris skirtingas. Man patinka pavaikščioti po parduotuves, tai aš nemanau, kad tai laiko gaišinimas. Ypač Paryžiuje...
Atsakyti
Gal kartais zinot pigesni buda is Paris-Beauvais patekti į Paryžiaus centrą nei 14 eurų? Tiek kainuoja autobusas 1 žm į vieną pusę
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2010 02 09, 10:40)
O kokios kosmetikos, rubu kainos Paryziuj, ar pigiau nei Lietuvoj? Ar apsimoka gaist laika einant i parduotuves?  g.gif

Man Paryziuje (kaip tik buvo ispardavimai) - kainos pasirode zemesnes nei LT. Siaip patiko pasivaikscioti Senamiescio parduotuvytese, kurios salia Notr e dam Paris katedros. Ten ispardavimai toookie, kad akys ir sirdis salo doh.gif Tik tiek..visko, kas grazu ir pigu nesusipirksi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almaklp: 09 vasario 2010 - 21:11
Sveiki,

Labai prasyciau Jusu pagalbos vienu klausimu. Ar galioja tas pats nupirktas RER bilietas uz 8,20 EUR (is CDG iki pvz. Notre Dame stoteles) pavaziuoti dar kelias stoteles su Metro, ar Metro jau reikia butinai pirkti kt. bilieta t.y. carnet'a?

Aciu uz pagalba...
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2010 02 09, 16:26)
Gal kartais zinot pigesni buda is Paris-Beauvais patekti į Paryžiaus centrą nei 14 eurų? Tiek kainuoja autobusas 1 žm į vieną pusę

tranzuoti smile.gif bus nemokamai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidyz @ 2010 02 10, 20:24)
Sveiki,

Labai prasyciau Jusu pagalbos vienu klausimu. Ar galioja tas pats nupirktas RER bilietas uz 8,20 EUR (is CDG iki pvz. Notre Dame stoteles)  pavaziuoti dar kelias stoteles su Metro, ar Metro jau reikia butinai pirkti kt. bilieta t.y. carnet'a?

Aciu uz pagalba...

galioja, tol kol neiseisite is metro ar RER i lauka. bet ne 8.20 o 8.60 4u.gif su tuo paciu rer bilietu pasieksite savo viesbuti smile.gif
Atsakyti
SOS ax.gif

Padėkit susigaudyti su RER doh.gif

Viešbučio puslapyje http://www.france-ho...aint_pierre.htm rašo, kad stotelė Metro:
Cluny-la-Sorbonne
Odéon

Kaip suprantu iš Oro uosto CDG su RER reikia važiuoti iki Saint-Michel Notre Dame ir iš ten i 4 linija iki stoteles Odeon, o kaip is Notre Dame iki stotelės Cluny-la-Sorbonne nusigauti? doh.gif pagal metro plana suprantu, kad tai koks tai požeminis perėjimas ax.gif

Gal patarsit kuri M stotelė man palankesnė?

AČIŪ
Atsakyti
Mano viesbutis panasioj vietoj, tai as per google map paziurejau kad pestute nuo Notre nueiti iki viesbucio uztruks apie dvidesimt minuciu. Todel nusprendziau kad geriau lisiu lauk, ir geriau anksciau pradesiu kvepuot Paryziaus oru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LT @ 2010 02 11, 13:43)
pagal metro plana suprantu, kad tai koks tai požeminis perėjimas  ax.gif

Aha, būna ten tų perėjimų, bet šiaip visur rodyklės, nėra klaidu smile.gif
Atsakyti